Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

MihaH, e frumoasa tare jucaria aia Lamaze, si eu am o pasiune pt jucarii, intr-un timp cumparam intr-o veselie, pana mi-a zis sotul ca dau in patologic si m-a intrebat daca nu cumva am avut o copilarie nefericita in privinta asta. Pe Eva o interesau mai putin, a preferat intotdeauna jucariile simple si am realizat si eu ca astea lasa imaginatia sa zburde. Inca mai dragaleste de mama focului o strambatura de pisica facuta de mine acum vreun an jumate

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

pUFFI deja ai menstruatie? Eu sper sa nu vina cat timp alaptez, teoretic nu vine. Mai are cineva care alapteaza exclusiv?

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)
[/quote]

nu e chiar deja, nu mai alaptez exclusiv de 2 saptamani, avem o masa de LP noaptea.
Eduard nu a mai tras la san si probabil organismul a "simtit".

De ce apare menstruatia in timpul alaptarii?

Reaparitia menstruatiei dupa nastere variaza de la o femeie la alta. La unele poate dura mai mult, la altele mai putin. Acesta este semnul ca organismul se reface si incepe sa revina incet la forma de dinainte de sarcina.

Aparitia menstruatiei in timpul alaptatului este influentata de mai multi factori. Se pare ca absenta unei stimulari constante a sanilor mamei (in special pe timpul noptii) – adica a alaptarii frecvente - poate determina aparitia ovulatiei si ulterior a menstruatiei.

Instalarea timpurie a menstruatiei in alaptare poate fi de asemenea cauzata de schimbarile hormonale ulterioare nasterii si de felul in care afecteaza acestea organismul fiecarei mamici.

Alti factori care influenteaza aparitia timpurie a menstruatiei dupa nastere sunt:

inceperea diversificarii alimentatiei;

un numar mai mare de ore somn al copilului pe timpul noptii;

introducerea ceaiurilor si siropurilor pentru calmarea colicilor;

folosirea prelungita a tetinei sau suzetei.

La unele femei aceasta poate reaparea dupa numai 11 saptamani, in timp ce la altele pot trece si 24 de luni pana sa se reinstaleze.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel (02.06.2011)
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Mamutz nu trebuie sa-ti faci griji, este intr-adevar mai comod sa nu existe, nici eu nu i-am dus lipsa , insa aparitia menstruatiei nu presupune intarcarea sau scaderea cantitatii lapticului .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel (02.06.2011)
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, l-am gasit, mi-a venit geniala si ultra-desteapta idee:D de a ma uita daca srie undeva vreun nume
asta-i www. mititel. ro/produs/2387/carusel-jane-orbiting sunt pauze pe la "mititel". vad ca nu-i nici scump, dar sa stii ca soarbe bateriile, nu se joaca

blog

Adra
Am inspectat site ul.... Nu stiam ca asa arata caruselul! Acum m am dumirit si mi dau seama ca trebuie un patut unde sa l pui. Si patutul va ramane in Anglia, nu l voi lua cu mine, deci sa vedem!!
Multumesc mult pentru idee!! Lui Filip ii place? Ce face? Se uita la el, sau se si joaca?

Mergi la inceput

V_Florina, Krissy, Lisssa, Pufi multumim pentru urarile pentru sot!! Intr adevar Krissy, sotul e nascut tot in 1973!!

In legatura cu menstruatia, sper sa mi vina cat mai tarziu!! Imi place fara!!

Tin sa pup toate fetele si sa va zic ca sunt intr o forma foarte buna si fizica si sufleteasca!! Azi dimineata pe la 6 ma razboiam cu sotul ca vreau somn si a pus o pe Imi in pat si mi a dormit pana la 9.30 asa ca am avut timp sa ma refac!!! Ma simt bine probabil pentru ca vine familia duminica si sambata viitoare avem si noi botezul!! Astept botezul asta ca pe Dumnezeu, caci stiu ca in acelasi timp face si 3 luni si poate o sa scapam de colicii astia!! Aseara a avut colici rau tare si azi dimineata de asemeni!!

Ma intreb daca a inceput puseul de 3 luni, caci deocamdata nu vad nici o schimbare!! Parca sta o idee mai mult la san, dar nu cine stie ce!!

Adra, ma bucur ca ti place jucaria aia de la LAMAZE!! As vrea sa i o cumpar lui Imi, dar ca sa stiu daca o sa i placa sau nu, ma tenteaza sa i fac o vizita prietenei mele care are deja una si sa vad daca i place lui Imi. Pare 'cheeky', dar ma gandesc. Cu toate ca drumul pana la ea (caci sta destul de departe de mine) m ar costa cat jucaria, asa ca mai bine nu.

Mergi la inceput

Eu am adormit o pe a mea in carut, leganand o, caci ma doare spatele s o mai adorm pe mine!! Trebuie s o invat diversificat!! Si sa speram ca o sa doarma pana la 4, caci ieri asa a fost: a dormit de la 1 la 4!!

In seara asta mergem la caravana, dar pentru scurt timp. Maine seara ne intoarcem, caci duminica dimineata soseste familia! Sunt curioasa daca Imi imi va dormi ca pe vremuri cand am fost la caravana! Daca va amintiti, ultima data cand am fost, in toate cele 6 nopti, mi a dormit LEGAT intre 6 si 7 ore jumate pe noapte (cu o mica exceptie unde s a trezit insetata de a papat un pic si apoi s a dus la sleep in continuare). Daca mi doarme in seara asta macar 6 ore legat, sunt OM!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

fetele.

fff scurt ca sunt pe fuga si am citit pe diagonala

Petru a mancat aseara 50 ml LP, dat de tati ca de lamine nu a vrut. Apoi bineinteles titi si a dormit de la 11 pana la 6 dimineata (ca tot o invidiam pe Anca), a papat iar apoi nani pana la 9.30 cand am plecat la biserica...

Acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang, mai ales ca am citit mai devreme pe blogul Adrei articolul ...

Eu cand ii dau biberonul parca se rupe ceva din mine

De adormit adoarme numai la san. La fel a fost si Anastasia. Pana la 2 ani a adormit la san, iar apoi dupa intarcare adoarme singurica in 2 timpi si 3 miscari .

Am steamer si storcator de fruce. O sa le folosesc cand incepem diversificarea, dupa 6 luni.

Menstruatia, nu mi-a venit si sper sa-mi vina la fel de tarziu ca dupa nastereea Anastasiei. Mi-a venit la 15 luni dupa nastere + 9 de sarcina = 2 ani plini fara menstruatie

Anastasia nu a refuzat sanul cand mi-a venit...dar deja avea 1 an si 3 luni, poate de-asta.

Alinafilip,Maria2mami bine ati revenit!

Ireth, Oana, valentina, Lulushor, Corry si cine mai absenteaza...ce mai faceti?

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Miha, la multi ani sotului!

Si eu sunt bolnava dupa jucarii...poate mai mult decat copii astia

Daca n-ar fi fost asa de scumpe, cred ca ne-am fi ingropat in jucarii...si n-am dus lipsa cand am fost mica

La multe lunite sarbatoritilor zilei Sara,Miruna si Gabriel!!!

fug la gradi sa-mi iau puii !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ana, de ce nu invers? adica intai tzitzi, apoi LP? Daca mai intra. desi majoritatea bebeilor n-ar refuze niste ml completare.
Sanul dat ca si completare la LP este reteta sigura sa ramai fara lapte

blog

Mergi la inceput

Anaemi, mai plange Petru pe la 7, 7 si ceva? Cum ziceai si tu, este un avantaj ca i stii programul si stii cand incepe 'spectacolul' caci te pregatesti sufleteste.

SARA-IOANA de Ruxiii
MIRUNA-MARIA de Oxidoni
GABRIEL de Roberta84

Unde a zburat timpul? Avem bebei fetelor de 3 spre 4 luni!! Unele!! Ca pusculeanu mic de Florina nu are nici 2!!! Offff!!!!

Mergi la inceput