Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 16

madybulancea spune:
Despre diversificare:daca am laptic si ramanem numai pe LM incep la 6 luni...am blender vertical f bun pt pasat,strorcator de fructe am,nu am steamer,la primul nu am luat...m-ar incanta acum,dar merita?ceva recomandari???ce mi-a mai fost mie de folos un cantar de bucatarie...mereu ma intreba doc cat mananca,mai ales la inceput...aaaa si linguritele de la avent f bune,cu altele nu prea reuseam sa ii dau,asta la inceput....

adra_bell spune:
Miha, pai nu asta inseamna carusel? ca se monteaza pe patut?
Filip le vorbeste papitoaielor, dar sta si cate o ora de vorba cu ele. Pe Eva n-o interesa caruselul, el ii placea centrul de joaca, care are ghimpi pentru Filip
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

mihahegarty spune:
Fetele, voi puneti bebeii vostri hopa pe canapea? In fundulet, ma refer, cu spatele rezemat de canapea. Este bine de pus asa?

v_florina spune:
Miha, nu cred ca ese bine sa o pu in fundulet, poate ar fi bine sa mai astepti. Mama imi spunea ca ma punea in fund tot pe la 6 luni, cum se recomanda si acum.
Si Stefan a inceput sa fie atent la carusel, numai ca noi avemunul cu cheita si se invarte si canta 2 minute dupa care trebuie intors la cheie din nou.
Fetelor, pe cand au inceput bebeii vostri sa gangureasca? De la Stefan aud rar cate un ooo, si asta atunci cand vorbesc cu el. Nici de jucarii nu este interesat, insa mi se pare ca oricum nu are cum sa fie interesat de jucarii atata vreme cat nu le poate tine in mana. Gresesc?
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

maria2mami spune:
Luca ofteaza de ti-se rupe sufletul si zice "eeeeeeeeee" si "ghiiii" de pe la o luna.....eu imi doresc sa-mi zambeasca "cu sunet"
Mamica de Luca si Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

mihahegarty spune:
Florina, m am gandit eu ca e cam devreme, dar trebuie sa stea dreapta si uneori mai trebuie sa fac si eu cate ceva!! Nu ca as tine o mult in fundulet, doar cat sa mi fac treaba.... Si daca sta in fundulet riscul de a vomita e mai mic decat la orizontala!! Dar vb ta poate e prea devreme si am pus o din nou la orizontala!!
Se cinuie tare sa se ridice dom'le, sa faca abdomene!!!
Adra, ai dreptate ca asa arata un carusel, dar mie nu mi a trecut prin cap ca asa arata!! Mai nestiutoare!!!Sorry!!

adra_bell spune:
Miha, o mai poti pune in scoica. Imi unde o sa doarma cand veniti in Ro? cu voi in pat sau in patut de voiaj?
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Fetele, voi puneti bebeii vostri hopa pe canapea? In fundulet, ma refer, cu spatele rezemat de canapea. Este bine de pus asa? Mihaela, cea mai fericita ![]() ![]() ![]() ![]() 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
nu l-am pus in fundulet. il voi pune atunci cand va vrea el sa se ridice, apucat de maine. dar nu ca acum, cand da sa ridice capul, ci cand chiar isi va ridica singur 1/2 din corp. nu mai repede. are tot timpul sa stea in fundulet.

oxidoni spune:
Buna seara si de la noi.
In primul rand, multumim de urari!
La Multe Luni si din partea noastra pentru Sara-Ioana si Gabriel!
Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de parintii lor!
Noi am stat la o friptura si o felie de tort, si acum incercam sa adormim ... la san, normal.
Sper sa doarma la noapte ca am restante mari la somn.
Va pupam pe toate, noapte usoara, si multumim ca v-ati amintit de noi azi!
Mami de minune de fetita Miruna-Maria