Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Ana(sau cine a mai dat colief) cum ii dadeai colieful lui Petru?eu am pus cateva picaturi de laptic in lingurita apoi cele 4 pic de colief si i-am dat...o fi ok?

Mami de Razvan si Rares

E bine, eu il am si acum in frigider, nu a facut nimic. I-am dat atunci infacol si a fost ok. E adevarat ca nu a plans deloc de burtica, doar se scremea. Eu storceam putin lapte intr-un capac de biberon sterilizat, puneam picaturile si trageam cu o seringa mica si ii dadeam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mady, e f bine cum dai colieful. Si noi il dadeam direct din lingurita.
La fel ca la Mamutz, nici la noi nu a avut niciun efect. Nici bonisanul. Acum suntem pe infacol si sevede diferenta. Ies partzurile la foc continuu.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mai fetelor, raceala asta se ia si de pe forum ???

Filip tuseste si este ragusit, Petru cu mucii pana la genunchi si a inceput sa si tuseasca, nici eu nu ma simt prea bine.....ooofff!

Si pana la urma, LM il protejeaza pe bebe sau nu...ca in 3 luni jumate a racit de 3 ori; o data cu febra+medicamente.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

FFF scurt

Madalina asa i-am dat si eu !

Baita si eu ii fac la 2 zile. Pe cap il usuc cu uscatorul...oricum este fan.

Pt mine temp ideala in casa este 24 grade. Mai jos de atat imi este frig; si am vazut ca si copiilor. Nu-mi place sa ma infofolesc in casa. La baita 26.

Madalina, intrebai la un mom dat de cand calculez ultima masa. Eu o calculez de cand termina de mancat nu de cand a inceput.

Florina, mula sanatate lui Stefan. Asa facea si Petru cand a fost bolnav si a avut febra: era somnolent si gemea in somn.

Anca,Miha,Lissa,Crisspy,Mamutz.... si la toate fetele multi pupici si sanatate multa.

p.s La multe lunite Filip, Tudor si pt cei sarbatoriti ieri, alaltaieri,...

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna ziua din nou dupa ceva (multa) vreme,

Am intrat sa scriu si eu ca avem un baietel crestin si suntem foarte fericiti din acest motiv!
Robert a fost si el racit, vad ca sunt multi bebelusi pe-aici in aceeasi situatie si le doresc insanatosire grabnica!
R. a primit Eurespal si Ibalgin si, in caz de febra peste 38, Ospamox. Am ezitat sa-i dau Ibalginul, oricum se zbatea rau de tot cand i-l dadeam, dar acum imi fac reprosuri ca nu am incercat mai devreme, pt. ca dr. a zis ca raceala ii provoca si dureri musculare (ceea ce trata Ibalginul). Uf!
Cred ca s-a saturat de batistuta bebelusului, incepea sa planga numai cand vedea serul fiz., dar n-aveam ce sa fac. Acum, dupa botez, l-a mai lasat si raceala, respira bine si se pare ca (Doamne-ajuta sa fie asa!) nu mai are colici. Ceea ce va dorim si voua!
pe toti!

Mami de Robert (7.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Intru si eu repede la raportul zilei.

Sanatate multa bolnaviorilor.
Florina, si eu imi dadeam repede seama cand e Ana bolnava ca era tare somnoroasa...si cuminte de numa'.

Burtocika/Roberta si restul, nu va mai ingrjorati de cum pun in greutate, cu cat inainteaza in varsta cu atat pun mai putin, pentru ca si misca mai mult. pipi si kk sa fie si totul e ok...

Miha, pai Imi a ta e unicat, draga de ea. Am mai auzit de cazuri cu dintisori la nastere, dar n-am vazut. Fa o poza :D

Laura, nici eu nu prea stiu sa imi impart timpul, dar invat in fiecare zi cateve ceva.

Cred ca de maine voi fi foarte apreciata de barbat. Eu merg la bucatrie la biserica si ramane el cu amandoi...acum sa il vad cum se descurca. Voi lipsi prima parte a zilei. Miercuri merg la munca si lipsesc in partea a doua.

Anca, dar ce a avut Stefi de a vomat asa de des? Enterocolita?

Va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Lisssa, intra pe picasa la albumul nostru si acolo am pus 5 pozici cu dintzucul si cu degetelul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Crisspy ai pm. Pup

mersi frumos Laura, ai PM

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Ana multa sanatate tie si la pitici
Florina cum mai este Stefan?

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna mamici

Sanatate tuturor ca vad ca se sufera in masa. Si noi facem parte din club, Paul e cu febra si zice ca il doare capul. Eu cu Filip ne mutam sa nu fim in aceasi camera, poate ne ajuta Doamne Doamne si nu ne imbolnavim.

La multe lunite sarbataritilor si restul am uitat.

A am vrut sa va spun mamici daca se poate sa nu va panicati ca uite si noi cele cu trei copii nu ii intelegem cateodata.

Eu am o ingrijorare Filip al meu doarme cam mult evident daca il tin in brate. Sta putin treaz intre supturi cu exceptia cand plange. Oare o fi bine...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fetelor, va multumesc tuturor de grija si de intrebarile despre starea lui Stefan. Noua ni se pare ca este mai bine.

Desi azi a venit pediatrul sa-l vada, caci am sunat-o de dimineata, si exact atunci a inceput Stefan sa tuseasca rau - a fost singurul episod cu tuse asa nasoala, in rest a tusit mai putin decat ieri. A venit doctora, l-a ascultat si imi spune ca suntem destul de rau, pt ca ii haraie in piept, si cu putin noroc reusim sa nu avem probleme pe viitor si sa trecem peste noaptea asta fara sa ajungem la spital. I-am spus ca asa ii haraie de cand am venit din maternitate. Atunci mi-a spus ca probabil nu i-au curatat secretiile bine nazale.

Sincer, am ramas suprinsa, caci el a fost ma bine azi decat ieri. Copilul nu a facut deloc febra, asa ca de unde pana unde sa ajungem la spital?

In fine... apreciez la ea ca nu sare pe antibiotice. In continuare avem eferalgan, eurespal, oscillo, vitamine C. Si am cumparat si un nebulizator si de maine incepem sedintele.

Mai nasol este ca m-a luat pe mine raceala, si la mine se manifeste urat. Ma gandesc sa-mi iau o masca de la farmacie, ca sa nu-i respir lui in fata si sa-i intorc raceala, mai ales ca il tin in brate cam toata ziua.

Ana, imi pare rau ca ai racit si tu. Anca_28, Savvy, Squirrel, sanatate si micutilor vostri.

Vad ca aproape toata lumea raporteaza raceli. Schimbarea asta brusca de vreme ne afecteaza si pe noi. Multa sanatate micutilor vostri si voi feriti-va de frig si vant zilele asta!

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput