Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor
Lady - din cate stiu ai avut o nastere naturala f grea si probabil te gandesti la urmatoarea cu inima stransa. Eu tot vreau natural ( la spital nu acasa...:P) si de asta ma documentez si eu cat pot. Am citit tot felul de carti primite, filme documentare si parca mi se ia un val de pe ochi de fiecare data. Inclusiv cand am auzit si mi s-a explicat clar ca la nastere NU SE IMPINGE ! Stiu ca spuneai ca din cauza impinsului ai problemuta cu hemoroizii.
oricum sunt foarte multe informatii, dar asa pot sa aleg.
astazi incheiem 26 sapt

gravidutza 25+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

da-mi voie te rog sa fac o precizare ,sper sa nu se supere careva...
la o nastere spontana(naturala)mamica tre' de cele mai multe ori sa impinga,iar in unele cazuri ,daca nu poate (stie) colabora ,impinge dr sau moasa putin fundul uterului ajutand nasterea...ceea ce in nici un caz nu da hemoroizi(astia sunt de dinainte ,evident ca orice efort prin zona aia ii evidentiaza mai tare, dar ,riscul meseriei)...eu in peste 10 ani de activitate si prin sali de nastere ,nu am vazut inca un caz ca al lady-ei dar se poate ,si altele mai rele ,deci nu te stresa cu asa mica problema,cati

minunea mea 28+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata burtici!
am lipsit cateva zile, dar am reusit sa citesc tot ce ati discutat.
Bulinutza, imi pare rau ca trebuie sa treci din nou prin diabet gestational. eu il tin pe al meu sub control prin alimentatie si ma simt foarte bine asa. trebuie sa recunnosc ca saptamana trecuta am calcat putin stramb... Pt ca nu vreau sa-mi pedepsesc si sotul, am pregatit un tort de biscuiti delicios din care am mancat un pic iar apoi sambata au venit finutii pe la noi si cum ii intampin intotdeauna cu ceva bun, am facut cremsnit, din care iar am papat ca mi-a tras cu ochiul
de acum inainte promit sa fiu mai cuminte si sa nu mai fac prostiute din astea. pana acum chiar a mers bine cu regimul si cu "abstinenta" de la mancaruri nesanatoase.
maine trebuie sa ridic rezultatele de la un nou tur de analize de diabet, sa vedem ce a iesit
noi am fost foarte ocupati in weekend si in zilele anterioare, am pus si o mocheta tare dragalasa in camera lui bebica, acum asteptam pe saptamana asta sau cealalta mobila, ca hainite am primit deja de la cumnata mea, mandra mamica de 2 baietei si trebuie sa o sortam frumos . Tin sa va explic ca am hainite cat pt 3 copii asa ca am scapat de o cheltuiala maaaaaare. acum ma concentrez pe carucior, pe sterilizator si in curand o sa-mi pregatesc si bagajul pt maternitate, sa fie acolo toate la un loc

Va doresc o saptamana minunata tuturor, fara raceli sau alte evenimente neplacute. aaaaa, si multa caldura! la propriu ca la Sibiu au fost de dimineata cand am plecat la servici -3 grade!!!

Anne 25+ de

Mergi la inceput

am citit acum si articolul despre nasterea orgasmica si trebuie sa recunosc ca biologic vorbind, au dreptate. sunt convinsa ca durerile ar fi mult diminuate. insa nu indraznesc sa ma gandesc la asa ceva... deocamdata sunt entuziasmata ca vom incepe un curs Lamaze peste 2-3 saptamani in care sper sa invat sa ma controlez in acele momente, sa imi controlez respiratia, contractiile si tot ce tine de nastere.

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

nici eu n-am mai apucat sa scriu, dar v-am urmarit toate discutiile.

alina ma bucur ca ti-ai gasit rochie. ma stiu si eu pe mine ca ma stresez daca nu reusesc sa gasesc ceva care sa-mi placa si intru in criza de timp. ca de obicei tu esti mare gospodina si vrei sa ne impulsionezi si pe noi. multumim de reteta.

olga sunt de acord cu ceea ce au scris fetele pana acum si ma bucur ca esti o persoana hotarata. sunt convinsa ca nu vor fi probleme, mai ales osul nazal asta e singurul criteriu pe care l-au luat in calcul.
sa ne povestesti cum a fost petrecerea.

alexa bine ai venit.

silvi ai dreptate. a venit frigul si nu prea putem sa ne mai plimbam.

annesi cand am vazut ca ai scris ca incepi sa-ti pregatesti bagajul de maternitate, nu ca eu nu m-as fi gandit pana acum la el, m-au apucat deja emotiile. wow...si mai am 16 saptamani.

a mers cineva din bucuresti la cursuri pentru gravide sau de ingrijirea copilului. credeti ca sunt utile? as vrea sa ma duc, dar as prefera sa ma duc intr-un loc recomandat.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

silvi, cred ca ai dreptate cu pulsul. Si eu il simt mai puternic in unele seri, parca imi pacane in ureche dar .. trecem noi si peste asta. Si eu sunt suparata ca e frig si nu mai putem sa facem plimbarici .. sa ne mai oxigenam ..

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Ica, asa e, ma cam apuca si pe mine emotiile, eu mai am mai putin de 14 saptamani mai exact, am DPN-ul exact de azi in 3 luni
Ce sa zic... trebuie incet-incet sa ne pregatim. eu mi-am cumparat deja pijama cu nasturi in fata ca sa-mi fie mai usor la alaptat (ca nu aveam asa ceva, ca eu dorm mai mult in tricouri ) si un halat gros de tot, si urmeaza sa-mi mai iau absorbante si ce mai am pe listuta.
si ca tot mi-am adus aminte de cumparaturi, am o intrebare pt mamicile care au deja copilasi acasa: ce produse de igiena/cosmetica ati folosit pt bebei? a folosit cineva Wickies? e marca proprie Kaufland. mersi anticipat

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Hello !
Am primit un DVD cu Orgasmic Birth si abia astept sa il vad!

Iaura, cine sa se supere. Am cam generalizat mai sus, este vb de metodele de nastere prin relaxare. Cand muschii verticali ai uterului trag de ceirculari, si daca reusesti sa te relaxezi, ei fac toata treaba si il imping ei pe bebe pana in pelvis . E ciudat ca suna asa simplu, nu e. Bineinteles partea cea mai complicata e sa te relaxezi intr-un asa moment.
Eu numai relaxata nu sunt zilele astea...

ma bag la film, va pup !!!

gravidutza 25+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Ica, despre cursurile prenatale si de ingrijire a copilului sunt foarte entuziasmata, la noi in Sibiu se fac la cateva clinici si toate colegele si prietenele mele care au fost au numai cuvinte de lauda. depinde si de cat de multe stii deja pe tema asta. eu una nu stiu mai nimic si cu siguranta imi va fi folositor. plus ca ne arata si tehnicile Lamaze care ne ajuta mult la nastere. Nu stiu in bucuresti cum vor fi, dar sigur gasesti pareri pe forum.

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

alexa bine ai venit

fetelor azi implinesc 28 sapt, mai doar 10 sapt si ne cunoastem fetitaaaaa

de baietel mare si 28+ cu zburdalnica

sara exact asta ii spuneam eu aseara sotului ca mai avem doar 10 saptamani si ne-a luat cu niste emotii ,la noi e si primul copil asa ca iti dai seama.

28+ cu

Mergi la inceput

Cati asteptam pareri dupa ce vezi filmul

Anne 25+ de

Mergi la inceput