Punct si de la capat
Raspunsuri - Pagina 14
pitzinuca spune:
Azzure, ma bucur ca esti impreuna cu cel mic.
Pune-te la adapost legal. Vb cu avocata sa terminati balciul mai repede. Vei mai avea de tras din partea lui.
Si cel mic.
Sa nu crezi ca uita.
balanta_tm spune:
azzure, cum Vineri ai gasit frigiderul gol la ei, ma gandesc ca asta e cam ceea ce ii pot oferi ei copilului: aproape nimic...Bine ca il ai pe baietel la tine, asta e cel mai important lucru.
Cred ca din felul in care s-a purtat mama lui in weekend, ai inteles ce femeie este.... Apai sa ramana cu fii-su, ca se pare ca sunt f asemanatori. Iar el este un mare nerusinat ca isi permite sa discute cu mama-sa ce faceati voi in pat...
Faptul ca el este in cautare de alta femeie, ca deja vrajeste pe alta, cred ca este in avantajul tau, in sensul ca asta il poate tine ocupat in perioada urmatoare si astfel s-ar putea sa nu mai aiba energie sa se opuna divortului.
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Faptul ca el este in cautare de alta femeie, ca deja vrajeste pe alta, cred ca este in avantajul tau, in sensul ca asta il poate tine ocupat in perioada urmatoare si astfel s-ar putea sa nu mai aiba energie sa se opuna divortului. |
Evident…ma gandeam aseara dupa ce am citit conversatia….”asta e marea lui iubire pentru mine? déjà se consoleaza?” Nu ca as avea vreun regret, doar ca vad ca de fapt erau minciuni, ca era cu mine din comoditate si obligatie pana la urma. Si am analizat ce s-a intamplat dupa ce eu i-am spus ca vreau sa ne despartim (adica pe 8 octombrie)…si incercarile lui de a ma convinge ca ma iubeste si ca se schimba m-au lasat rece, nu le-am simtit ca veneau din inima. Iar scandalul de sambata m-a facut sa cred ca de fapt si el vroia sa ne despartim, dar ca nu vroia sa fie el cel care initiaza despartirea. Adica tot ce a facut, toate rautatile, amenintarile, prostiile…la asta ma duc cu gandul, ca a facut-o ca eu sa spun gata. Tot ce s-a zis sambata a fost spus clar cu intentia ca eu sa nu mai dau inapoi, sa nu ma razgandesc cumva.
La un moment dat, intr-o cearta din ultima vreme i-am spus, “iubirea ta pentru copil va dura pana la prima duduie noua din viata ta”. Si sunt convinsa ca va cauta sa-si refaca “familia pierduta” cu una noua si ca e foarte probabil ca cu urmatoarea care-l accepte pe termen lung sa faca si un copil si sa uite de al nostru. Dar asta e ce cred eu, as vrea sa ma insel, chiar as vrea….si sa mentina relatia cu copilul lui. Banuiesc ca va depinde si de femeia pe care o va avea langa el. Oricum chiar ii doresc sa-si gaseasca linistea si sa fie fericit.
Matzaila_81 spune:
Azzure,el putea spune orice, chiar daca era totul adevarat, trebuia sa incepi sa razi si sa negi totul si sa-ti vezi de ale tale. Nimeni nu a fost cu voi acolo astfel incat nimeni nu putea verifica. De ce sa te agiti aiurea? da-i ignore, maica-sa isi va da seama in curand ce are la usa.
+26
dana vio spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Azzure,el putea spune orice, chiar daca era totul adevarat, trebuia sa incepi sa razi si sa negi totul si sa-ti vezi de ale tale. Nimeni nu a fost cu voi acolo astfel incat nimeni nu putea verifica. De ce sa te agiti aiurea? da-i ignore, maica-sa isi va da seama in curand ce are la usa. +26 |
Adica, femeia aceea chiar sa nu stie ce om are la casa?!
Faza cu povestitul scenelor fierbinti arata ca sunt chiar la fel.
Alexandra Maria
14.12.2007
anda2009 spune:
Cum sunteti, Azzure? Iti urmaresc povestea cu sufletul la gura si sper din suflet ca sunteti OK si tu si micutul...
Ai grija!
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui anda2009 Cum sunteti, Azzure? Iti urmaresc povestea cu sufletul la gura si sper din suflet ca sunteti OK si tu si micutul... Ai grija! |
Acum suntem ok, suntem la mama. Miercuri mi-a cerut sa-l ia la el pentru ca joi a facut copilul 2 ani si vroia sa-l aiba cu el de ziua lui. Am fost de acord, nu vreau sa ma port cu el cum s-a purtat el cu mine.
Eu ma simt din ce in ce mai bine, mai sigura pe mine.
Alaltaieri mi-a trimis un mesaj lacrimogen, nu i-am raspuns dar am vorbit la telefon si am incercat sa-i explic ca nu mai exista "noi doi", ca eu nu ma mai intorc si ca am luat o decizie. Ieri cand a adus copilul mama a zis ca era foarte abatut. Sincer, imi pare rau de el, dar chiar nu mai am ce sa-i fac, nu am cum sa-l ajut.
Curiozitatea mea (si e mare rau) m-a impins sa-i intru iar pe mail si am vazut ca discuta in continuare cu femeia respectiva. Din conversatia cu ea reiese ca eu sunt o nemernica, care l-a abandonat cat el a fost la munca in afara si ca i-am luat si copilul. Ma uimeste nonsalanta cu care minte si imi dau seama ca doar cauta un sprijin pentru momentele astea, doar ca mi se pare ca nu se comporta fair-play cu femeia respectiva. Sincer, ce zice despre mine nu prea ma intereseaza, dar am vazut ca nu a invatat nimic din tot ce i s-a intamplat si minte in continuare.
Probabil ca o sa-l mai urmaresc o perioada, a devenit un obicei din pacate. Cred ca o fac si sa ma asigur ca o sa fie bine. Imi e mila de el, dar...si-a facut-o cu mana lui.
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Azzure_Dust
Acum suntem ok, suntem la mama. Miercuri mi-a cerut sa-l ia la el pentru ca joi a facut copilul 2 ani si vroia sa-l aiba cu el de ziua lui. Am fost de acord, nu vreau sa ma port cu el cum s-a purtat el cu mine. Eu ma simt din ce in ce mai bine, mai sigura pe mine. Alaltaieri mi-a trimis un mesaj lacrimogen, nu i-am raspuns dar am vorbit la telefon si am incercat sa-i explic ca nu mai exista "noi doi", ca eu nu ma mai intorc si ca am luat o decizie. Ieri cand a adus copilul mama a zis ca era foarte abatut. Sincer, imi pare rau de el, dar chiar nu mai am ce sa-i fac, nu am cum sa-l ajut. Curiozitatea mea (si e mare rau) m-a impins sa-i intru iar pe mail si am vazut ca discuta in continuare cu femeia respectiva. Din conversatia cu ea reiese ca eu sunt o nemernica, care l-a abandonat cat el a fost la munca in afara si ca i-am luat si copilul. Ma uimeste nonsalanta cu care minte si imi dau seama ca doar cauta un sprijin pentru momentele astea, doar ca mi se pare ca nu se comporta fair-play cu femeia respectiva. Sincer, ce zice despre mine nu prea ma intereseaza, dar am vazut ca nu a invatat nimic din tot ce i s-a intamplat si minte in continuare. Probabil ca o sa-l mai urmaresc o perioada, a devenit un obicei din pacate. Cred ca o fac si sa ma asigur ca o sa fie bine. Imi e mila de el, dar...si-a facut-o cu mana lui. |
Urmareste-l in continuare si nu considera asta un pacat ci o strategie, astfel poti vedea cu cine ai de-a face; altfel, cine stie, poate chiar credeai ca-i pare rau. Se vede cat de rau ii pare, si n-o plange de biata femeie, doar nu suntem toate chiar asa de naive!
Alexandra Maria
14.12.2007
paulinio spune:
Trec printr-o poveste ff asemanatoare... Azure_dust nu iti activezi mesajele private? Acum e important timpul petrecut cu copilul... sa fie activ si de calitate; usor usor te vei aprecia mai mult ca mama si ca femeie...
E mare lucru si ca mama te poate ajuta.
Citesc de foarte mult timp acest forum dar nu postez aproape deloc; de obicei sunt destule pareri cat sa nu mai simt nevoia sa zic ceva. Si totusi subliectul asta e prea aproape de sufletul meu. Parca l-as fi scris eu! Te rog sa te concentrezi pe tine si pe copil...apoi totul va veni de la sine. Cu sau fara sot eu oricum petrec foarte mult timp cu copilul. Si cred ca mi-ar fi mai bine fara el. Simt ca ma trage in jos. Asta e inceputul sfarsitului.Lui nu-i pare rau de tine ci de ideea de familie unde el era TOTUL... lumea lui se destrama si trebuie sa se reorienteze. Asta cere ceva efort deci e normal sa mai incerce vechea balta... De fapt nici unul din fosta casa nu e fericit... trebuie sa fii tu mai puternica si sa recunoasti asta.
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui paulinio Trec printr-o poveste ff asemanatoare... Azure_dust nu iti activezi mesajele private? Acum e important timpul petrecut cu copilul... sa fie activ si de calitate; usor usor te vei aprecia mai mult ca mama si ca femeie... E mare lucru si ca mama te poate ajuta. Citesc de foarte mult timp acest forum dar nu postez aproape deloc; de obicei sunt destule pareri cat sa nu mai simt nevoia sa zic ceva. Si totusi subliectul asta e prea aproape de sufletul meu. Parca l-as fi scris eu! Te rog sa te concentrezi pe tine si pe copil...apoi totul va veni de la sine. Cu sau fara sot eu oricum petrec foarte mult timp cu copilul. Si cred ca mi-ar fi mai bine fara el. Simt ca ma trage in jos. Asta e inceputul sfarsitului.Lui nu-i pare rau de tine ci de ideea de familie unde el era TOTUL... lumea lui se destrama si trebuie sa se reorienteze. Asta cere ceva efort deci e normal sa mai incerce vechea balta... De fapt nici unul din fosta casa nu e fericit... trebuie sa fii tu mai puternica si sa recunoasti asta. |
Imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva.
Eu am simtit de mult ca sfarsitul e aproape, doar ca am tot amanat sa iau o decizie si acum constat ca a fost o alegere proasta. Stii vorba aia "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". Pana la urma daca eu nu am grija de mine, cine sa aiba?