Clasa zero 2012-2013
Raspunsuri - Pagina 21
BESTUTZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramoon mooamaaa ce zapaceala! oricum bine k s-a mai elucidat un pic... ok, buuun, deci am inteles fiimea va face grupa 0! dar unde? la scoala sau gradi? |
Ce s-a elucidat?
Ca unii merg in clasa I,altii nu, ca unii fac clasa 0 la gradi,altii la scoala?
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
Ramoon spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BESTUTZA
Ce s-a elucidat? Ca unii merg in clasa I,altii nu, ca unii fac clasa 0 la gradi,altii la scoala? Mami de viezurici:TUDOR-CONSTANTIN 9.02.2005, ILINCA-CRISTIANA 31.07.2006, DIMITRIE-DANIEL 21.04.2010 http://community.webshots.com/user/BESTUTZA |
pai la mine e clar va face grupa 0, k asta nu intelegeam eu, va face gr 0 sau cls I...
am dat si la scoala tel si au zis k inca nu au date exacte, dar k li s-a zis sa faca liste, asa k azi merg sa o inscriu k e cam bataie pe scoala aia...
ma rog nu sunt incantatak mi se pare cam mica sa mearga la scoala, dar...
Yagmur spune:
Buna dimineata
Roli a spus ce s-a discutat la gradinta unde este baiatul meu. El este in categoria sept-dec 2006 deci am de ales intre grupa mare si clasa 0. Am ales clasa 0 dar stau cu frica in san ca se pare ca scoala de care apartinem (sc. nr 56) nu vrea sa organizeze clasa 0. E posibil asa ceva? Si atunci ce fac? Caut alta scoala, cine stie unde? Mi se pare total inacceptabil sa mi se ceara sa decid pana joi ce fac cu copilul dar sa nu am siguranta ca scoala de care apartinem organizeaza clasa 0.Yagmur si Luca
anya spune:
Yagmur, asa cum am scris si in mesajul anterior, in sectorul 2 sunt doar 2 scoli in imposibilitatea de a face clasa 0 si nu cred ca 56 e atat de mititica si amarata . Ca sa fii 100% sigura mergi la scoala si vorbeste la secretariat.
Lala, daca reusesti sa iei de la gradinita hartie ca a facut pregatitoare - perfect. Eu stiu gradinite care s-au securizat si in loc de grupa pregatitoare i-au spus "grupa mare 2", pentru ca, conform legii nu mai exista pregatitoare ci doar clasa 0.
Yagmur spune:
Anya, asa voi face. Directoarea de la gradinita a zis ceva la sedinta cum ca scoala 56 nu vrea clasa 0. Azi dimineata cand am intrebat a zis ca nu e posibil sa nu faca. Sincer, cred ca nu s-a decis inca.
Yagmur si Luca
Sabina spune:
56 nu face clasa 0? anul asta sau deloc? ooof.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
catrinik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
http://ler.ubbcluj.ro/images/img/AdresaISJ12407.pdf Si uite cum alte inspectorate si-au dat deja seama ca NU au dreptul sa ii puna sa repete grupa pregatitoare deoarece NU exista repetentie la gradinita ! In speta Inspectoratul Cluj, adresa din 2.11.2011. Aliniatul 2 " copiii care in anul scolar 2011-2012 sunt in grupa pregatitoare la gradinita vor fi inscrisi in anul scolar 2012-2013 in clasa I " Chestie ce va fi valabila la toate inspectoratele deoarece NU exista o modalitate legala prin care sa obligi copilul sa repete o grupa deja facuta! |
Astia de la Cluj vad ca au fost un pic mai clari.
Adriana mica spune:
Catrinik, ma mira ceea ce spui tu referitor la intentia parintilor de a opta pt grupa mare, daca copilul este nascut in intevalul sep - dec 2006. La noi este exact pe dos: parintii copiilor nascuti in ian - feb 2007 dunt revoltati ca trebuie sa repete grupa mare.
Noi avem maine la gradi sedinta cu parintii, probabil sa ne puna la curent cu ce s-a mai anuntat oficial in ultima perioada. Ma indoiesc ca voi afla altceva decat ceea ce s-a discutat deja aici. In cazul nostru lucurile sunt destul de clare: Dudu implineste 6 ani in septembrie 2012, am decis sa il inscriem in clasa zero. Din punctul nostru de vedere, ar fi pierdere de timp sa repete grupa mare.