Punct si de la capat
Raspunsuri - Pagina 7
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Azzure_Dust
Oh balanta, m-am coborat la nivelul lui, crede-ma. Am ajuns atat de jos incat am acceptat lucruri care in veci nu le-as fi acceptat, tot crezand ca ne va fi bine. Am lasat atat de la mine, am renuntat la dorintele mele, la visele mele, la mine in favoarea lui si a considerat ca i se cuvine. De aia cred sincer ca nu mai e cale de intors, nu mai vreau un astfel de barbat. Cineva mi-a spus la celalalt subiect ca merit un barbat mai bun, care sa aiba grija de mine, sa ma protejeze si nu invers (nu mai tin minte cuvintele exacte, dar cam asta era ideea principala) si asa e, asta imi doresc. Daca va fi sa apara un astfel de om in viata mea nu stiu, pot doar sa sper, dar pentru moment simt nevoia sa fiu singura, sa ma adun, sa-mi revin. M-a secat de puteri acest om. |
Azzure,
toate care am trecut prin asta iti putem spune ca e greu, ai nevoie de curaj, de putere dar exista speranta la capatul tunelului.
nu ai ce sa regreti. acum sunt momente cand trebuie sa fii vigilenta si sa iei decizii bune.
iti va fi greu singura dar o sa te acomodezi.
termina cu divortul si continua-ti viatza. problema va fi cu vizitele la copil. de asta nu prea poti sa scapi, din pacate.
Cand va venii timpul si daca stii unde sa-l cauti vei gasi acel om minunat care sa te pretuiasca.
ai incredere in Dumnezeu si mergi mai departe.
michelle
azzure_sun spune:
Deocamdata nu.
Am constatat insa ca imi verifica telefonul. M-am abtinut de la scandal, pentru ca nu as face decat sa-i dau apa la moara si chiar sa creada ca am ceva de ascuns.
Mai nasol e ca bunica mea e bolnava. Initial trebuia operata, apoi doctora a zis ca e mai bine sa nu, ca e slabita si ca isi poate reveni si cu tratament si regim. Si ma simt asa de aiurea, ca o sa pic si eu pe capul mamei mele, cu problemele mele.
lucialu spune:
Azzure, problemele cand dau navala nu intreaba dc deranjaza, dc au ales momentul bun. Personal cred ca iti face sicane si incearca sa te sperie. Insa sunt convinsa ca el si mama lui vor juca murdar, pt ca ea si-a aratat clar pozitia la o adica. Ar trebui sa asculti fetele si sa te inarmezi. Pt binele tau, dc esti convinsa ca asta e pasul care trebuie facut, nu mai da inapoi pt niciun motiv. Si pregateste-te in consecinta: acte, si probe,cum ai spus ca al mic aprinde tigara, ca sotul te insala, ca nu munceste etc. Mi-e greu sa cred ca tu vei fi cea decazuta din drepturi dc se va ajunge pana acolo, dar esti plina de datorii pt ei, in vreme ce ei nu vor avea nicio apasare. Eu ii iau la pachet, sunt la fel si acum sper sa vezi adevarul, ca tu ii tineai partea soacrei, dar amandoi profita de tine. De fapt de-asta si fac schemele murdare cu tine si sapa la increderea ta in tine ca mama. Sunt disperati pt ca dc tu pleci nu mai au cal de bataie si pe cine sa pape de bani. Ma indoiesc ca le da mana sa creasca ei copilul sau ca le pasa, dar tu nu te culca pe urechea asta si demonstreaza ca nu e bine pt copilul tau sa fie cu ei. Langa mama ta, fie si cu bunica bolnava, sunt sigura ca va veti descurca mult mai bine, va veti sustine unele pe altele, iar copilul va creste intr-un mediu sanatos. Nu vei mai cheltui bani pt nesabuintele produse de sot. Astea sunt lucruri la care sa te gandesti, Numai si Numai dc esti hotarata sa divortezi. Iti doresc putere! asa cum le doresc tututor femeilor fie mame sau nu care scriu aici si trec printr-un divort urat, de fapt primesc palme nemeritate!Sa aveti incredere ca nu mor caii cand vor cainii!
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Azzure, problemele cand dau navala nu intreaba dc deranjaza, dc au ales momentul bun. Personal cred ca iti face sicane si incearca sa te sperie. Insa sunt convinsa ca el si mama lui vor juca murdar, pt ca ea si-a aratat clar pozitia la o adica. Ar trebui sa asculti fetele si sa te inarmezi. Pt binele tau, dc esti convinsa ca asta e pasul care trebuie facut, nu mai da inapoi pt niciun motiv. Si pregateste-te in consecinta: acte, si probe,cum ai spus ca al mic aprinde tigara, ca sotul te insala, ca nu munceste etc. Mi-e greu sa cred ca tu vei fi cea decazuta din drepturi dc se va ajunge pana acolo, dar esti plina de datorii pt ei, in vreme ce ei nu vor avea nicio apasare. Eu ii iau la pachet, sunt la fel si acum sper sa vezi adevarul, ca tu ii tineai partea soacrei, dar amandoi profita de tine. De fapt de-asta si fac schemele murdare cu tine si sapa la increderea ta in tine ca mama. Sunt disperati pt ca dc tu pleci nu mai au cal de bataie si pe cine sa pape de bani. Ma indoiesc ca le da mana sa creasca ei copilul sau ca le pasa, dar tu nu te culca pe urechea asta si demonstreaza ca nu e bine pt copilul tau sa fie cu ei. Langa mama ta, fie si cu bunica bolnava, sunt sigura ca va veti descurca mult mai bine, va veti sustine unele pe altele, iar copilul va creste intr-un mediu sanatos. Nu vei mai cheltui bani pt nesabuintele produse de sot. Astea sunt lucruri la care sa te gandesti, Numai si Numai dc esti hotarata sa divortezi. Iti doresc putere! asa cum le doresc tututor femeilor fie mame sau nu care scriu aici si trec printr-un divort urat, de fapt primesc palme nemeritate!Sa aveti incredere ca nu mor caii cand vor cainii! inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Decisa sunt. Nu mai dau inapoi pentru nimic in lume, cu toate santajele lui.
Stii ce-i culmea, ca exact asa gandeste mama. Ca unde mai gasesc ei o proasta ca mine sa plateasca in casa si sa-l sustina pe fi-su in toate ideile lui tembele.
marius spune:
Exista o vorba care se aplica de minune pentru tine:
"Nu mor caii cand vor cainii".
Esti pe drumul cel bun. Paseste! Viata este inainte nu intoarce capul.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
azzure_sun spune:
Este ireal ce se intampla. Azi m-am intalnit cu mama, sa mergem la tuns iar apoi sa raman la ea sa ne vopsim. Acum da inapoi. Mintea mea nu pricepe. Nu inteleg ce s-a intamplat.
Bunica mea e bolnava, internata in spital, luni ar trebui sa o externeze. Banuiesc ca din cauza acestui eveniment mama s-a sucit si pur si simplu considera ca ea nu poate avea grija de copil. De parca asta vroiam de la ea (oricum era in plan sa duc copilul la cresa). Considera ca nu m-am gandit suficient si ca oricum nu o sa scap de el, ca va veni sa-si vada copilul, ca eu o sa ma impac cu el si alte bla bla-uri din astea, ca cu ce bani il dau la cresa cand eu am tot salariul de dat la rate (inclusiv pentru ultima lui prostie).
Nu imi vine sa cred ce face. Imi taie ultima portita de iesire, ma obliga sa raman acolo pentru ca....nici nu mai stiu ce sa zic.
Nu ma pot opri din plans. Ma simt ingrozitor si nu ma asteptam la asa ceva de la ea. Era ultima persoana din lume de la care ma asteptam la asa ceva.
andacos spune:
Azzure,nu plinge,nu da inapoi,mergi pe drumul tau!
Nu stiu sa-tzi spun de ce gindesc si spun parintzii uneori lucrurile astea,cred ca mentalitatea e de vina!
Ca sa te consolez,sa stii ca si tatal meu,care ma iubeste ,care stie foarte bine situatzia,de fapt stia ca e in trecut intimplarea,in drum de la tribunal spre casa(l-am pus pe tata unul din martori)mi-a spus ca...am lasat copilul fara tata,asta in conditziile in care ...tatal copiluluidaduse bir cu fugitzii si timp de 3 ani n-am stiut nimic de el!N-am stiut ca nu voia sa ia legatura cu mine ,nu ca i se intimplase ceva!
decie ste cred o reactzie de aparare ,in fatza necunoscutului!Insa ei stiu in sufletul lor ca decizia e corecta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
azzure_sun spune:
Multumesc Dana.
Stii, intr-un fel o inteleg. Chestia cu bunica mea a venit asa pe nepusa masa si a speriat-o. Asta nu inseamna ca cuvintele ei nu ma dor. Si nu e prima oara cand ma raneste. Si da fix unde doare mai tare, asta nu inteleg eu uneori, de parca cine stie ce i-am facut.
Cred ca undeva se si razbuna pe mine pentru ca atunci cand m-am mutat la el am infruntat-o si m-am certat cu ea pentru el, adica in mintea ei l-am ales pe el in locul ei. De parca mutata la prieten/sot, ea nu ramane tot mama. Si probabil ca ar fi preferat sa stie ca macar e pentru toata viata, nu dupa 3 ani sa vin inapoi acasa cu coada intre picioare.
balanta_tm spune:
azzure, cand mama a divortat, bunica mea (deci mama ei), s-a opus vehement in prima faza: ca rade lumea de noi, ca cine se va mai uita la mama avand 2 copii, ca e greu singura, etc. Si mai avea ea o expresie pe care n-am inteles-o/acceptat-o niciodata: "e rau cu rau, dar mai rau e fara rau". Vazand insa cat de decisa este mama sa divorteze, s-a obisnuit cu ideea si ne-a primit la ea. Usor nu a fost: eu cu mama si sora stateam intr-o camera, iar bunicii in cealalta camera (apt bunicilor avea 2 camere), plus ca in timp au aparut discutii pt diverse nimicuri, ca deh, asa e traiul la comun cu alte generatii si nici nu eram in casa noastra...Chestia asta a durat cam doi ani, pana s-a facut partajul, ca evident ca sotul mamei nu a fost de acord cu divortul si a taraganat lucrurile cat a putut
Revenid la tine: crezi ca daca mama ta vede ca iti doresti sa divortezi, se va opune in continuare? Banuiesc ca din ratiuni financiare, alta solutie decat sa mergi la mama ta nu exista.