Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am pus si eu poze pe icasa dar nu am reusit sa imi fac album am pus 3 poze diferite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la cafelute aromate!
Am o stare azi de-mi vine sa beau cafea in nestire . Ieri m-am zburlit un pic la omu'...supararea a fost de scurta durata ca de' cel mai bun cedeaza intotdeauna . Mi-a iesit paru' prin caciula gandindu-ma cum sa mai impart banutii ca sa putem sa mai achitam ceva si la banca . Sa ne ajute DD sa fim sanatosi ca de restul vom vedea noi cum o scoatem la capat! Turturica mea face progrese mari la cresa , a mai invatat o poezie cu toamna, cu degetele de la maini, sa numere de la 1 la 10 in engleza, stie zilele saptamanii si aseara a vorbit cu mamaia la telefon o jumatate de ora spunandu-i toate nouatile invatate.

Alina, incantata de cunostinta . Da-mi de stire daca vrei sa-ti fac album .

Nyny chiar nu mai spui nimic mami ? Sper sa nu fi patit ceva...

Tatiana, sa traiasca nuna mareeeee !

Va doresc o zi linsitita si calduroasa !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Mariana multam de cafeluta...si eu m-am saturat de calcule cu banii astia plus ca tot timpul apar chelt nepravaz si n-o mai scot nicicum la capat
corcodushei pt progresele inregistrate si s-o tina tot asa
Sa ma laud si eu putin...cu ce m-a uimit ieri Teo: Eram in parc si in fata o cladire mare cu literele ARABESQUE...si deodata o auzim: 'eu vad un S, un A, un Q, un B...si un 3' (asa-l vede ea pe E)...noi am ramas masca pt ca nu am insistat deloc pe faza cu literele...
Ea cica vrea sa-i scrie lu' Mos Craciun...si ne-a luat-o inainte
Alina abia astept sa primesc aviz sa merg la Posta
Despre rasfat...si noi suntem in tabel cu Teo, da' ni-i asa de draga si daca nu acum atunci cand?
Va si va doresc o zi cu munci usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Am vazut si eu pe Deliutza frumushica si veseloasa si mami sexy!
si am admirat-o si pe Mariana la birou!
...si acum ca veni vorba de chelt neprevaz. iar a aparut o ...invitatie la o nunta...nu mergem decat la biserica ...dar un cadou tot tb sa bag...ca-i un prieten ce ne mai verifica anual centrala...fara sa ne ia ceva...deci tb sa sar si eu acu, nu?
Si ieri am lasat la dintzar 80 ron ...si mai am o progr miercurea veetoare ... alti bani alta diztractie

Mergi la inceput

Mariana ms frumos chiar te rog voi mai adauga poze singura poza cu mine pe care am gasit a fost aia am iesit ca naiba.
Doinita fericitari corcodusei,Mariana si felicitari corcodusei tale,sa stapanesti cu placere lucrusoarele,esti o adevarata doamna ma bucur ca v-am vazut pozele
cu banii si la noi este la fel o durere si o tragedie dar invatam sa mergem mai departe si cu mult si cu putin

Mergi la inceput

Mariana ms frumos chiar te rog voi mai adauga poze singura poza cu mine pe care am gasit a fost aia am iesit ca naiba.
Doinita fericitari corcodusei,Mariana si felicitari corcodusei tale,sa stapanesti cu placere lucrusoarele,esti o adevarata doamna ma bucur ca v-am vazut pozele
cu banii si la noi este la fel o durere si o tragedie dar invatam sa mergem mai departe si cu mult si cu putin

Mergi la inceput

Bonjour de zi !

Am venit sa beau rapid o gurita din cafeul de dupa pranz, fetelor va multumesc pentru aprecieri .
Am primit telefon de la omu' ca cica-i solicitat in deplasare , deci dupa amiaza o sa fiu de capul meu . O iau pe Bica de la cresa, ma duc la piata , poate reusesc sa trec sa-i cumpar ghetute, am in plan sa fac sarmalutele din seara asta ca maine sa ma ocup de supe, "turnata" Doinitei si ceva. Ufff...cam multe sunt dar le indovedesc eu .

Hai ca ca nu-i cazul de lenevit ....am o situatie de facut si parca nu vad luminita de la capatul tunelului....

Mergi la inceput

Alina, am facut albumul. Dar nu stiu dc fotografiile mutate s-au salvat cu pixelii redusi . Cred ca mi-a scapat ceva din vedere la transferul lor . Daca o sa mai descarci poze fa un folder separat in compu tau si cand le descarci le iei pe toate deodata din folderul respectiv. Cand ai de gand sa faci asta da-mi de stire...

Mergi la inceput

Mariana iti multumesc frumos,te anunt cand mai pun,spor la treburi si stai linistita ca te descurci.
spor la smotru si stailinistita,cateodata e mai bine sa fii putin singur mai respiri putin

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc un we placut !

Tatiana, distractie placuta la nunta !

Nyny, mami te asteptam in casuta ! Iti simtim lipsa !

Mergi la inceput