Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
In cursul saptamanii copilul intreaba de taica-sau? Sau s-a acomodat bine cu noul mediu?

S-a acomodat foarte bine, s-a atasat de mama foarte mult. Iar de taica-su nu intreaba. Mai zice uneori "tati, tati", dar de obicei cand vede reclama cu CRBL la Vodafone si aude "tati, tati". E mai calm, total preocupat de pisicile pe care le are mama, cel putin motanul il lasa sa faca ce vrea el (il trage de coada, de blana, se culca pe el).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust
S-a acomodat foarte bine, s-a atasat de mama foarte mult. Iar de taica-su nu intreaba. Mai zice uneori "tati, tati", dar de obicei cand vede reclama cu CRBL la Vodafone si aude "tati, tati". E mai calm, total preocupat de pisicile pe care le are mama, cel putin motanul il lasa sa faca ce vrea el (il trage de coada, de blana, se culca pe el).

Super!
E bine si ca sunt animalute acolo, ca are parteneri de joaca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Am fost ieri sa iau hainele. Cand mi s-a spus sa iau pe cineva cu mine nu am vrut. Si rau am facut.
Am ajuns si am inceput sa-mi strang lucrurile. In tot timpul asta el a incercat sa ma convinga sa renunt, ca el nu mai mananca de cand am plecat, ca nu doarme, ca sufera, ca ne vrea inapoi. Cand a vazut ca eu nu renunt, ca sunt decisa sa plec a inceput sa urle. A facut o criza de nervi de am crezut ca ma ia la bataie. A daramat tastatura de la calculator, mi-a spart o cana la picioare, a daramat o boxa din acea mare, m-a lovit in obraz cu o cutie pe care o aveam in maini (pur si simplu a lovit de jos in sus sub cutie si din forta loviturii cutia m-a lovit in obraz), m-a tras de par. Nici acum nu stiu ce l-a oprit sa nu dea mai mult...si a urlat incredibil de mult. Dar am ramas ferma pe pozitii, l-am infruntat si la sfarsit, ca sa vedeti nesimtire, a plecat cu mine, cu taxiul, sa-l ia pe cel mic pentru weekend.
Am fost in stare de soc toata seara, sunt si acum. Eu abia acum incep sa-mi dau seama ca omul asta a dat in mine...si la cateva minute dupa incident imi radea in fata cu cinism "Am dat eu in tine? Te-ai lovit cu cutia."
Imi vine sa ma ascund undeva si sa plang. Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva, nu credeam.

Imi pare rau.
Dar, slava Domnului, ai scapat de el. De-acum incolo e doar o chestiune de hartii si, dupa ce-si mai linge ranile, poate-si gaseste o alta preocupare feminina si chiar, ai scapat. Asta stie el sa faca: sa urle. Biata maica-sa! Aproape ca mi-e mila de ea! sa ajungi sa-ti vezi fiul in asa hal.
Bine faci ca te porti civilizat cu ei, in viata nu se stie niciodata cum se-ntoarce roata si este mai bine sa n-ai nimic sa-ti reprosezi.
Oricum, la o faza identica cumnata prietenei mele din Germania a murit!! S-a dus sa-si ia lucrurile si de nervi ala a omorat-o in bataie. Si nu vorbesc de oameni ai strazii, drogati etc, tipa lucra intr-o banca in Frankfurt, stiti cladiarea-creion din F? Tipul a primit 11ani de inchisoare din care a facut 6ani , ca doar statul german nu-i hraneste degeaba pe romani si apoi a primit interdictie in statele Schengen. Fetita lor avea atunci 5luni (acum are 14ani) si a fost infiata de prietena mea. Mama lui din Romania, a sunat o singura data sa intrebe ce se intampla, imediat dupa tragedie si apoi n-a mai auzit nimeni de ea. Asa ca, tu ai scapat. Dar daca mai ai lucruri pe acolo uita-le. Viata ta este mai importanta.
Dar, da-mi voie sa-ti spun: esti foarte bleaga! Cum adica l-ai mai luat cu tine in taxi?!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:

Am fost ieri sa iau hainele. Cand mi s-a spus sa iau pe cineva cu mine nu am vrut. Si rau am facut.
Eu abia acum incep sa-mi dau seama ca omul asta a dat in mine...si la cateva minute dupa incident imi radea in fata cu cinism "Am dat eu in tine? Te-ai lovit cu cutia."
Imi vine sa ma ascund undeva si sa plang. Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva, nu credeam.

Si daca iti dadea si un pumn zicea ca te-ai lovit de pumnul lui?!
Da, barbatii sunt mai puternici fizic decat femeile. Si le place sa faca uz de asta!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:

Eu abia acum incep sa-mi dau seama ca omul asta a dat in mine...si la cateva minute dupa incident imi radea in fata cu cinism "Am dat eu in tine? Te-ai lovit cu cutia."

Da, barbatii sunt mai puternici fizic decat femeile. Si le place sa faca uz de asta!

Alexandra Maria
14.12.2007

Evident ca asta zicea. Eu am fost in calea cutiei si as fi fost si in calea pumnului lui.
La naiba, eu am stat tot timpul in calea lui! Ce bine ca scapa de mine!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:

Alexandra Maria
14.12.2007

Evident ca asta zicea. Eu am fost in calea cutiei si as fi fost si in calea pumnului lui.
La naiba, eu am stat tot timpul in calea lui! Ce bine ca scapa de mine!

Uite ca la faza asta si eu ma bucur!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

Ce bine ca scapi de el!

Sper din suflet ca ai invatat lectia si ca pe viitor nu te mai expui furiei lui. El este cel care pierde, nici macar nu face un efort sa inteleaga de ce pierde totul, in capul lui tu esti vinovata de tot, asa incat il cred in stare de orice!

Ai mare grija!

Mergi la inceput

Stiu Anda. E intotdeauna mai simplu sa dai vina pe altii.
Vineri a luat copilul si trebuia sa-l aduca duminica seara. L-am sunat, mi-a zis ca se duc in vizita si mi-l aduce luni dimineata. E deja 15.30 si el n-a adus copilul. L-am sunat azi pe la 12 si m-a repezit, mi-a zis sa-mi vad de treaba mea ca o sa aduca copilul. Asa m-a enervat.... e nesimtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

In cazul asta poate c-ar trebui sa mai intrebi o data avocatul in legatura cu ordonanta aia prezidentiala si un eventual program de vizite. Am urmarit subiectul si observ ca esti foarte relaxata in ce priveste relatia lui cu copilul, luatul, adusul.

Nu stiu, eu as fi mult mai precauta avand in vedere faptul ca el ar putea folosi copilul pentru a te santaja, la o adica...mie nu-mi inspira strop de incredere acest tata.

Sper sa fie bine, sa-ti aduca copilul si sa faci ce trebuie pentru a nu mai trece prin emotii de genu'.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ma asteptam sa faca asta, imi pare rau, cred ca-ti imaginezi ca acum, daca il aduce, vor mai fi dati in care va face asa sau chiar mai rau, sa nu il aduca doar ca sa se razbune pe tine. pt asta era buna ordonanta. nu stiu cum sa te incurajez...incearca sa iti pastrezi calmul si sa cauti cea mai buna solutie pentru tine si copil.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput