Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust
Ma uimeste nonsalanta cu care minte si imi dau seama ca doar cauta un sprijin pentru momentele astea, doar ca mi se pare ca nu se comporta fair-play cu femeia respectiva.

Sa nu uiti ca:
1. Sotul tau are experienta indelungata cu vrajit dudui pe net;
2. Nici tu nu esti straina de experientele lui (discutia de la subiectul tau anterior)
Asa ca nu te mai mira de nimic, concentreaza-te pe tine si fii lucida.
(Nu imi amintesc, nu stiu daca ai precizat, mai vorbesti cu prietenul de pe net?)

Recunosc ca si eu as trage cu ochiul de-as fi in situatia ta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Nu Rufus, nu mai vorbesc cu el pentru ca pur si simplu a disparut din peisaj. Fara urma, fara un cuvant. Nu ca mi-ar parea rau dupa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
Eu ma simt din ce in ce mai bine, mai sigura pe mine.

Citat:
Alaltaieri mi-a trimis un mesaj lacrimogen, nu i-am raspuns dar am vorbit la telefon si am incercat sa-i explic ca nu mai exista "noi doi", ca eu nu ma mai intorc si ca am luat o decizie. Ieri cand a adus copilul mama a zis ca era foarte abatut. Sincer, imi pare rau de el, dar chiar nu mai am ce sa-i fac, nu am cum sa-l ajut.

Sa-l ajuti, Azzure, trezeste-te, din tot ce ai povestit (acum si altadata)mie-mi miroase a teatru ieftin, multi barbati il practica.
Citat:
Curiozitatea mea (si e mare rau) m-a impins sa-i intru iar pe mail si am vazut ca discuta in continuare cu femeia respectiva. Din conversatia cu ea reiese ca eu sunt o nemernica, care l-a abandonat cat el a fost la munca in afara si ca i-am luat si copilul. Ma uimeste nonsalanta cu care minte si imi dau seama ca doar cauta un sprijin pentru momentele astea, doar ca mi se pare ca nu se comporta fair-play cu femeia respectiva. Sincer, ce zice despre mine nu prea ma intereseaza, dar am vazut ca nu a invatat nimic din tot ce i s-a intamplat si minte in continuare.

Ei si tu acum, ce ai vrea sa-i spuna, adevarul?! si ea , bleaga , crede... Azzure, el nu se va schimba in curand , nu conteaza cu cine este!
Citat:
Probabil ca o sa-l mai urmaresc o perioada, a devenit un obicei din pacate. Cred ca o fac si sa ma asigur ca o sa fie bine. Imi e mila de el, dar...si-a facut-o cu mana lui.

Lasa-te de acest obicei, de a-l spiona (eu asa as face), pierzi timpul aiurea.
Mila mi-ar fi de un animal flamand, bolnav, mutilat, de oamenii care chiar au o soarta oribila, ducand cu ei o boala incurabila, mila mi-e de copii...dar sa-mi fie mila de unul ca sotul tau...... in niciun caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

azzure am citit pana la pag 10 doar, sincer imi pare extrem de rau ca tre sa treci prin asa ceva....suntem in aceeasi oala, la mine procesul a inceput
n-o sa ai termen mai repede, am zambit cand ai scris ca avocata ta a zis repede....nu, ala e termenul iar dupa e la luna sau chiar la 2 luni, ce poti tu sa faci, depui pt ordonanta presidentiala. ai in cca 2 saptamani de la depunere si termenul, fiind amandoi din aceeasi localitate, formalitatile de citare se fac repede. ce-ti trebuie tie, domiciliu, respectiv ai zis ca la mama ta, pt ca acolo se va face ancheta sociala...se fac 2, 1 pt procesul de divort, alta pt ordonanta presidentiala....scopul tau acum e sa iei custodia copilului cat mai repede si sa obtii o hotarare cu pensie de intretinere....chiar de el acum nu lucreaza, la un mom dat va lucra. partajul, ti-a zis si avocata, se face dupa, in urma hotararii de divort, cel ce deschide partajul trevuie sa plateasca taxa de timbri 3% din valoarea bunurilor, bunurile pot ramane comune si dupa divort.
iti urez succes si tarie si de vrei sa intrebi ceva, nu ezita

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

azzure am citit pana la pag 10 doar, sincer imi pare extrem de rau ca tre sa treci prin asa ceva....suntem in aceeasi oala, la mine procesul a inceput
n-o sa ai termen mai repede, am zambit cand ai scris ca avocata ta a zis repede....nu, ala e termenul iar dupa e la luna sau chiar la 2 luni, ce poti tu sa faci, depui pt ordonanta presidentiala. ai in cca 2 saptamani de la depunere si termenul, fiind amandoi din aceeasi localitate, formalitatile de citare se fac repede. ce-ti trebuie tie, domiciliu, respectiv ai zis ca la mama ta, pt ca acolo se va face ancheta sociala...se fac 2, 1 pt procesul de divort, alta pt ordonanta presidentiala....scopul tau acum e sa iei custodia copilului cat mai repede si sa obtii o hotarare cu pensie de intretinere....chiar de el acum nu lucreaza, la un mom dat va lucra. partajul, ti-a zis si avocata, se face dupa, in urma hotararii de divort, cel ce deschide partajul trevuie sa plateasca taxa de timbri 3% din valoarea bunurilor, bunurile pot ramane comune si dupa divort.
iti urez succes si tarie si de vrei sa intrebi ceva, nu ezita

Deocamdata copilul e la mine, a inteles si el ca nu are cu ce sa-l creasca, iar daca se angajeaza nu are cum sa aiba grija de el.
Nu am mai introdus ordonanta prezidentiala. Stiu si eu ca va fi ancheta sociala. Iar bunuri nu avem ce imparti.

Mergi la inceput

foarte bine ca e la tine, asa va si ramane, ne e nic un motiv sa nu fie asa. mult succes si nervi tari....un divort e un razboi al nervilor, eu sper ca la voi sa fie de comun acord

Mergi la inceput

Azi trebuie sa ma duc sa-mi iau lucrurile de la el. Sper sa n-am parte de vreun spectacol lacrimogen...

Mergi la inceput

azzure....si daca ai parte ce??? tre sa-o iei ca pe o normalitate a lor si gata....tu-ti stii drumul ce-l ai de urmat si stii ce e mai bine pentru tine si copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Azi trebuie sa ma duc sa-mi iau lucrurile de la el. Sper sa n-am parte de vreun spectacol lacrimogen...

Sa nu cumva sa-i spui ca i-ai citit conversatia pe net! Poti sa-i spui cand totul s-a terminat legal, divort, incredintare copil, etc. Acum, silentio!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nici macar atunci nu i-as spune nimic... totusi este tatal copilului ei. Chiar daca va obtine custodia tot se vor intalni si vor trebui sa vorbeasca cat mai "elegant" si linistit cat sa beneficieze copilul cat mai mult de prezenta ambilor parinti.

Mergi la inceput