Scolari de Iulie - August 2004 * 83
Raspunsuri - Pagina 21
kim222 spune:
Lia pai luati atatea..nu ai ce sa-i mai dai.
Eu ti-am spus sunt fan Erdomed, Eurespal, Tantum verde si Tonsilotren.Antibiotic doar daca febra trece de 3 zile..Polipi stiu pe cineva care a rezolvat problema prin homeopatie.
Isoprinosine ai incercat vreodata??
amironeanu spune:
Lia, eu am copil cu probleme la nas cand raceste. Folosim cu succes Erdomed si vad ca nu-i dat nimic pentru desfundat (Olynth, Biorinil sau Vibrocil, in ordinea eficacitatii la noi). Sanatate multa!
Sunt pe fuga, ne reauzim dupa 25 oct
ina32 spune:
Lia- eu l-am operat pe R de polipi acum 3 ani, in speranta ca mai terminam cu racelile...si cu antibioticele aferente. Din pacate, operatia nu a avut rezultatul pe care l-am asteptat. A racit la fel de des....imunizarea la el s-a facut f greu, in perioada gradinitei...Noi mergem de aproape 2 ani la un homeopat orl-ist, si nu mai raceste asa des (poate ca i-a mia crescut si imunitatea intre timp, nu stiu....)Daca ar fi sa dau timpul inapoi categoric nu l-as mai opera.
Dorsilia spune:
deci stati sa inteleg bine: ERDOMEDUL, mi-a zis medicul ca e doar pt tuse productiva, cica de aia nu mi-a dat niciodata ca el e cu tuse seaca.
Olivia, Gioana, voi ce ziceti? Ar ajuta strict la degajarea nasului, la usurarea respiratiei, are efect antiinflamator? ca acu pun mana si ii dau si asta...la cate ia deja...tusea seaca nu e constanta, e iritativa ii vine de la congestie, cand ii fornaie nasul
roberta04 spune:
Lia, ce spui tu am trait si eu cu Matei, dupa operatie mi-a spus ORL-ista ca avea o punga de puroi undeva dupa polipi, punga care probabil persista oricate tratamente i-as fi dat...
Eu l-as opera din nou, copilul meu avea auzul afectat, vorbire nazala, nu putea sa articuleze corect unele cuvinte, sforaia si parca se inneca prin somn de nu dormeam nici unul... iar 3 medici diferiti mi-au spus ca e posibil sa ajungem la probleme cardiace de la attea infectii...
Sanatate va doresc!
g_ioana spune:
Lia si noi l-am primit cam tot pentru tuse productiva dar odata nu tusea deloc dar cand stranuta ii ieseau muci kilometrici...dupa doua doze de erdomed nu mai avea nimik...din cate am inteles fluidifica secretiile si le scoate de pe oriunde sunt....si noi am folosit isoprinosinul pentru imunitate....cand era mica si anul asta dupa forma aia urata de rubeola...eu zic ca s-a cunoscut de fiecare data cand l-a luat...
roberta04 spune:
Si eu i-am dat lui Matei Isoprinosine 10 zile... Viroza a trecut usor de data asta, speeer...
kim222 spune:
Eu as da Isoprinosine 10 zile pe luna ..atat cat tine sezonul de raceli.
Erdomed este mucolitic..deci nu are efect antiinflamator si nici antitusiv.
szivarvany spune:
Merg sa fac cap.nou
aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167763&nm=Scolari-de-Iulie-August-2004-84
ati scris mult de cand n am trecut pe aici :_)
am comandat niste cartulii de la rao.ro , pt la mosh nicolae si craciun.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1