Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

fetele vad ca vorbiti de evenimente gen nunti si botezuri,zici ca e un"must"pe aici, si eu am un botez pe 22 si e la bucuresti...eu fiind din brasov vroiam sa va intreb pe fetele din bucuresti cam cat se da la un botez pe la voi???? cred ca e primul la care tre sa merg si sincer nu ma prea pricep...nu vreau s-o dau in bara ca e vorba si de neam...
pupici...

+26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Olga Multi Anisori pentru Chitibus !!!

Eu am o problemuta cam de trei zile. Simt palpitatii si apasare in piept. Ma gandeam ca o fi de la nervii pe soacra`mea si ca o sa-mi treaca, dar vad ca nu....a ma avut cineva ceva de genu? e destul de agasant. Cand ies afara la plimbare ma mai lasa in rest....parca am un corp strain in piept. Pe luni mai ajung la dr....

gravidutza 25+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua si de la noice mai fac burticutele?Oli nu fi asa trista si suparata totul va fi bine ai sa vezi mai ales ca tu singura spui ca antecedente de nasuc mititel ai si tu si puiutu.Cati sezi calma ca eu ma lupt cu lipsa respiratiei de vreo 2luni si cica deacum in colo poate fi si mai rau ideea e sa nu te panichezi si sa incerci sa inspiri si expiri cat mai relaxat.SOPHIA ai sa fii o doamna tare eleganta la starea civilafelicitari pt tinuta aleasa,Noi suntem bine astept un control la doctor pe 27care va fi pe masa si ma ia cu calduri cand ma gandesc,in rest toate bune neam mutat intro casuta mai mare si acum cautam sa ii asezam frumos camera fifitei.Va pupam pe toate si aveti grija de voi si de burticute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cum ma asteptam mi-a iesit prost raspunsul la testul de toleranta la glucoza

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Olgutza..lasa ca va fi totul bine..nu cred ca ai motive foarte intemeiate sa te sperii...bebe e f bine acolo si nu trebuie sa simta nelinistea ta...sa nu te mai aud spunand de depresie...ah.petrecere frumoasa
- sophia..ce mamica sexy...sunt dragute rochitele acelea de pe site...ti-ar sta bine intr-una de genu ala
- bulinutza
- my lady
vafetelooor
..ah..am citit articolul ala cu nasterea orgasmica...chiar nu stiu ce sa zic...nu as putea face asha ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Silvi, depinde restaurantul unde este petrecerea dar la un botez cam 5-600 lei minim.
Cati, asta cupalpitatiile din pacate va fi o chestie cu care tre sa ne obisnuim pana la sfarsitul sarcinii. Se maresc toate organele, creste cantitatea de sange dn corp .. etc. Sa stii ca foarte bun este magneb6 (si pt palpitatii si [t contractii si pt circulatie) si este recomandat in sarcina, intreaba si dr tau.
Bulinutza, dezvolta cu glucoza aia .. si acum ce faci?

in 22+
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

danezza acum trebuie mers la dr de diabte sa vad daca imi da si insulina sau numai regim
am si insuficienta venoasa...de aia mi se umfla asa rau un picior..

nici nu am reusit sa vb cu ginecologul sa ii spun ultimele 'realizari'

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bulinutza off, deci ti-a iesit prost analiza... Poate reusesti totusi sa tii in frau glicemia doar cu regim alimentar! Doamne ajuta!
Silvia asa cum a zis si danezza, e f importanta locatia. Daca e una mai luxoasa treb cam 200 euro de cuplu..
Altesa, nu te uit!

Fetelor, azi am culcat-o pe Sara a pranz dar eu nu am reusit sa adorm. Nici ea nu a dormit foarte mult, asa ca pe la ora 18 l-am luat pe Doru de-o aripa si am plecat in cautarea rochiei-episodul 3-, in mall AFI. Nu va spun ca am crezut ca o sa innoptam in trafic, am facut 1 ora pe un drum de max 15 min. dar a meritat pana la urma, pt ca MI-AM GASIT ROCHIE!!! la H&M. foarte rezonabila ca pret. La mine era greu sa gasesc pt ca nu imi trebuia rochie de seara, petrecerea va avea loc in cursul zilei. Si barbatii se vor imbraca destul de lejer, adik jeans, camasa, sacou.

Sunt asa obosita...cel mai mult ma oboseste aglomeratia si fofrfota asta din Buc...

Alina 26+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi implinim 24 de saptamani si ca sa sarbatorim cum se cuvine, aseara am vizitat-o pe d-na dr...Copilul meu este bine, creste in limite rezonabile si constante, de la inceputul sarcinii a fost mai mare ecografic cu trei zile, asa este si acum.Are 575g si este foarte activ.Ultima oara canad am fost la eco, si-a ridicat manuta si a desfacut pumnul, ca intr-un salut.Aseara a fost obraznicut si l-am rugat pe taica-su sa aiba o discutie serioasa cu el, pt ca nu-mi plac manifestarile astea...a ridicat manuta si ne-a aratat cotul!.Sunt fericita!Am vizitat asera si sectia unde voi naste la CF2.Am ramas impresionata: rezerve de un pat si doua paturi, toate cu baie, curatenie luna, bebei langa mamici la alaptat...Voi cele care sunteti deja mamici stiti cum arata bebeii la nastere, dar eu aseara am vazut unul abia nascut si nu mi-a venit sa cred cat e de mic...Am intrebat daca e un copil normal si am facut-o pe dr sa rada.Mi-a zis ca daca nu era normal era in incubator.Habar nu am cum voi putea pune mana pe asa ceva...Si am mai aflat ceva: avand in vedere ca fac cezariana, voi naste un pic mai devreme decat am dpn-ul, adica in saptamana 23 - 29 ian.
Olga, am intrebat-o si pe dr mea problema ta si a parut destul de revoltata pe medicul tau ca vine cu suspiciunea asta acum, la 21s.Dar asa cum spuneau si fetele, a spus ca sunt o gramada de alte indicii pt SD, nu numai marimea osului nazal.Oricum, ea este pro amnio, asa cum stii, eu am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

`Neata!

Ce a fost ieri la noi in oras , am avut si treaba si ne-am aventurat dar ne-a dirijat politia de ne-a iesit pe ochi am pierdut 1 ora si ceva in trafic aiurea. Bine ca se termina.

Olga noi la 21 s si 6 zile aveam os nazal-6.3 dar mi se pare total irelevant, exact cum spunea Aerilian erau alte semne pana acum nu hodorc- tranc os nazal prea mic si suspiciune de SD.

Noi azi suntem singurele dar mergem in vizita la tati sa-l vedem si pe bebe miscaret. Un copil mai activ ca primul in burtica, cand am treaba si stau aplecata la lucru da-i cu picioarele de imi vine sa dau si eu ca raspuns . Bine ca noaptea doarme dar daca ma trezeste Sara ca vrea masaj-noua obsesie de noapte, bine ca nu mai suge degetele- incepe si bebe boxul cu picioarele.

Alina bine ca ti-ai gasit rochie in sfarsit, sa o porti sanatoasa si distractie placuta!

Bulinuta sanatate!

Gianina sa va fie de bine mutarea in noua casa!

Eu nu vreau sa nasc la cezariana programata sa vad ce negociez cu dr, as prefera cezariana la cald sa dea si bebe semne ca vrea sa vina pe lume. Il ingrozesc pe dr cu ideile mele cred ca abia asteapta sa scape de mine

La analize mi-a iesit VSH ul dublu, Aslo cam aiurea sa vad ce zice dr si Fe mult peste -aici sigur a stricat serul cand a recoltat asist.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput