Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
de la scoala a venit cu problema.
noi ne ducem la mihai viteazu la concurs, o sa ma uit si eu cand sunt orele.
Pt cine merge sambata de obicei, nu mai veniti vineri la pregatire ca se face balamuc :D acum au bagat clase si joia.
Eu as duce-o joia, dar s-a ocupat cu pian si teorie, nu mai poate si mate.
Sorana, merci de sfatul cu vanzatorul. Deocamdata macar a venit sa numaram rotitele de la masini, LOL. El scoate niste cauciucuri de pe ele si mi-a dat trei , le-a numarat, a mai pus unu si a numarat 4. Pfiu
edit, am vazut ca acuma au pus ore miercuri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Sabina, azi iti trimit fisa de Arhimede. Ieri am uitat sa o iau la serviciu sa o scanez. Nu stiu daca are rost sa te impacientezi cu Gheo. Va avea timp. Asa ma gandeam si eu cu cel mic al meu iar acum am depistat ca face calcule mai rapid si mai complicate decat e in stare Matei. Calin (6 ani) deja intelege cat face (-10)-(-10) iar la intrebarea adresata lui Matei: Cat face dublul jumatatii? La care aeu asteptam raspunsul: "intregul" mi-a raspuns ghidus: "Cred ca vre-o 4 sferturi". Cred ca asta chiar va fi bun de Arhimede daca o tine tot asa. Cat despre Matei, am rezolvat-o . N-o sa mearga la Arhimede pt ca am uitat sa-i dau banii si s-a terminat inscrierea. V-am zis ca sunt mama denaturata.
In loc de scoala eu caut pe net tabere sau monitori de ski. Intamplator stiti vre-un monitor ok in Busteni? Si vre-un centru de inchiriat echipament? Ca daca tot se da sportiv ma batea un gand sa invete ski in iarna asta. Noi nu skiem si nici sa dau banii pe echipament de cumparat nu-mi vine, macar pana vad ca-l pasioneaza.
La romana sunt la "Ce te legeni codrule" si am vazut o fisa cu ceav gramatica. Trebuiau impartite cuvintele dintr-o fraza in substantive, verbe, numerale sau atribute. Ma rog, nu le chema asa, dar asta erau: cuvinte care exprima acrtiunea, numere, proprietati, fiinte, lucruri, fenomene...
Sabina spune:
Anya, merci mult ,
pai nu e nicio problema, eu cred ca se poate inscrie si in ultimul moment, da-i un mail lui nenea ala :)
Ce tare e Calin!!
despre monitor, eu stiu unu ok, cel al Sofiei, da nu e tocmai ieftin. Sa vina sotu sa il intreb nr de telefon.
are si un baiat care se ocupa de ei, fata a invatat repede cu ei.
las ca iti dau mail.
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Ei...nu-s asa disperata . Si asa s-a inscriz ametitul la Smart, Piticot si nu mai stiu ce concurs de engleza. Astazi cica fac pregatire de Arhimede in clasa si cum nu stie nimeni in clasa ca el face pregatire si in alta parte sunt curioasa ce va zice. Daca s-a descurcat, ce-a zis invatatoarea...
Multam pt monitor. Daca stau in Busteni gratis + monitor ma scoate mai ieftin decat orice tabara de ski si poate invata si Calin (care e inca prea mic de tabara, plus ca bani de doaua tabere...mai rarut).
sorana spune:
Sabina, nu cred ca au pus ore miercuri in general. Se face miercuri acum, pentru cei care erau sambata, dar este o exceptie. Uite ca s-au gandit si ei ca se aglomereaza vineri . I-a anuntat sambata trecut - miercuri la 17.00 doar de data asta pentru ca este concursul sambata.
Noi am fost vineri o data (cand n-am putut sambata), am cerut voie doamnei, nu prea aveam de ales pentru ca joi chiar nu putem (din motive de chitara).
Sabina spune:
da, m-am prins ulterior :P
Cum mi-am alaptat copiii
loryi1974 spune:
Gata, m-am prins si eu ce e cu scoala 146 Duca si concursul Euclid. Din Comisia concursului pentru invatamantul primar fac parte doua, nu una, invatatoare de la aceasta scoala. Cu alte cuvinte, la respectarea regulamentului vegheaza tocmai aia care il incalca intr-un mod atat de grosolan.
M-am linistit
Ceva sugestii cadouri pentru sarbatorile de iarna( nu mai zic Mos Craciun ) la scoala aveti (pentru copii)?
Lalya spune:
Loryi1974, pentru fete este acum la moda asta:
http://www.ookee.ro/bijuterii-pentru-copii-hand-made/8684-alex-toys-bratarile-prieteniei-f2f-friend-2-friend-731346013705.html ;
sau tot felul de bijuterii pe care le poate crea singura.
o alta idee ar fi un microscop, mp4 player...depinde si ce buget aloci.
Lalya
sorana spune:
Fi-mea cica vrea ceva numit "My life" si mi-a zis ca e ca un tamagoutchi dar cu om, nu cu animal.
Ei ii mai plac si puzzle-urile 3 D - a primit 2 de ziua ei - a fost foarte incantata de ele. Singura problema cu astea e ca dupa ce le faci iti trebuie mult loc de expunere.
O chestie de-aia de facut bratari a primit si fi-mea de ziua ei - ies niste super-bratari foarte "cool" si usor de facut, le poate face copilul, ii arati doar la inceput.
Si acum am vazut ca vrei pentru la scoala - deci ignora-ma, ca sugestiile mele sunt cam scumpe - doar puzzle 3D mai gasesti si pe la 30 ron.
loryi1974 spune:
Da, pentru scoala unde desigur bugetul e mic.Sorana a intuit destul de bine suma, e drept un picut mai mare, alocata pentru fiecare copil.
Dar nu te ignor pentru ca sub bradul de acasa trebuie sa avem si ceva cadouri.
In alta ordine de idei, la voi la scoala exista cercuri de mate ? Ca tot aud prin jur de astfel de cercuri la clasa a treia.