Scolari de Iulie - August 2004 * 83
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
buna dimineata
ma doare un cap de mor, deci ma tratez cu cafele si buline, cocktail minunat.
saptamana asta muncesc doar 2 zile la birou, de miercuri am conferinta. yawn
Ioana, la multi ani sotului tau!
o zi frumoasa de vacanta va doresc
szivarvany spune:
salutare si de la noi
Ioana, sotului tau minunate pozele, sunteti tare tare frumosi cu totii
Leeloo, ce bine ca incet incet se rezolva cu somnul la voi; asteptam pozici cu junior si dovlecii
Rox, 2 zile zici, te pot invidia ?
noi stem fff bine, ce bine sa te trezesti fara stres dimineata
Giulia a profitat din plin de wekend, am avut intalnire cu fetle la noi, ne am intins in noapte , apoi ieri toata ziua a mesterit si bibilit la ale ei hartii si a citit Pinocchio ; iar aseara s a apucat de Degetica (se tot criza ca dc scrie i si nu a cu caciula, dc sint si nu sunt, deh, explica-i ca e editia din 1900 toamna) si iar ne am intins pana in noapte, asa ca dimineata dormea tun.
Am vazut si eu in carnet cate o nota la fiecare materie.
Tema de vacanta nu are, le a zis doamna doar sa citeasca daca vor, asa ca Giulik se conformeaza.
Si cum mi-a dat mie teme de vacanta vineri asta a pregatit, in caietele ei vechi, frumos cu rosu, semne grafice , i am bagat si eu sub nas cateva fise scoase dp net
Azi am venit la lucru cu caietul de mate sa-mi fac tema.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
g_ioana spune:
Neatza
Multumesc mult pentru urari,am sa i le transmit pushtiului
Roxi tinem pumnii sa-ti treaca cat mai rapid durerea de cap...deci si eu vreau vacanta sau macar vorba Adelutei sa-mi trimit creierul in vacanta!
Daria spor la facut teme
Leeloo hai ca deja lucrurile stau mult mai bine
Cristalina si eu am fost socata de varza aia...oare este comestibila?
Mandra ieri il chestiona pe tacsu ce a fost intrebat si ce a raspuns la recensamant...ii spune..cum ma cheama,daca sunt casatorit ,cati copii am...si ce ai raspuns?...pai tu ce crezi ca am raspuns?...."pai doi copii!...."cum doi copii?...."pai ca sa iasa unul in plus in Romania!"
kim222 spune:
Salutare!
La multi ani Gorodel!!F frumoase pozele!
Daria va destrabalati!
si noi ne-am distrat sambata pe nepusa masa..am plasa copulul la socrii la 10 seara..am fost la bowling ,apoi la un restaurant libanez..dupa care intr-un bar sa dansam putin ..ce bine a fost..uitasem cu este sa mai pleci de acasa fara copil...
Gabi ce bine ca v-ati odihnit!!
ma duc ca a venit instalatorul sa monteze caloriferele..slava domnului!..si Luca il toaca evident la cap:))))
cristalina spune:
Ioana, este varza, banuiesc ca este comestibila. Cica sunt si conopide...hehehe
Spor la teme Daria
Roxana, sa treaca repede!
Mandra mare tuseste...eu am morcovul cu scarlatina bine infipt.
Dorsilia spune:
hello
si eu tot cu morcovul, Danu e iar cobza de vineri dimineata, a treia viruseala consecutiva, din 2 in 2 saptamani cate una; faza e ca acum polipii ii sunt cred cat prunele pt ca nu reusesc sa il desfund cu nimic efectiv mai mult de 10 minute. Ia asa, cam jumate de farmacie:
- nurofen, cexyl, sinupret, biotics, septilin, vibrocil, bioparox in nas si in gat pt ca avea vineri un gat rosu si dureros, febra moderata, si mai facem si aerosoli cu acc, ser si ser efedrinat. am incercat si cu colargol de 1 % in nas la sugestia dr., aromaterapie cu eucalipt, dar parca mai rau se congestioneaza de la colargol. noaptea sforaie, horcaie, da sa vomite, se ineaca in secretii, deci nu doarme, nu doarme nimeni in afara de Dea la noi. ea s-a obisnuit deja cu zgomotul nostru. Nu mananca pt ca nu are gust, miros. e satul pana-n gat de la tot soiul de siropuri cu care il indop si fara efect. Ce sa mai fac? maine terminam antibioticul.
despre polipi ce mai stiti? cu ce se mai pot micsora in afara de bisturiu? dr spune ca nu ar trebui sa ne gandim la a-i scoate doar pt ca e infundat cand raceste. mie imi vine sa-i scot cu mana mea daca as sti ca nu mai sufera cu nasul congestionat asa.
mi s-a mai recomandat azi dimineata telefonic cand am dat raportul dupa 3 zile de tratament spray Nasonex. am cautat pe net si vad ca scrie ca e pt copii cu varsta peste 12 ani...a mai folosit cineva? Olivia ma poti ajuta? ce sa mai fac oare?? ce corticosteroid sa ii dau sau ce sa ii dau?
scuze dar nu mai pot, sunt la pamant
g_ioana spune:
Liala un orl-ist ai fost cu el,sa-l controleze ca la carte??....eu nu-s de specialitate dar cand ii dadeam mandrei erdomed ii ieseau mucishorii apa din nas...si seara inainde de culcare ii dadeam aerius sau ketof ca sa-i usuce secretiile si sa poata dormi...multa sanatate va doresc!!
Kim super distractie ati avut,suna bine restaurant libanez...noi avem pe langa facultatea de medicina diferite restaurante cu specific dar parca n-am curaj sa le incerc....mi-a promis pushtiu ca mergem la mexican saptamana asta
Cristalina tinem pumnii sa fie o raceala usoara!...conopida zici...si mama a pus anul trecut la murat varza rosie cu conopida...si a iesit o minunatie de conopida violet
Dorsilia spune:
Da, am fost si ne-a dat ce am zis: aerosoli, sinupret si vibrocil
Erdomed niciodata nu ne-a dat. nici aerius.
pediatra ne-a dat antibiotic, nurofen si bioparox, pic in nas
szivarvany spune:
noi am tratat din mers raceala si tusea cu eurespal parca, aerius seara si picaturi in nas, nu m am uitat pe flacon de care
Lia, imi pare tare tare rau ca asa sufera Danu :( e asa nasol sa nu poata dormi de la mucii aia odiosi :( si chiar ca suna asa ciudat sa nu reusesti sa i desfunzi nasul nicicum :(
e groaznic, eu stiu de la mine. Ma pufaiam de 3-4-5 ori cu ce aveam pe stoc sa reusesc si nu tinea decat cateva minute. Dar la mine era de la alergie. La Giulia niciodata n am patit sa nu se desfunde de la sprayuri.
Cristal, sanatati la voi sa fie ceva simplu si sa treaca rapid !
Polux, e o dulce Adela
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
cristalina spune:
Dorsilia, tot la orl-ist tre' sa te duci.
Polipii se pot reduce dar interventia e tot chirurgicala, in principiu tot anestezie ca nu se stie cum reactioneaza copiii.
Eu, din cauza ca Maria la polipi nu avea probleme cu racelile ci numai cu sforaitul, am analizat problema pe toate partile dar tot la cutit s-a ajuns.
Sanatate maxima bolnaviorului!