Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

ma asteptam sa faca asta, imi pare rau, cred ca-ti imaginezi ca acum, daca il aduce, vor mai fi dati in care va face asa sau chiar mai rau, sa nu il aduca doar ca sa se razbune pe tine. pt asta era buna ordonanta. nu stiu cum sa te incurajez...incearca sa iti pastrezi calmul si sa cauti cea mai buna solutie pentru tine si copil.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Pai cea mai buna solutie e ordonanta. Si am sa vorbesc cu avocata pe tema asta. Este nesimtit, eu nu am comentat ca a tinut copilul pentru ca stiu ca si el il iubeste, dar macar bunul simt de a anunta putea sa-l aiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sicane legate de copil o sa iti mai faca. Asa ca poate e bine sa iei masurile legale si sa nu mai crezi in cuvantul unui om fara cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Azzure, s-a adoptat in noul cod civil autoritatea parinteasca comuna ceea ce ii da drepturi egale cu ale tale. Si desi e o veste buna pentru cei care nu aveau custodia copilului dupa divort pentru cazuri ca ale tale e ceva rau zic eu. Pentru ca va putea sa te sicaneze oricat cu vizitele.
Asa ca strange dovezi ca joaca jocuri de noroc ca e violent, ca nu are cu ce sa se intretina si mai vorbeste cu un avocat ca sa poti cere custodie unica.
Un tata ca asta nu cred ca e tata potrivit pentru copil. mie mi-e foarte teama de oamenii violenti.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna seara!!!
AZZURE_DUST---in primul rand vreau sa-ti zic ca am ''urmarit''povestea ta dar pana acum nu am scris deloc...as vrea sa-ti spun ca ma bucur de decizia pe care ai luat-o si iti doresc tot binele din lume tie si copilului tau si sper sa-ti gasesti linistea....
Acum sa-ti spun si eu o parere(buna,rea cum o fi)despre viata din timpul casatoriei:eu nu pot sa inteleg si nu am inteles niciodata(poate ca inca nu am trecut si sper sa nici nu trec)violenta fizica si infidelitatea....EU cand m-am casatorit i-am zis sotului ca din duoa motive l-as parasi si nu m-as uita inapoi nici daca as avea 10 copii cu el si anume:BATAIE si INFIDELITATEA...pt.ca as ajunge sa-l urasc si sa-mi fie sila de el..si pt.ca avandantecedente in familia mea(parintii mei)m-am saturat de certuri si bataile din ''tineretile''lor si tocmai de asta nu as accepta asa ceva DELOC nici macar pt.copii pt.ca ei pleaca isi iau zborul si nu tin cont ca tu ai stat o viata si ai indurat pt.ei(cazul meu ca s-au despartit dupa 18 ani de casatorie)...
Si la noi in ''casa''exista discutii poate mai aprinse dar se rezuma doar la ridicatul vocii nu injuraturi,sau alte si alte prostii...si e normal sa nu fie totul perfect pt.ca PREFECTUL nu exista cel putin asa cred eu.(la cei 24 ani ai mei).
Inca odata iti doresc sa ai puterea(si trebuie sa o ai)sa treci peste toate si sa-ti gasesti fericirea si linistea in alta parte...
Sper ca nu te-am suparat cu ceva si daca am facut-o te rog sa ma scuzi..
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

hm...
e greu de inteles dinafara... dar e o intreaga psihologie aici a abuzatorului... Si pana nu esti in interior e usor sa intelegi mecanismul... dar e mai greu sa spui gata! E greu pentru ca atunci cand esti tanar bvezi lucrurile in alb si negru... cu varsta mai accepti si tonurile de gri, mai faci si tu greseli mai scade vigilenta pentru ca si tu esti obosit...
S-au scris multe pagini pe tema asta... chiar citeam la un moment dat tot pe aici... oricine spune la inceput ca nu va accepta in veci asa ceva! Si totusi lucrurile evolueaza altfel... se degradeaza in timp, relatia se erodeaza, lucrurile se amesteca omul se obisnuieste intr-o situatie si e greu sa schimbe lucrile. Tot mai incearca sa repare vaza. Si tot incerci variante... pana le termini pe toate.
De-ar fi asa simplu... pleci si gata! De aici trag si eu niste invataminte:
-- dupa despartire nu te mai ramai singura cu el nici un minut; prezenta cuiva mai cizeleaza comportamentul.(de obicei oamenii de genul asta tin la imaginea lor in societate... de aici si lupta pentru casnicie... nu ca ar mai tine ei la familie)
Adun si eu invataminte si forta pentru MARELE pas.
Bafta Azzure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

azzure, ti-a adus copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

-- dupa despartire nu te mai ramai singura cu el nici un minut; prezenta cuiva mai cizeleaza comportamentul.(de obicei oamenii de genul asta tin la imaginea lor in societate... de aici si lupta pentru casnicie... nu ca ar mai tine ei la familie)
Adun si eu invataminte si forta pentru MARELE pas.
Bafta Azzure!

nu inteleg legatura intre imaginea din societate cu lupta pt casnicie....nu are un statut, nu are nimic, e un om simplu...si acum vin si cu experienta mea, casatorita cu un om cu statut social si prestanta care nu a clipit cand a fost vb sa ne dea afara si sa divortam....prezenta cuiva, nu ii va cizela comportamentul pt imaginea din societate, nu, nicidecum ci doar pt e, pt frica de a nu gafa sau face vreo tampenie care poate fi dovedita.

Azzure...cum mai e? noutati?

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

La asta ma refeream si eu... sa fie cu cineva pentru integritatea corporala... in rest, m-am pierdut in detalii... ideea era ca sotul pozeaza de victima. ex-ul tau nu s-a dat victima?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

azzure, ti-a adus copilul?

Da, il adusese de ieri de la ora 13, doar ca eu n-am sunat decat seara, pentru ca stiam ca intre 13 si 17 copilul doarme si am zis ca nu are rost sa deranjez, oriunde s-ar afla.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

La asta ma refeream si eu... sa fie cu cineva pentru integritatea corporala... in rest, m-am pierdut in detalii... ideea era ca sotul pozeaza de victima. ex-ul tau nu s-a dat victima?

Oh, ba da. El e cel inselat...mai ramane sa zica ca il si bateam.
Ca in rest toate defectele au fost doar ale mele. Eu nu faceam curat, mancare, nu intindeam rufele cum trebuie, nu stiu sa am grija de copil, acum il si stresez cu telefoanele.

Mergi la inceput