MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
brindusik spune:
andani ai putea sa incepi cu al tau meniu ca poate ne inspiram si noi
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Meniul de azi:
MD: wassa,pulpa de curcan, rosii
P: ciorba de fasole uscata
C: abatere majora
Va pup si mai revin
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
sanse spune:
Unde sunteti fetelor slabanoage?
Multumesc pentru sfaturi fetelor,o sa am mai multa grija de pufoasa mea Deja are 3-4 zile de papat mai cu program....toata ziua rontaia cate ceva pana acum...
Vreau sa va intreb,dovleacul ala copt il papam ca ce si cu ce?
Stiu ca gasesc dar nu ama timp sa caut,,,
Meniu azi:
md:dovleac copt si ceai
p:fasole cu ciolan afumat
c:cred ca tot dovleac ca-mi place si nu am mai papat de ani de zile
Va pup
puisorul spune:
Mirela, dupa mintea si gustul meu dovleacul merge singur ca si gustare. De combinat nu l-as combina cu lipide.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
samira33 spune:
va pup fetelor
lipsesc motivat...in we e pomenirea mortilor si fac multe pachete pentru biserica si cimitir ca avem si eu si sotul parinti si bunici ce nu mai sunt printre noi.
iar saptamana viitoare plec la Budapesta pentru o investigatie...asa ca sa-mi tineti pumnii sa iasa bine si sa fie de bun-augur pentru fertilizarea de luna viitoare.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
antonela tinem si degetele de la picioare incrucisate ca sa fie si mai multa sustinere..o sa fie bine de data asta o sa vezi
ninha spune:
Samira, doamne ajuta! tinem strans tot ce avem
sanse, dovleacul eu l-as manca drept glucida.
andanii, dar tu nu ne mai zici ce faci? ce-ti face micul/marele dansator?
puisorule, wassa e facuta de tine? sau , daca nu, de unde o cumperi sa fie monti? eu am mai vazut prin kaufland wassa integrala, dar nu mai stiu cate fibre avea. mi-am luat o data, insa mi-a iritat gura groaznic. cred ca tot pe painea vitastar raman.
brindusic, cum merge para cu lapte?
eu nu prea am mai scris meniul ca n-am mancat chiar 100% monti si nici ceva interesant. in general dimineata la MD branzeturi cu ardei si/sau ridichi, la P o mancare de pastai sau pulpe la cuptor cu vinete murate , iar seara abateri , nu spun ce
parca vad ca luni o sa am iar stagnare, in cel mai bun caz, si o sa ma supar ca vacarul pe sat
nici nu prea am avut timp de cumparaturi sau de gatit.
in we vreau sa fac niste muschiulet de porc inabusit la cuptor, cu multe condimente, sa-l mancam rece, in loc de mezel, dimineata. si trebuie sa incerc si eu sa fac pulpa de curcan, ca ma omoara Puisorul cu ea toata ziua. nici nu stiu cum se gateste, cred ca dureaza mai mult decat puiul si poate trebuie mai multa apa? ceva secrete, maestre?
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
ninha stii doara ca am fost binecuvantata cu un stomac foarte cuminte..si n am probleme daca mananc para si dupa beau lapte ( macar asta sa fie sanatos )
wasa cu 24% are hartia cu albastru si alb..eu aici nu gasesc wasa wasa...dar iau alta firma cu 21% fibra si e ok (asta e continutul cel mai ridicat de fibre de-l gasesc)
eu azi:
Md: fructul pasiuni , lapte de soia si baton cereale
G:mar si lapte cu nes
P: iaurt cu wasa, lapte cu cereale
G: para si o banana-bag sala dupa
C:salata verde
crissteo spune:
Brindusik, da, asa am slabit atunci 13 kg in 3 saptamani si am amncat dar putin si cate 1 aliment al o masa pana m-am prins ce am voie sa combin cu ce.
Sa vedem acum cum merge, deocamdata dupa 3 zile am juma de kg in minus. Stiu ca nu-i relevant sa ma cantaresc des, dar ma bucur si ca nu mai vad ca incep cu 8.. nr kg.
brindusik spune:
cristeo si nu ai pus nimic la loc dupa alea 3 saptamani?? ca de obicei cine mananaca asa putin si dupa incepe sa manance normal bune ff rapid ...gen 5kg/sapt sau asa
nu ai avut ameteli?
inca o data