Eveniment exclusiv Desprecopii-De4kids - nr.2
Raspunsuri - Pagina 2
Andra28 spune:
Noi am participat la primul eveniment organizat si acum am venit aici doar sa multumim echipei desprecopii ca a avut aceasta idee muniunata. Asa am aflat despre aceasta clinica dedicata exclusiv copiilor si iata ca acum am reusit sa rezolvam toate problemele stomatologice. Si totul a fost facut cu zambetul pe buze, Alexandru mergea de placere, ba chiar trageam de el sa plecam de acolo, ca el mai avea treaba sa se joace.
Multumim desprecopii!!!!!
Andra si Alexandru (27 ianuarie 2004)
alipiticot spune:
Cat a durat ca si timp?Noi avem in Iasi astfel de eveniment si eu lucrez de la ora 14 si as vrea sa stiu daca ma incadrez in timp sau sa vb cu un coleg sa pot intarzia....Abia astept si eu si copii sa vedem cum va fi!
O zi buna!
Andra28 spune:
Dureaza cam 90 de minute. Prezentarea pentru parinti se face in timp ce copiii au activitati educative cu privire la ingrijirea dintilor si la alimentele prietenoase pentru dantura, si apoi, vizita la Zana Maseluta.
miflore spune:
Buna seara,
Eu am participat impreuna cu fetita mea la prima editie a acestui eveniment si de atunci suntem clienti fideli. Intrebarea mea este urmatoarea: s-ar mai putea oferi reducerea aceea de 10% (care a fost valabila anul trecut pana la sfarsitul lunii decembrie) pentru forumisti? Preturile sunt destul de mari (mai ales daca e necesara inhalosedarea de fiecare data) si prin aceste campanii cred ca si-au marit considerabil nr. micilor clienti. Multumesc!
desprecopii spune:
Miflore - am sa ma interesez si am sa va anunt :)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Alex@Sara spune:
Da,mai e valabila acea reducere(de care si eu stiam ca e incheiata actiunea ).Noi am fost joi cu teroristul Alex,si ne-a prins enorm de bine acea reducere,tinand cont ca s-a la noi a fost nevoie si de anestezie generala .Am scapat cu bine si am si economisit niste banuti .Poate ar fi bine sa mai faceti un banner pe forum ,cu aceasta reducere,caci si eu am aflat deabia acolo,asteptand la rand,de la o alta mamicuta ,membra a desprecopii.Am sunat la tati care era la birou inca,i-am dat userul si parola si tanana..s-a prezentat cu voucherul printat
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
miflore spune:
Noi am fost saptamana trecuta ultima data si n-am beneficiat de reducere. Eu am avut reducere pe voucher pana in decembrie inclusiv. De atunci platesc suma intreaga (e-adevarat ca m-au iertat de vreo 2-3 ori si mi-au dat reducerea chiar daca era expirat voucherul - doar eram client fidel :)) Mai exista pe undeva cupon cu reducere valabil? Multumesc!