MONTIGNAC (163) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
puisorul spune:
Ninha,tot ce se poate sa fie marketing. Dar rau tot nu fac
Diana, stai linistita ca si al meu mai are scapari dar nu in casa. De ex,ma suna intr-o zi cand eram la cumparaturi in Kaufland sa ii iau o sticla de Cola ca ii pofta. I-am zis ca nu iau asa ceva sa vada Stefi si sa vrea si ea si oricum iesisem din magazin. Dupa vreo doua zile imi zice ca si-a luat el o sticla de 0.5 l si a baut-o in masina .
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
puisorul spune:
O reteta perfecta ca si garnitura pt pastravii Mirelei http://www.e-retete.ro/retete/orez-cu-spanac( faza 2 daca se mananca alaturi de pesste sau faza 1 daca se mananca ca atare)
brindusik spune:
puisoaro sotul tau cred ca o fi el cooperant ca spui tu c aintelege de sanatatea voastra dar cred ca in fata lui cantareste mai mult sanatatea bostanelului
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
meniu meu azi:
Md: lapte soia, wasa cu unt si gem (am golit borcanul)
G:portocala si cred ca un baton mic de cereale inaiinte de Aqua
P: un baton mai mare de celeale cu lapte 0 sau un mango gigantic sa vedem cat de infometata o sa fiu
G: para, mar
C: n-am nici cea mai mica idee...buy tot salivez la niste orez gol basmati...adik salivez de fiecare cand vad vreun indian ca mananca
cge spune:
Referitor, la alimentatia din casa, eu vreau decat sa va zic ca daca intrebati copiii mei ce vor sa manance, vor raspunde totdeauna mancare de cartofi.
E delicatesa, mama lor e de vina.
Sanse, eu zic ca faci foarte bine ca supraveghezi alimentatia fetei.
Aici la scoala copiii nu au voie decat cu mancare sanatoasa, daca se duc cu ciocolata sau chipsuri, primesc avertisement.
Au voie decat de vreo 2-3 ori pe an, de Halloween, de Craciun si la serbarea de sfarsit de an.
In rest, gustarile sunt: fructe, branza sub toate formele, legume: morcovi mici, betisoare de castraveti, cereale etc.
Meniul de azi:
md: clatita din faina integrala + gem conform+ cafea;
g: struguri
pranz: m. praz cu carne de porc + iaurt
g: acaju
c: ciorba de perisoare
O zi buna si conforma,
andanii spune:
Dragele mele va pupacesc , azi sunt cam ocupata da am citit tot ce-ati scris
Sustin 100 % tot ceea ce a spus puisorul ... parca ar fi vorbit in locul meu ... deci si la mine la fel se mananca cat mai posibil sanatos ... o marja de 10% o las pentru cand mergem la altii in vizita si sunt alt gen de papici dar in rest eu gatesc pentru toata lumea la fel ... ca vorba puisoarei eu cumpar mancarea si eu o gatesc , ei mananca ce le pun pe masa ... singura chestie e la paine nu prea fac in ultima vreme ca am obosit de framantat ... e in plan achizitionarea unei masini de paine in viitorul apropiat .... si aici mai ia copilul si mai ia paine alba da macar e fara amelioratori (avem o brutarie in apropiere si e tareee tentanta pentru el)
sanse deci copilul meu mananca tot ceea ce mancam noi ... nu mezel, dulce decat f rar ... respecta orele de masa ... mic dejun , gustari si cina ... fara rontaieli intre mese (e ffff important) care perturba digestia ... daca zici ca rontaie non stop e normal sa nu manance mult la o masa , stomacul e obosit pentru ca macina non stop , nu are pauza
nu am timp acuma sa intru prea mult in detalii .... va pupppppppp si revin
andanii
puisorul spune:
Cristina,imi place de scoala voastra . Si la Stefi la gradi e la fel. In plus anul trecut cu sprijinul directoarei de la gradinita am reusit sa facem schimbari si in meniul copiilor. Acum mananca copii linte, supa crema de conopida, tot felul de garnituri de legume.
Dana, merita investitia in masina de paine.
Brandu, ai perfecta dreptate. Amandoi suntem atenti la silueta si nu am vrut sa avem un copil pufos si grasut. In plus Stefi e mancacioasa si pofticioasa, asa ca daca ar mai si manca aiurea ar fi jale.
Meniu azi:
MD: snitel, cascaval, salata de rosii si castraveti
P: http://www.restaurantedelux.ro/bucatarie/quinoa-cu-legume-de-iarna-sotate.html
C: ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat
Mancarica cu quinoa a iesit delicioasa. Se va repeta cu siguranta. Eu am dus reteta inspre chinezarie si am pus si sos de soia si de stridii iar in loc de brocoli am pus ciuperci si ardei
Daca va intereseaza am cumparat ieri din Carrefour pulpa de curcan afumata care cica nu contine decat sare si condimente. Inca nu am desfacut-o dar sper sa fie buna.
Si in Cora este cica xylitol. Daca gasesc revin cu feedback.
child spune:
Neatza! haideti la cafea sau ceai, fiecare ce prefera!
Meniul de azi:
- mar
- paine de secara cu ....nu spun ca nu a fost conform, expresso
- omleta cu cascaval, gogosar, cafea deco
- iaurt
- ceai
brindusik spune:
diana doar atat pe ziua de azi??
planul meu de meniu:
Md: 1clemetina, 1 smochina, si un baton de cereale cu lapte de soya
G: o pare si cred ca si niste lapte 0 cu nes
P: m de praz cu masline si niste ficatei la tigaie / sau doar ceva pui la gratar
G: mar
C: brinza cu wasa cred
andanii spune:
dragele mele azi iar activitate slaba pe aici :)
ce sa va spun ????
va pup pe toate
andanii