Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.2

Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.2 | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragi parinti,

Dupa succesul purtat de editia 1 a evenimentului Exclusiv Desprecopii-De4kids si pentru ca au ramas inca participanti care au fost re-programati la evenimentul urmator, urmeaza acum inca un eveniment de acest gen - doar pentru membrii DC, pe 5 noiembrie 2011.
Iata deci invitatia:

Va invitam la un eveniment special si exclusiv Desprecopii-DE4KIDS

Locul de desfasurare:
Clinica DENT ESTET 4 KIDS
adresa: •Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B, Bucure#351;ti
telefon: 0755 60 20 20

Data si ora:
5 Noiembrie 2011, ora 11

Cine este invitat:
Evenimentul se adreseaza parintilor cu copii intre 5 si 10 ani.
Evenimentul este exclusiv (pentru maxim 15 familii) si de aceea, trebuie sa va grabiti sa va inscrieti si sa fiti sigur ca veniti pentru a nu ocupa locul altei familii.

Agenda
- Prezentare interactiva pentru parinti despre clinica si problemele dentare posibile ale copiilor
- "Trenuletul Fermecat" - un tur organizat pentru copilasi in care este vizitata clinic, respectiv cabinetele unde sunt realizate tratamentele dentare;
- "In vizita la Zana Maseluta" - o consultatie Gratuita pentru fiecare copil, medicul pediatru fiind de fapt „Zana Maseluta”;
- "Sa desenam o maseluta" - desen realizat si colorat de catre copii sub coordonarea psihologului si a medicului care vor expune câteva informatii despre igiena dentara;
- "Scrisoare cu sfaturi din partea Zanei Maseluta" - acest document va contine statusul dentar al fiecarui copil pe care sunt semnalate cariile si zonele pe care este prezenta placa bacteriana - deci zone în care periajul nu este realizat corect;
- "Cum ne periem corect dintsorii" - expunerea teoretica si exercitiu-simulare a tehnicilor corecte de periaj ;
- Surpriza din partea Zânei Maseluta si Desprecopii – un cadou pentru fiecare copil, care sa le reaminteasca de vizita la medicul stomatolog si un mic concurs cu premii DC pentru parinti.

Inscrierile se fac prin email la adresa: info@desprecopii - cu nume complet, nr de telefon si nr de copilasi cu care veniti. Tinand cont de faptul ca este un eveniment exclusiv, inbscrierile se vor incheia cand vom avea numarul maxim de participanti - asa ca, grabiti-va.---
Atentie, mai sunt 5 locuri de completat.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mai sunt 4 locuri.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cred ca ne-ar prinde bine un 'instructaj' pe tema asta

asadar, ne inscriem cu: 1 bucata mami + 2 bucatzele nazdravani (si una bucata tati ..daca mai e loc)

abia astept!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">o mare familie...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleredsun spune:

Buna seara!Daca mai sunt locuri am vrea si noi:baietel 7 ani,insotit de mami.Multumim si felicitari pentru eveniment,e foarte important sa invete de mici sa isi ingrijeasca dantura.

Mergi la inceput

alinuk si nicoleredsun, va rog sa trimiteti datele voastre la adresa: info@desprecopii.com

Mergi la inceput

mi avem 2 locuri disponibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleredsun spune:

Multumesc! am trimis datele,o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

Buna vreau si eu cu pitica mea.....

Mami si Daria Anamaria

Pupici

Mergi la inceput

mai este doar un loc.

dony, inscrierile se fac trimitand email la info@desprecopii.com - te rog sa citesti primul meu mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ziua buna mamici si pitici!!!

Asadar, am participat la aceasta incantatoare intalnire.
M-am simtit minunat sa intru si eu in jocul micutilor curiosi: Luca, Andreea, Maria, Maria Iulia, Ioana, Daria, Miriam, Andrei...

O sa impartasesc cu voi impresiile noastre si o sa va invit sa vedeti in cateva imagini + filmuletz cum a fost

mi-am notat si pe blog cateva ganduri despre ziua in care copilasii mei s-au intalnit pentru prima data cu Zana Maselutza:

================================================================

Intalnirea organizata prin grija desprecopii.com si a clinicii dentestet4kids.ro a fost inainte de orice una extrem de utila si educativa. Copiii mei cred ca au inteles legatura intre dintisorul sanatos si pasta de dinti, periaj pe de o parte si dintisorul bolnavior si excesul de dulciuri. Functioneaza foarte bine exemplul vizual in care dintisorul de ex poate fi trist sau vesel, sanatos sau cu probleme.

In timp ce parintii intr-o incapere separata discutau, puneau intrebari si aflau ultimele noutati din domeniul stomatologic, micutii au facut cunostinta cu Simona - prietena cea buna a Zanei .Din povestile frumos ilustrate au descoperit rand pe rand:

* care sunt prietenii dintisorilor: periutza, pasta si ata dentara
* de cate ori e bine sa se spele pe dinti pe parcursul unei zile:de trei ori / minim de doua ori
* ce ii face pe dintisori fericiti sau ce ii face sa fie uneori si necajiti

Eu am ales sa raman alaturi de micuti si le-am impartasit incantarea cand au 'pus in scena' jocul despre 'cum pregatim cosuletul de picnic pentru dintisori sanatosi'. Fiecare a tras dintr-un pachet de carti cu imagini cate un carton care ilustra ceva de mancare si apoi erau invitati sa-si spuna parerea despre locul in care trebuia sa fie pus, in functie de efectele asupra dintisorului:

* in dreptul celui fericit era cosul cu fructe, legume, mancare sanatoasa
* in dreptul dintisorului cu carie era cosul cu prajituri, bauturi acidulate, bomboane

Imaginati-va un copil care spune ca nu-si va pune in cosul de picnic o prajiturica :) Noroc ca era doar un joc, ca altfel cred ar fi fost in mare dificultate :)

Intre partea de discutii, povesti si cea practica in care copiii au beneficiat de consultatie gratuita, parintii au participat la un concurs cu premii oferite de desprecopii.com. Ii felicit pe castigatori..de fapt pe castigatoare (pe cand si tatici!?) inca o data si aici:

Lauraxxx
Diana9703
Acs
Mada
R@luka
NicoleRedSon

Asadar iata-ne nerabdatori in fata marii intalniri cu... Zanele Maselutza...
Caci am gasit cate una in fiecare dintre cele trei camere in care aveam sa descoperim multe surprize: acvarii cu pestisori, picturi pe pereti cu personaje preferate din desene animate si desigur cum functioneaza scaunul stomatologic, cat de harnic este Setila si nu in ultimul rand daca micutii au sau nu carii plus recomandarile aferente fiecarui caz in parte.

Desi soarele pranzului ne ademenea in parcul din apropiere, noua parca nu ne mai venea sa ne dam plecati, ne-am mai jucat putin si la locul de joaca special amenajat in curtea clinicii....asa de tare ne-a placut totul: locatia impecabila, atmosfera prietenoasa, gazdele foarte atente.
Fiecare micut a plecat cu un mic cadou din partea Zanei. Multumim de4kids!

Realmente sunt incantata de existenata unui asemenea loc, aici in Romania.
Mutumim desprecopii.com pentru faptul ca ne-ai intermediat aceasta intalnire.

Parteneriatul cu De4Kids e o poarta deschisa pe care ar trebui sa o cunoasca fiecare parinte responsabil....si care ar fi normal sa le fie si la indemana (din pacate nu e accesibila tuturor).

======================================================

intreaga poveste si ilustrata aici:
http://meseriademama.blogspot.com/2011/11/intalnirea-cu-zana-maselutza.html

PS: in aceste materiale apar si alti copii in afara de ai mei. Daca e vreo problema pentru vreunul dintre dvs va rog sa-mi semnalati si o sa scot acele imagini.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">o mare familie...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cum de mi-a scapat ecest eveniment ? Data viitoare ne inscriem si noi ca avem nevoie de acest gen de relationare cu cadrele sanitare. Ceea ce povestiti nu seamana deloc cu locurile pe unde am ajuns cu copilul pentru a rezolva o problema medicala. Bravo, felicitari !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput