Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Sper ca m-am facut inteleasa, dupa apa termala, musai un ulei sau ceva hidratant. Nu simpla, ca e in zadar.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna burtici,
noi avem azi programare la eco asa ca maine vin cu vesti noi si poate aflam si noi ce ascunde bebe intre picioare
Sovietica-am citit povestea nasterii si esti o super curajoasa.sunt cam interesata de nasterea in apa si nu mai stiu alta mamica care a nascut in apa;daca avem nelamuriri sper sa ramai alaturi de noi si sa ne ajuti cu sfaturi.
Nellisi eu am Rh negativ.Daca esti la prima sarcina nu ai de ce sa iti faci probleme.La prima sarcina in sapt 28 si 34 mie mi-au determinat anticorpii anti-D care mi-au fost absenti de fiecare data.La 7 ore dupa ce l-am nascut pe Oliver (el are Rh poz)am primit un vaccin anti-D (Partobulin).
Pt piele eu am folosit si la ptima sarcina si acuma Frei Bio+Öl si sunt tare multumita.
Pupici la burtici

15+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

LA MULTI ANI!!!! Bianca-Andreea
Urez LA MULTI ANI!!cu intarziere si pt
Laurraa
Finn-Constantine
Goldstück

15+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Sper ca m-am facut inteleasa, dupa apa termala, musai un ulei sau ceva hidratant. Nu simpla, ca e in zadar.

ai dreptate, nu pricepusem, hm, mai stiti ceva fara miros de dat dupa apa termala?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Eu la prima sarcina am folosit lapte de corp cu extras de masline. Am fost foarte multumita si in timpul sarcini nu am facut nici o vergetura, din pacate dupa nastere au aparut ele.
Si acum am probleme cu pielea dar din pacate crema care am folosito la prima sarcina o cumparam de la Avon, iar acum nu mai produce aceea crema.

Mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Un link foarte util pt cele la prima sarcina in special si nu numai...
http://www.americanpregnancy.org/weekbyweek/week16.htm

Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

sal burtici
dara afla ca nu esti singura care are probleme cu mirosurile. eu nu suport nimic (deodorant, parfum, creme, sampon)nici macar sotul meu nu poate folosi aftershaveul, a trecut pe spirt k eu sunt prea sensibila. si la prima sarcina am avut problema asta.
eu foloseam Bubchen- ulei pt bb, e drept ca are un miros slab de musetel. si acum il suport il folosesc si dupa baita lui Alex si pt pielea mea de crocodil.

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

oricum daca stie cineva vreun produs de ingrijire fara miros va rog sa ne impartasiti si noua, celor cu nasurile mai subtiri.

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

dara79, nu am relatat povestea nasterii pentru ca eu mi-am facut cont mult timp dupa ce l-am nascut pe Rares. Oricum nu am avut o nastere grea si nici spectaculoasa. In linii mari, cezariana programata la spital de stat in sapt 39, deci nu am apucat sa intru in tavaliu, sa simt durerile facerii pentru ca mi-a fost frica...iar doctora m-a simtit ca-s persoana potrivita pentru o nastere prin cezariana...in 2007 cand am nascut era parca o moda sa nasti prin cezariana.
Anestezia a fost generala, m-am trezit la vreo doua ore dupa ce nascusem si mi-am tinut puiul in brate la cinci ore dupa nastere...si mi-a lipsit emotia aceea puternica la prima intalnire cu puiul, si in plus eram foarte confuza dupa anestezie, tot aveam impresia ca mi-au incurcat copilul, mai ales ca se nascusera o gramada de baieti,toti prin cezariana
efectele anesteziei le-am simtit mult timp,cred ca vreo luna, timp in care imi studiam atenta copilul sa vad daca seamana cu noi...si imi faceam scenariile cele mai idioate...ca mi-au incurcat copilul...si de aici o stare tare aiurea pe care nici o mama n-ar trebui sa o simta.
Fizic,m-am refacut relativ repede, deh aveam 26 de ani...dar emotional...a durat ceva...alaptatul a mers aiurea ca mi-a venit tarziu laptele, la 6 zile dupa ce am nascut...copilul a fost hranit in maternitate cu glucoza si lapte praf, si la san cand il puneam obosea repede si nu se satura...nici nu am insistat prea tare cu alaptatul, din lipsa de informare.
Per total nimic traumatizant, conditiile din spital erau bune, am stat in rezerva de 2 paturi cu bebeii in camera, curat, asistentele ok, daca le bagai ceva in buzunar, dar si fara, nu m-am simtit umilita... tot raul cred ca a plecat de la anestezia totala si de la faptul ca am fost privata de emotia primei intalniri cu puiul meu.
Cam atat despre nasterea lui Rares...sper ca nu v-am plictisit.
dupa cum observati, spre deosebire de povestile nasterilor sovieticai, lipseste emotia, pentru ca la o operatie de cezariana emotiile sunt inlocuite de fel de fel de substante si ustensile.

Asa ca, daca va ganditi la cezariana si nu aveti motive medicale pentru a fi operate, poate v-am facut sa va ganditi de doua ori inainte.

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

am avut probleme cu mirosurile si eu k nu am folosit cv timp niciun fel de parfum acum accept parf de iasomiesi geluri de dus cele cu miros de liliac si crema de la dove dak vad cv fara mirosuri va anunt ;) din pacate nu sunt la prima sarcina,mi s-a fct un vaccin in timpul sarcinii de acum pt k atunci cind ar fi trebuit sa-l fac nu stiam :( pina acum nu au aparut ant in analize poate am norcul sa nu apara sau cel putin k nu vor face rau lui bebe cu tratament eventual totul sa decurga binesa ne ajute Dumnezeu pe toate

12+

Mergi la inceput