Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

asta vroiam sa iti zic si eu...eu nu pun de ani de zile cubulete si alte prostioare gen knor etc...pun multe legume si iese bestiala

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ah ce bine...ma duc acu in piata sa cumpar legume.......sper sa iasa buna...
va fetelor...
- da preferata mea este ciorba de fasole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

vroiam sa va povestesc cum s-a finalizat cu comanda de la bonprix.
luni am pus coletul cu hainele pe care am vrut sa le returnez si joi am primit banii in cont.

asa ca sunt super ok!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Mi-ati facut pofta si mie de o ciorba sanatoasa

Oli, draga, te cere poporul, unde te-ai ascuns? Da si tu detalii despre "Bucuria" ca eu nu am mai fost prin Chisinau de vreo 5 ani.

Am terminat filmul...cu chiu cu vai. Nu stiu exact ce sa zic. Se promoveaza nasterea acasa. Implicarea totala a partenerului ceea ce m-a descurajat pt ca al meu nu e genul si nici nu am de gand sa il fortez.
Se exemplifica faptul ca in timpul nasterii se elimina acceasi hormoni ca la orgasm: ocitocina si endorfine. Dar si pe astea tre sa stii sa le stimulezi ca dc esti stresata nu-ti mai apare nici o ocitocina....
Educativ, oricum si frumoase nasterile.

Am spus ca l-am terminat cu chiu cu vai pt ca americanii astia pt a mai baga niste dramatism au aratat pe la mijlocul filmului o cezariana si o nastere cu vacuum. Iar rezultatul a fost ca a trebuit sa fug la baie sa vomit. Din cauza asta nu stiu daca as recomanda filmul unei gravidute.
In rest eu zic ca e interesant. poate peste cativa ani cand mai fac un bebe, ma cuibaresc si eu acasa, il educ pe sotu` si bagam si noi o "orgasmic birth"

Va las ca inca mi-e rau

P.S. ieri Bebitza a sughitat si azi dimieatza. Am zis sa mai renunt la struguri ca l-am imbatat

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lalitzuza, tu intrebai de ce ne-a dat doctorul sa facem testul de toleranta la glucoza. Nu stiu cum a fost in cazul celorlalte fete, eu insa nu am avut nimic la prima sarcina, a fost o sarcina perfecta sau pe-aproape si nici acum nu mi-a iesit prost nicio analiza, insa, din cate am inteles, aici e obligatorie analiza asta. Nu ma intreba de ce, nu stiu...
Referitor la bagajul de spital eu la prima nastere am avut 2 camasi de noapte cu nasturi (una pe timpul travaliului si cealalta pentru perioada de dupa nastere), muuuulte absorbante, vreo 2 pachete de vata, 2 perechi de sosete, prosop de maini si fata, sapun, periuta si pasta de dinti, pieptan, chiloti vreo 4-5 perechi si trusa epidurala. Pentru bebe am avut pampersi, servetele umede, un sapunel de bebe, cateva body-uri (nu mai tin minte exact cate), vreo 2 caciulite (dar pe care nu m-au lasat sa le folosesc), cateva scutece de bumbac si cam atat. Eu m-am internat miercuri la 1 dimineata si m-am externat vineri in jur de ora 14.00, la fix 48 de ore de la nastere (am nascut natural). Asa e politica spitalului, mamicile pleaca dupa 2 zile, chiar si cele cu cezariana, daca nu se ivesc alte complicatii intre timp (Doamne fereste de asa ceva).
Acum sunt total pe langa, habar nu am daca am nevoie de bagaj de spital si daca da, ce sa bag in el. Mai am una din cele doua camasi de noapte de la prima nastere, dar nu stiu daca voi avea nevoie sau voi primi de la spital. Trebuie neaparat sa-mi fac timp sa aflu informatiile astea.
Annesi, eu la fii-mea folosesc cosmetice de la Hipp si sunt foarte multumita. Initial cumparasem Johnson Baby dar am folosit uleiul pt burtica mea pe timpul sarcinii si mi-a uscat pielea ceva de speriat, mi se decojea pielea efectiv. Asa ca nu am folosit la Maria deloc, dupa care am cautat sa fie cosmetice fara parabeni. In Ro am folosit Sanosan, pe urma, cand am venit aici, am inceput sa folosesc Hipp si tot asta folosim si acum.
Bulinutza, solutia aceea de glucoza tu ai cumparat-o sau ti-au dat-o cei de la cabinet cand ai facut analiza? Pe mine m-au pus sa cumpar solutia respectiva, se numeste Akku Check Dextrose si scrie pe prospect ca are gust de coacaze. Te intreb ca sa stiu daca e aceeasi solutie si daca e nevoie sa-mi iau si eu lamaia dupa mine...
Alexa, olivetti, bun venit printre noi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 26+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Mady, eu doar ce am pus niste fasole la fiert, chiar imi era pofta ca nu am mai facut de mult
Vad ca vorbiti despre bagajul pentru nastere, eu nu stiu ce sa zic,am facut contract cu spitalul Regina Maria si acolo zice ca iti dau ei detoate...inclusiv camasa de noapte pentru mine deci nu stiu ce sa zic, a mai nascut cineva la particular, este chiar asa???? sau totusi sa ma pregatesc cu ceva...

+27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Olga, ce ai facut? te-ai mai programat la morfologie? nu ne-ai mai spus nimi. Sau am ratat eu??

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

In primul rand va multumesc din suflet pentru sustinere si sfaturi. Sunteti tare, tare dragute si sa stiti ca tare bine mi-au prins

Am vorbit astazi cu ginecologul meu caci a mai discutat si el (in particular si nu la telefon) cu dr care mi-a facut morfofetala. Mi-a reprodus cam ce mi-a zis si doctorul cu eco si mi-a zis ca alte semne de SD nu sunt, caci toate ecografiile si analizele au iesit bine (inafara de asta cu nasucul) si ca dr a precizat ca daca ar fi in locul meu nu ar face amniocenteza, caci sansele sunt f mici. L-am intrebat si pe ginecologul meu ce ar face si a zis ca alegerea este a mea, dar ca nici el in locul meu nu ar face amnio si ca el nu imi recomanda medical sa fac asa ceva.

Oricum eu m-am mai linistit, caci chiar daca as face inca o eco si amnio, eu oricum n-as face avort. Asa ca ce rost are...Incerc sa fiu optimista si incep sa cred si eu ca bebe este ok. Cam asta este...Mai am momente de groaza si frica, dar incerc sa le alung si imi imaginez un bebelus dragalas cu un nasuc mic

Olga, mamica lui David iepurasul si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bulinuta bomboane Bucuria se gasesc in orice supermarket mai mare. Buneee de tot si care imi plac mie de nu mai pot sunt (acestea eu le iau in cutii): "Chisinaul de seara" si niste bomboane cu lapte de pasare, dar se mai gasesc si multe alte sortimente delicioase care merita incercate. Ce mai imi place de mor sunt napolitanele cu halva si bastonasele Cristinuta si ar mai fi multe alte dulciuri si bunatati

Olga, mamica lui David iepurasul si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anangel unde am facut analiza aveau ei glucoza si nu avea nici o aroma...de aia nevoia de lamaie

silvi la particular iti dau ei absolut tot...nu iti trebuie decat hainutele pentru iesit din spital ale lui bb in rest absolut nimic

olga ma bucur ca te-ai mai linistit ...in legatura cu bobo eu le cam stiu sortimentele...chisinaul de seara e preferatul meu...dar nu stiam de unde se cumpara...deic din supermarketuri mercic

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput