Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Lalya spune:
Anya, uita-te la programele educationale de la Muzeul Geologic.
Noi ne-am inscris pt marti de la ora 15.00
anya spune:
Multam, la 15.00 are engleza. Libera e doar seara . Am gasit un singur spectacol la Teatrul Mic: "Ma mut la mama" cu doi tineri (baieti ca ai mei) care se muta inapoi la mama si nu accepta ca mama e si femeie, nu e doar a lor . Nu stiu cat e pentru ei, dar se potriveste f bine...ca eu sunt cica a lor, tata n-are nici-un drept .
Mai era ceva la opereta dar la 95 lei biletul....ori 4 cati suntem noi, ma las pagubasa si renunt la culturalizare.
Lalya spune:
Ce aiureala e si la Muzeul Geologic.
dupa ce ne-am inscris, ne suna sa ne spuna ca de fapt, aceste cursuri se tin numai pentru scoli.
Cand i-am intrebat de ce pe site nu este trecut acest "amanunt" (acolo scrie clar ca se formeaza grupe de max 15 copii cu programare telefonica),nu a putut sa-mi raspunda, dar mi-a zis ca marti s-a inscris o scoala la atelier si putem merge si noi
Noi ramanem cu seara de balet, Antipa si patinoar
scuze de off-topic
Sabina spune:
noi plecam vineri dis de dimineata. Am emotii
Mergem la concert luni seara, la opera miercurea viitoare (Flautul fermecat)si la ce mai incape in rest, dar la astea e bilet luat.
Va fi si festivalul Wien Modern cu muzica contemporana, adica domeniul meu, insa nu stiu cat o conving, ei ii place Bach :D
Mai avem in plan Haus de Meeres, Muzeul de stiinte naturale, Academia de belle arte unde sa vada tripticul de Bosch si Kunsthistorisches unde vrea la mumii :D da o duc eu si la picturi. Cand sunt eu la dr o sa mearga cu o prietena la Haus der Musik. Incercam si un workshop de pictura, cica ar fi la Leopold Musem, unde e mult Egon Schiele. Om vedea. Numa sa ne tina picioarele. La muzeele de arta copiii au intrare gratis.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
happiness spune:
Nu stiu exact ce a facut din cele doua probleme de la partea a III a, a luat 7 puncte din 20 doar...punctajul fiind defalcat...A facut perfect primele doua parti si sapte puncte la a III a, dar nu am pus-o acasa sa reia subiectele...
Noi dam maine test de final de capitol si cred ca dupa vacanta incepem inmultirea..invatata vara trecuta dar nerepetata de ..cam mult timp...
La romana la evaluare FB..FB la engleza..azi au dat test si la stiinte..Sa vedem ce mai e maine si vineri...
carolinah spune:
Fetele mele sunt superfericite ca incepe vacanta. Pleaca inca de sambata dimineata la bunici la casa de la tara, se intorc de abia duminica urmatoare, nicio tema, nicio activitate extra, nimic.
loryi1974 spune:
Happi, eu te-am intrebat daca a ghicit sau a stiut sa aleaga numarul pentru ca e important si pentru tine ca parinte.Pe mine nu ma incalzeste cu nimc ca ia 100 p sau 90p sau 85 daca face problema la intamplare.Sansele erau fifty-fifty sa aleaga numarul corect.
Dupa cum ,FB-urile in mare parte ma lasa rece.Mai importante sunt structura subiectelor si numarul de greseli si unde anume a gresit pentru a se putea corecta.
Distractie placuta tuturor in vacanta!
sorana spune:
Din pacate in vacanta asta nu facem nimic. Adica stam acasa. Ce as fi vrut si eu la Viena ......
Asta e, n-avem cum. Dar zau ca la primavara .....
La noi in plan pentru Viena ar fi Muzeul Tehnicii, Muzeul de Biologie, Hofburg si (normal) Prater .
Sabina spune:
eu de Prater n-am nicio rabdare si nici de Hofburg, nu stiu de ce :D Dar muzeul Tehnic clar tre sa fie pe lista.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo