Sunt intr-o situatie urata...

Sunt intr-o situatie urata... | Autor: Antonia88

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor...va citesc de mult timp...acum am indraznit sa scriu pt ca am nevoie de sfaturile si parerile voastre...
Am o relatie de 6 ani,locuim impreuna de 2 ani,ne intelegem foarte bine,il iubesc si simt ca ma iubeste dar este un barbat caruia nu ii place munca:(.Sa va detaliez...eu am muncit tot timpul,banii pe care ii castigam erau pt a-mi satisface nevoile personale,bani pt mancare si facturi aducea el in casa,dar nu suficienti si nu mereu,erau zile in care nu aveam nici 10 lei:(.Sunt 4 luni de cand suntem in alte tari...sa se inteleaga ca suntem fiecare intr-o tara,eu am reusit sa ma angajez si sa fac niste banuti pt a-mi realiza visul de a face un curs care este destul de scump,el in tot acest timp nu a facut niciun ban...am discutat pe aceasta tema,eu mai am putin si ma intorc in tara...el ,nu se stie.Mi-a promis ca se va angaja pt a-mi asigura siguranta de care am nevoie...numai ca nu este prima data cand o face:(.Ce sa fac????Am decis sa ii mai dau o sansa ,sa astept sa vina in tara si sa vad ce face....dar daca ma dezamageste iarasi..mi-e frica sa nu fac o depresie!Problemele financiare m-au depasit in acesti 2 ani si m-au schimbat f mult,nu mai sunt persoana vesela si sociabila de altadata!Voi ati mai ramane langa el,stiind ca va iubeste dar nu face nimic pt a va face fericite si a va asigura un trai normal si pe viitor un copil caruiasa nu ii lipseasca macar cele necesare?? Va cer ajutorul pt ca ma depaseste situatia:(...inima imi spune sa ii raman alaturi...ratiunea sa merg mai departe fara el. Va multumesc tuturor pt pareri si chiar de vor fi si rautacioase,mi le asum....Va pup! O seara buna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer, nu. Categoric nu.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antonia88
.
Am o relatie de 6 ani,locuim impreuna de 2 ani,ne intelegem foarte bine,il iubesc si simt ca ma iubeste dar este un barbat caruia nu ii place munca:(..Sunt 4 luni de cand suntem in alte tari...sa se inteleaga ca suntem fiecare intr-o tara,eu am reusit sa ma angajez si sa fac niste banuti pt a-mi realiza visul de a face un curs care este destul de scump,el in tot acest timp nu a facut niciun ban...am discutat pe aceasta tema,eu mai am putin si ma intorc in tara...el ,nu se stie.Mi-a promis ca se va angaja pt a-mi asigura siguranta de care am nevoie...numai ca nu este prima data cand o face:(Voi ati mai ramane langa el,stiind ca va iubeste dar nu face nimic pt a va face fericite si a va asigura un trai normal si pe viitor un copil caruiasa nu ii lipseasca macar cele necesare?? Va cer ajutorul pt ca ma depaseste situatia:(...inima imi spune sa ii raman alaturi...ratiunea sa merg mai departe fara el.

Ti-am scos din text ce e mai important. Sunt multe afirmatii care se bat cap in cap. Eu NU m-as lega la cap cu un asemenea om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Categoric nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Nu se merita sa stai cu asemenea om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Si el din ce bani traieste? Ii trimiti tu?
Daca tot nu are serviciu, de ce nu l-ai chemat la tine si sa cautati impreuna un loc de munca pt. el?probabil, lui ii convine de minune situatia, sa stea degeaba si sa nu-l bata nimeni la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antonia88

Sa va detaliez...eu am muncit tot timpul,banii pe care ii castigam erau pt a-mi satisface nevoile personale,bani pt mancare si facturi aducea el in casa,dar nu suficienti si nu mereu,erau zile in care nu aveam nici 10 lei:(

Si in timpul ala tu nu contribuiai cu nimic la bugetul "comun" - facturi, mancare etc.?

No, ce sa zic, payback time...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia88 spune:

Monnvas,in tot timpul asta am contribuit si eu la cheltuieli pt ca era zile in care nu avea el deloc si normal ca eu eram cea care cumpara de mancare si ce imi trebuia in casa.Iar acum el este plecat dar nu ii trimit eu bani,sincer nu stiu ce sa zic,de trait afara se descurca el....dar doar dupa o zi pe alta.Il iubesc foarte mult,am spus ca ii mai dau aceasta ultima sansa,dar tare mi-e frica ca voi ajunge sa imi demonstrez inca o data cat sunt de credula si ca inima ma insala ca de fiecare data:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Hmmm, pai stai un pic.

1. Timp de doi ani el a adus banii comuni, iar tu i-ai spart pe ai tai pe tine. Iar uneori in casa nu aveati nici 10 lei...

2. Ati plecat in strainatati, tu strangi bani pentru un curs al tau, iar el nu reuseste sa se angajeze si sa aduca bani "in casa" ...

3. Ti-a promis ca se va angaja ca sa-ti asigure siguranta de care ai nevoie... dar te temi ca te va dezamagi.

4. Pe viitor iti doresti de la el un trai normal si un copil caruia sa nu-i lipseasca cele necesare...

Am inteles bine? Sper ca da.

Pai la 1 si la 2, cum vine asta? banii mei sunt "ai mei", banii tai sunt "ai nostri"? Mie nu prea mi se pare cinstit...

La 3 si la 4, eu cred ca securitatea ne-o cam asiguram singuri. E un motiv gresit sa fii intr-o relate pentru ca te inretine. Eu cred ca inainte de orce, tu trebuie sa stai pe propiile picioare. Avand independenta si securitate financiara, poti solicita la randul tau de la el sa vina cu partea lui.

Dar mie mi se pare ca tu vrei sa fii intretinuta iar daca muncesti, vrei sa-ti cheltui banii pe placerie tale, nu sa contribui cu ei in casa...

Una peste alta, daca nu am inteles eu gresit, parerea mea este ca trebuie sa reanalizezi atitudinea pe care o ai despre ideea de cuplu in general.

5. Depresie? Pai eu as face depresie daca as ajunge vreodata sa depind de cineva asa cum pari sa-ti doresti tu sa depinzi de el...

Sper din tot sufletul sa nu te fi suparat, doar sa te pun un pic pe ganduri, poate ca poti face TU ceva pentru tine, nu sa astepti de la el... Pentru ca o astfel de atitudine te poate pune intr-o pozitie defavorizata pe viitor. Asigura-te tu mai intai, financiar, si abia apoi solicita de la el, sa vina cu partea lui.

Asta, bineinteles, daca el nu-si doreste o sotie casnica, caz in care ar face bine sa puna osu' la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

inainte de acesti doi ani plini de lipsuri materiale cine iti achita facturile si costurile cu mancarea?...sau nu consumai ..nimic?!

nu te intreb pentru ca as vrea sa stiu raspunsul, ma gandesc ca daca iti raspunzi singura poate iti reanalizezi conceptia despre viata, sau te decizi incotro sa o iei, esti inca tanara si poti gasi un barbat care sa iti poate asigura confortul pe care ti-l doresti pe langa independenta materiala asa cum o intelegi tu

ps. ar fi pacat sa te cramponezi langa un om caruia nu-i place nici munca si care nu poate nici macar asigura intretinerea a trei persoane pe langa nevoile lui personale (o avea si cheltieli personale: haine, incaltari, cosmetice..ce mai stiu eu ce) si ar trebui sa iei in calcul si posibilitatea ca el sa faca vreo depresie si sa iti cada pe cap pana la adanci batraneti.... s-au mai vazut si cazuri din astea

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia88 spune:

Poate ca nu am fost f explicita,s-a interpretat gresit...eu am muncit tot timpul,imi place sa imi castig banii singura,banii mei erau si ai lui...doar ca se folosea de ei atunci cand nu aveam deloc....dar in casa de mancare si lucruri necesare cumparam si eu. A nu se intelege ca eu ma imbracm sau ma distram si el murea de foame.Eu luam o data pe luna salariu...asta fiind motivul pt care erau zile fara sa aveam 10 lei,dar ne-am descurcat sau mai mult m-au ajutat parintii mei,ne-au ajutat.Nu imi doresc sa fiu intretinuta,pt ca sunt independenta si imi castig banii de la 18 ani si asta vreau sa fac in continuare,vreau doar ca el sa isi dea seama ca nu pot sa muncesc doar eu si sa am incertitudinea zilei de maine si mai apoi a unui viitor alaturi de un barbat caruia un salariu de 1000 de ron i se pare mizer si mai bine sta acasa!!

Mergi la inceput