Sunt intr-o situatie urata...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Uf!
Ma bucur foooooaaaaarte tare ca am interpretat aiurea post-ul tau!
Asa da!

In acest caz, subscriu la parerile celor de mai sus, FUGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

NU. Eu am facut prostia sa stau cu un astfel de om. Acum am deschis definitiv ochii si ne despartim. Din pacate, din cauza bunavointei mele fata de el, acum va avea de suferit si un copil.
Vezi-ti de viata ta si lasa-l pe el sa fie trantor in continuare, dar nu alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu spun ca, pentru ca o relatie sa functioneze pe termen lung, pe langa iubire mai este nevoie si ca cei doi parteneri sa aiba o viziune comuna asupra catorva lucruri esentiale din viata. Ca exemple pot sa dau: cei doi trebuie sa doreasca sau nu copii, sa-si doreasca un anume model de familie, sa impartaseasca cat de cat cateva vise impreuna (in sensul ca nu unul sa vrea casa in buricul Bucurestiului si celalalt sa vrea sa faca inconjurul lumii cu aceeasi bani).

Viziunea asupra banilor se incadreaza la cele importante. Daca tu vrei sa ai siguranta materiala iar pentru el acest lucru nu e esential si nu-l deranjeaza traiul de pe o zi pe alta nu e deloc OK. Aveti deja discutii si nemultumiri care va vor macina relatia. Nu cred ca se vor termina ca prin farmec. Daca tu vrei sa-i mai dai o sansa ca sa fii impacata poti incerca, dar nu te complace la nesfarsit intr-o relatie care-ti aduce nemultumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

antonia,

eu cred ca, in adancul sufletului tau, deja ai luat o decizie si acum ai nevoie de parerile si incurajarile noastre, sa te convingi pe deplin ca decizia ta e corecta, ca asa ar proceda oricine s-ar afla in locul tau.

vei suferi acum, cu siguranta, insa mult mai putin daca ti-ai lega destinul de un astfel de barbat, daca ti-ai intemeia o familie cu el, si mai apoi sa ajungi la concluzia ca nu a meritat deloc acest sacrificiu din partea ta.

incearca sa scrii pe o hartie care sunt calitatile si defectele acestui barbat, motivele care te-ar determina sa continui sau sa pui punct acestei relatii. incearca sa fii cat mai calma si mai obiectiva in momentul in care faci lista. si tot la fel sa fii atunci cand o vei analiza, vei pune in balanta argumentele pro si contra si vei trage singura o concluzie.

imagineaza-ti mai apoi, pentru o clipa, ca ai fi mama unei fete care trece exact prin ce treci tu; ce sfat i-ai da, in aceasta situatie imaginara ?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia88 spune:

Rufus...eu am 23 iar el 29...va multumesc tuturor pt pareri si sfaturi...dar sunt asa de confuza:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Antonia, banuiam ca esti tanara (si dupa 88-ul ala...)
Multa lume stie (si admite) ca barbatii, in general, se maturizeaza mai tarziu. Nu inseamna ca-s mai prosti sau mai impiedicati...insa gandurile lor vis a vis de viata capata consistenta dupa o varsta, nu cred ca exista statistici, dar eu cred ca e undeva dupa 30 de ani. Pana atunci pot avea o relatie, iubesc, sunt de treaba...dar multi nu vad rostul unui angajament care implica multe obligatii.
In plus fata de aceste generalitati, sunt barbati care nu se pot concentra la nimic mai mult decat propria persoana; nu este un indiciu ca nu o vor face vreodata, insa nici garantii nu exista. In functie de ce ofera in rest, sunt vazututi ca buni parteneri doar de anumite femei, care au o balanta interna bine reglata.
Se pare, insa, ca nu si de tine; tu ai alt ritm, alte teluri, care nu se potrivesc cu ale lui, indiferent de dragostea dintre voi.
Imi permit totusi sa-ti sugerez ca la 23 de ani ai prea multe asteptari de la o relatie. Stiu, sunt multe persoane care si-au inceput viata si mai devreme (casatorie, copii, etc), insa nu-i bine pentru tine sa stai blocata cu gandul la o relatie, in care e musai sa decizi ceva serios. Adica pentru tine este perioada in care acumulezi profesional, cunosti lume, cunosti barbati cu care ai relatii...nu astepti dupa un tip sa vezi ce are in cap, ca tu il iubesti de la 17 ani si-l vrei, dar nu asa cum este.
E prea devreme sa faci compromisuri de genul asta. Dupa mine, la 23 de ani, o relatie de 6 ani este extrem de lunga, sa nu te superi, dar cred ca este si nociva, chiar daca ti-a fost bine, te-a impiedicat sa experimentezi si sa te trezesti la o realitate pe care n-ai avut sansa sa o observi.
Repet, vorbesc la general, este o parere personala, in care se pare ca tu te incadrezi.
Parerea mea este sa te concentrezi pe ceea ce ai tu de facut, cu toata energia si forta de care dispui, si pune pe locul doi relatia cu prietenul tau, lasa-i libertatea de a face ce crede ca-i bine pentru el si, desigur, pentru voi. Nu-i mai cere, lasa-l sa lupte cum stie pentru tine si viitorul vostru de cuplu, daca te vrea cu adevarat, nu decide tu nimic si lasa-l pe el sa decida de la distanta. Altfel, se prea poate sa te trezesti si cu reprosuri ca-l bati la cap.
Deci: lasa depresiile inutile si vezi-ti de drumul tau. Daca va vrea sa paseasca cu tine, bine. Daca nu...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia88 spune:

Rufus ai mare dreptate,eu il iubesc si poate ca sunt atat de confuza si din cauza faptului ca este primul si acum ceva timp gandeam ca va fi si ultimul barbat pe care il voi iubi.Dar situatia este atat de urata din acest punct de vedere incat am decis ca e momentul sa reflectez asupra sentimentelor,multumirilor si nemultumirilor ce ma leaga de el.Stiu ca ma iubeste si ca imi vrea binele,dar nu intelege ca binele meu ar fi acela pe care fiecare femeie,om in parte si-l doreste atunci cand vrea o familie.Imi este tare greu,sunt multi factori care ma afecteaza si nu stiu daca decizia pe care o voi lua va fi cea corecta.Va multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

la 29 de ani e cam imatur? da, e adevarat ca nu exista statistici, in fine... daca nu vrea sa munceasca acuma, cand are s-o faca ? la pensie? nici o munca nu e degradanta sau injositoare, iar 1000 de lei sunt ceva decat zero lei.

un barbat care te iubeste isi asuma si responsabilitati, nu da doar din gura. cred ca e mai intelept sa pleci acum, decat mai tarziu cand lucrurile vor evolua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu sunt 100% de acord cu ce spune Rufus!

Tu "ai deschis ochii in el"insa trebuie sa-tzi dai sansa sa potzi compara!Viatza nu se rezuma doar la "el"si gindeste-te ,daca acum ,fara sa avetzi o familie,tu ai deja retzinerile tale,sa fii sigura ca astea se vor transforma in dezamagiri cumplite dea lungul timpului!

Vezi-tzi de drumul tau !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput