dureri articulare
Buna seara,
Va scriu in speranta ca poate ma puteti ajuta sa fiu o mamica mai dinamica si mai putin trista... De aproximativ 2 ani am dureri articulare in timp ce fac anumite miscari sau daca ma misc brusc dupa ce am stat intinsa sau am dormit. Uneori chiar am senzatia ca se blocheaza articulatii si le simt usor umflate.
La radiografii nu a iesit nimic si sunt inca in cautarea unui medic care sa imi redea viata:(.
Orice sfat e binevenit, nu stiu ce sa mai fac...
Multumesc din inima.
Raspunsuri
andacos spune:
Pe mine ortopedul ma ajuta!
Nici mie nu mi-a ieist nimic la radiografii insa e clar ca e o problema odata ce sunt dureri!
Deci tot la ortoped trebuie sa mergi!Eu(de exemplu) am facut gimnastica medicala si injectzii!Mi-au fost recomandate(si chiar am cumparat desi erau foarte scumpe)niste tablete,din pacate nu mai stiu cum se numesc ,stiu ca aveau in compozitzie printre multe alte elemente naturale,ghiara dracului si cartilagiu de rechin!Mie mi-au facut tare bine!
sanatate itzi doresc!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
XIO spune:
La balneo te-ai dus?
Acolo iti fac analize aditionale si cu siguranta te vor ajuta.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
lizliz spune:
Va multumesc frumos. La balneo nu am ajuns inca, ma tenta sa dau o fuga la Herculane.. off.. suplimente cu cartilaj de rechin am luat si nimic..
Un ortoped bun stiti?
Am gasit ceva de Piascledine, ca ajuta la oase si la simptomele astea. stiti ceva de tratamentu asta?
Sa va de Dumnezeu sanatate!
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizliz Buna seara, Va scriu in speranta ca poate ma puteti ajuta sa fiu o mamica mai dinamica si mai putin trista... De aproximativ 2 ani am dureri articulare in timp ce fac anumite miscari sau daca ma misc brusc dupa ce am stat intinsa sau am dormit. Uneori chiar am senzatia ca se blocheaza articulatii si le simt usor umflate. La radiografii nu a iesit nimic si sunt inca in cautarea unui medic care sa imi redea viata:(. Orice sfat e binevenit, nu stiu ce sa mai fac... Multumesc din inima. |
in copilarie/adolescenta, ai avut episoade repetate de amigdalita/puroi in gat ?
XIO spune:
Mai intai e bine sa mergi la balneo daca spui ca radiografiile sunt ok. La balneo la un medic, la sectia de balneoterapie si recuperare fizica, in orasul tau.
Acolo iti vor face analizele pt. a vedea daca este vorva de vreun tip de artrita si te vor directiona spre alte specialitati daca ei cred de cuviinta (diabet si nutritie spre exemplu, unde se fac analize si pt. Lupus).
La ortoped daca ai mers nu prea are rost sa mai mergi decat daca a trecut mai mult de 1 an.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
lizliz spune:
Multumesc, XIO,
Eu am inceput sa iau tratamentul de care am zis si am simtit ceva efecte, sper sa ajute, sa scap de necazul asta. Iau de putin timp, dar mi-am pus sperantele in piascledine.
multa sanatate!
marumiha spune:
Citat: |
Eu am inceput sa iau tratamentul de care am zis si am simtit ceva efecte, sper sa ajute, sa scap de necazul asta. Iau de putin timp, dar mi-am pus sperantele in piascledine |
Din cite am inteles eu din prospect , piascledine =tratament dermatologic.Nu vad ce legatura ar avea cu articulatiile ,sau este ceva diferit de ceea ce am gasit eu.
Cred ca numai un ortoped bun iti poate da tratament corespunzator.
absoluta spune:
Ce spui tu ca ai acum acelasi lucru poate si mai grav am avut eu dupa ce am nascut. Cand ma ridicam din pat mergeam pe pereti , ca sa nu mai spun ca simteam ca nu-mi mai simt uneori articulatiile toate de la picioare. Nu am facut nimic medical in sensul asta, m-am gandit si am dat vina pe sarcina. Cu timpul au trecut.