Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello

sper ca totusi e doar ceva alimentar, ca nu s-au inmultit bubitele

am luat galafor si putin si-a revenit lactatia, parca un pic suge si bebe mai bine. oricum ieri i-am dat lapte de-al meu cu lp combinat in bibe si la 7 seara a bagat 100 ml a dormit pana la 5 dimineata

nu stiu daca o sa mai am vreodata destul pt a alapta exclusiv, speram sa ma tina macar pana la diversificare

nu mai scriu acuma ca il deranjeaza tastele ...

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Crisspy ai pm. Pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

mersi frumos Laura, ai PM

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna ziua, mamici

Sdcristian iti doresc multa sanatate Eu cand am avut febra acum 3 saptamani nu mi-a scazut lactatia, dar am luat doar Paracetamol, Osciloccinum si Plantusin, insa mie mi-a scazut saptamana trecuta lactatia din senin si Alex nu se mai satura. Tare de neinteles mai e lactatia asta...

Anaemi ma bucur ca Petru este mai bine si ca acum sunteti doar pe LM

Laura
iti doresc multa putere si rabdare Cum e cu pompa cea noua? Daca pediatra ta se mira ca Alex al tau a luat 1 kg intr-o luna as vrea sa vad ce zice cand aude ca Alex in luna a doua a luat aproape 2 kg

Florina multa sanatate lui Stefan si bafta cu inghititul Eurespalului ca e amar si tare ma chinuiam cu Alex sa-l ia. Noua pt mucisori ne-a prescris pediatra Fluimucil de 100 mg de 2 ori pe zi dizolvat in 20 ml apa si vedeam cum ii dispar mucii, dar daca voua nu vi l-a prescris...
Oana multa sanatate Elizei si imi pare rau ca ati avut parte de vremea asta cat ati fost la munte.

Miha
multa sanatate si voua Si eu as vrea sa vad dintisorul lui Imi.

Crispy sa cereti certificatul de botez ortodox chiar in ziua botezului ca noi am uitat si nici acum nu am ajuns sa-l luam. Cand ati stabilit data botezului?

Pufi ma bucur ca v-ati linistit si ca acum sunteti doar pe LM

Alex s-a facut baiat cuminte dupa ce l-am parat voua Suge normal cate 10-15 minute si nu prea mai urla. Noi de duminica dimineata suntem la bunicii mei si vad ca Alex se simte mult mai bine la aer curat.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

LA MULTE LUNITE

FETITA de mihaa
FILIP de lissa_ana
TUDOR de eska

SI PT ULTIMELE DOUA ZILE ca nu am mai intrat
DAVID-NICHOLAS de morenna
ERIC de lulusor77
ANA MARIA de fecian!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Miha nu stiu exact la cat este puseul ca si noi mai avem 4 zile si facem 3 luni si nimic, ba chiar papa mai putin. si Gabriel a luat putin in greutate, pana la 2 luni a luat peste 1 kg pe luna iar in luna a3a a luat numai 500 g , sa vad la 3 luni fix cat o avea. Mie mi-e teama sa nu fie de la tratament

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Si Nectarie a luat tot 500g in luna a treia, dar acum pare sa puna bine pe el. In a treia a crescut mult in lungime. Cred ca si Edu a lui Puffi a luat mai putin in luna a treia, dc nu ma insel. Finuta mea in luna a treia a luat 300g si in a patra peste kilogram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Multumesc Mamutz . Ma mai linistesc cand vad ca si alti bebei sunt asa. Intr-adevar a crescut mult in lungime, 6 cm , are 64 acum. Sper sa isi revine si cu mancatul.Eu am inceput sa ii fac baita la 2 zile ca e mai rece acum, voi le mai faceti zilnic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Multumesc Mamutz . Ma mai linistesc cand vad ca si alti bebei sunt asa. Intr-adevar a crescut mult in lungime, 6 cm , are 64 acum. Sper sa isi revine si cu mancatul.Eu am inceput sa ii fac baita la 2 zile ca e mai rece acum, voi le mai faceti zilnic?

Eu ii fac zilnic, dar fac mai cald si ii pun o caciulita mai grosuta dupa baie ca el are parul mare si se usuca mai greut. Si ii pun un scutec de finet pe el la baita,ca sa mentina caldurica mai mult, il pun de la talie in jos can il spal pe manute si burtica, pe partea de sus cand il spal pe piciorute si peste tot cand il spal pe cap. Fac asta pt ca incepuse sa ii cam tremure barbita la baita, acum e f vesel deci nu ii mai e frig. Eu fac 24 de grade la baie, in rest tin 22 cat zic dr, dar azi am lasat 23 ca parca era cam racoare la 22. EU STATEAM IARNA LA 27 DE GRADE IN CASA, DECI MA CAM INFOFOLESC LA TEMPERATURA BUNA PT BEBE. Nu imi place frigul, trebuia sa ma nasc intr-o tara calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Ana(sau cine a mai dat colief) cum ii dadeai colieful lui Petru?eu am pus cateva picaturi de laptic in lingurita apoi cele 4 pic de colief si i-am dat...o fi ok?

Mergi la inceput

Si apropo de intalnire, de acord cu Ramona, cam frig pt parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

neatza!
Aici nu se recomanda baie zilnica, igiena da, dar baie de 2X pe saptamaana.

sdcristian, ce bine ca nu te-ai lasat

mamutz, o draguta ca intotdeauna si la zi cu urarile
la multe lunite si din partea noastra sarbatoritilor de azi

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput