Prichindei nazdravani 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
doinita_g spune:
Mariana da' cu ce umpli tu ousoarele astea?...eu n-am incercat niciodata...Despre fasolea pastai...Teo nu o are ca preferinte...ea e cu cea boabe
...ar manca intr-una
...si asa ca la noi e mai rar gatita pastatia
...
Eiii...pai sa-ti urez ...spor la cumparaturi de 'fratiori'
??
bravo corcodusha isteatza

alina_satena spune:
Mariana mi-am facut si eu testul psihologc care ni l-ai lasat ieri am varsta psihologica de 33 de ani.
Pana la ora asta am fumat 2 tigari si jumatate si de obicei fumam vreo 4-5 si sunt foarte mandra de mine
.
Iei mama a facut chiftelute marinate cu garnitura de orez.Astazi habar n-am ce va mai face.
Si eu incerc s agasesc ceva ca sa numai fumez sper macar sa le reduc ca odata ce le reduc cumpar mai rar tigari
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana da' cu ce umpli tu ousoarele astea?...eu n-am incercat niciodata...Despre fasolea pastai...Teo nu o are ca preferinte...ea e cu cea boabe Eiii...pai sa-ti urez ...spor la cumparaturi de 'fratiori' bravo corcodusha isteatza![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Oua umplute: galbenusul il frec cu unt, adaug mustar dulce si sare dupa preferinta, le umplu le decorez (fac diferite fete zambarete sau soricei, puisori) cu castravete murat sau gogosari in otet, masline feliate. Bianca mananca tot ceea ce i se da la cresa ex. mazare, fasole pastai, varza, mamaliga cu branza si smantana, acasa nici vorba de asa ceva
vrea numai ciorbita/supita si "carnita cu cartofei" (pulpe de pasare dezosate la cuptor si cartofi cu sos de rosii)
. Si-i fac de fiecare daca ceea ce doreste Cu fratioru' e cam "complike"
Multumim de aprecieri

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Ahaa...acum m-am luminat cu outzele
...voi incerca si eu pt piscotzica ![]()
Pai, care-i explicatia cu Bianca?...simte ea ca acasa-i rost de fitzeee![]()
Alina
pt reducerea cantit de tutun...sa o aduci la zero
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana mi-am facut si eu testul psihologc care ni l-ai lasat ieri am varsta psihologica de 33 de ani. Pana la ora asta am fumat 2 tigari si jumatate si de obicei fumam vreo 4-5 si sunt foarte mandra de mine .Iei mama a facut chiftelute marinate cu garnitura de orez.Astazi habar n-am ce va mai face. Si eu incerc s agasesc ceva ca sa numai fumez sper macar sa le reduc ca odata ce le reduc cumpar mai rar tigari ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Si cum e varsta fatza de...
? Nu vreau sa te dezamagesc dar cu reducerea treptata nu cred ca...
. Iti spun din proprie experienta, la un moment dat o sa astepti cu nerabdare momentul sa
si o sa stai cu ochii pe ceas sa vezi cand o sa se faca ora de
urmatoarea tigarina. Eu zic sa tai raul din radacina. Ai predat stafeta la bucatareala
? 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Ahaa...acum m-am luminat cu outzele ...voi incerca si eu pt piscotzica Pai, care-i explicatia cu Bianca?...simte ea ca acasa-i rost de fitzeee Alina pt reducerea cantit de tutun...sa o aduci la zero![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Fitze si figuri la greu
. Cica-i caut in "coarne" prea mult. Dar ce mama nu face asa cu puiul ei
?
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Mariana asa yi fac si eu Deliei,legat de tigari doar de vointa tine tot si sa imi tin mintea ocupata dar parca nu prea pot sa ma abtin dar sa vad vreau sa mai lucrez mai multe lucruri mai ales ca am vazut ca acum e mai apreciat handmade-ul si mai promovat
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana asa yi fac si eu Deliei,legat de tigari doar de vointa tine tot si sa imi tin mintea ocupata dar parca nu prea pot sa ma abtin dar sa vad vreau sa mai lucrez mai multe lucruri mai ales ca am vazut ca acum e mai apreciat handmade-ul si mai promovat ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pai vezi...
Spor la mesterit
.
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Saru'mana sa fie.
Doinita app sper sa iti placa surpriza si sa ai cu ce sa o asortezi
Va las o apa tonica cu lamaie si sper sa avezi o si usoara azi
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Saru'mana sa fie. Doinita app sper sa iti placa surpriza si sa ai cu ce sa o asortezi ![]() Va las o apa tonica cu lamaie si sper sa avezi o si usoara azi ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
pentru drink! Pe cand un photo shooting
? Io tot verific pe picasa 
Mariana, mamica de

>>