Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlyMih

MIHA LA MULTI ANI PT SOTUL TAU!!!

Mamicuta fericita de baietel Ianis-Andrei(5 iulie 2011)

AlyMih multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
de ce sa va fie greu daca adoarme la san? eu am regretat intarcatul din privinta asta. La san adormea dupa 5 minute, dupa intarcare, se foia, cerea n povesti, steluta mergea de doua ori, deci 20 de minute

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Acum e usor ca adoarme la san (desi uneori se trezeste in aprox 20 min ca sa dea aerul afara), dar ma gandesc la adormitul din perioada imediat urmatoare intarcarii.

De asta zic, ca daca s-ar invata cu muzica, poate n-ar mai fi prea duioasa dupa san.

Ca toti zic: n-o adormi leganata; n-o adormi la san; n-o invata cu deget/suzeta. Dar...cum sa adoarma? Ca nu-i ca noi, sa se culce singura.

Ma gandesc si eu cum sa fie mai bine.

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna mamicilor. Mi-a fost dor de voi. Tin sa va flicit pentru comorile aduse pe lume si sa va urez sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Am nascut o fetita in 24 iulie pe cale naturala,(la 38 s.) pe nume MARIA SOFIA, care la nastere a avut 3850kg si 50 cm. Este o frumusete, ochisorii albastrii deschis spre verde si parul de culoare blond inchis, care dupa parerea mea va fi in cele din urma castaniu inchis aproape negru ca al meu, avem gropite in ambii obrajori...o frumusete. Parul a inceput sa ne pice si sa creasca altul, gangurim de mama focului, ne ridicam capul cand stam pe spate iar daca este intr-un plan putin inclinat se ridica aproape in fundulet. Este o fetita foarte foarte activa.
Papam san si crestem mari.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

24+

Mergi la inceput

Fetele, in romania se gasesc jucarii marca LAMAZE? Ce parere aveti de ele?

Mergi la inceput

Alnafilip, good to hear from you! Te puseram pe lista de disparuti! Sa ti traiasca fetita si sa fie intr un ceas bun! Eu consider ca 24 iulie e o zi foarte norocoasa, caci visam de la inceputul sarcinii sa nasc pe aceasta data.
Intra mai des si tinem aproape!!! Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Alnafilip, good to hear from you! Te puseram pe lista de disparuti! Sa ti traiasca fetita si sa fie intr un ceas bun! Eu consider ca 24 iulie e o zi foarte norocoasa, caci visam de la inceputul sarcinii sa nasc pe aceasta data.
Intra mai des si tinem aproape!!! Bine ai revenit!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

De ce consideri ca este o zi norocoasa 24 iulie, doar pentru ca iti doreai sa nasti pe acea data sau stii mai multe despre ziua de 24 iulie? Sunt curioasa.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
de ce sa va fie greu daca adoarme la san? eu am regretat intarcatul din privinta asta. La san adormea dupa 5 minute, dupa intarcare, se foia, cerea n povesti, steluta mergea de doua ori, deci 20 de minute

blog

Acum e usor ca adoarme la san (desi uneori se trezeste in aprox 20 min ca sa dea aerul afara), dar ma gandesc la adormitul din perioada imediat urmatoare intarcarii.

De asta zic, ca daca s-ar invata cu muzica, poate n-ar mai fi prea duioasa dupa san.

Ca toti zic: n-o adormi leganata; n-o adormi la san; n-o invata cu deget/suzeta. Dar...cum sa adoarma? Ca nu-i ca noi, sa se culce singura.

Ma gandesc si eu cum sa fie mai bine.

O adormi asa cum ii vine ei cel mai bine, o asculti pe ea, nu pe restul lumii. Acum nu stiu ce sa zic despre adormitul de dupa intarcare, copiii se schimba mult, isi schimba programul de mai multe ori, devin interesati de alte lucruri. Eva mea s-a intarcat la doi ani, deja ne intelegeam cu vorba buna

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Buna mamicilor. Mi-a fost dor de voi. Tin sa va flicit pentru comorile aduse pe lume si sa va urez sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Am nascut o fetita in 24 iulie pe cale naturala,(la 38 s.) pe nume MARIA SOFIA, care la nastere a avut 3850kg si 50 cm. Este o frumusete, ochisorii albastrii deschis spre verde si parul de culoare blond inchis, care dupa parerea mea va fi in cele din urma castaniu inchis aproape negru ca al meu, avem gropite in ambii obrajori...o frumusete. Parul a inceput sa ne pice si sa creasca altul, gangurim de mama focului, ne ridicam capul cand stam pe spate iar daca este intr-un plan putin inclinat se ridica aproape in fundulet. Este o fetita foarte foarte activa.
Papam san si crestem mari.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.

24+

Felicitari pentru fetita frumoasa! te asteptam cat mai des pe aici

blog

Mergi la inceput

Miha, eu nu stiu de jucariile Lamaze, dar nici nu mai sunt interesata de jucarii, sunt inundata deja. Pentru Filip mi-as dori o girafa Sophie, am auzit ca e succes enorm la bebei. Eva a avut o zanganitoare f draguta, Bajou et Douli, a iubit-o f mult, o sa-i revina lui Filip, dar as vrea si pt el ceva al lui.

La multi ani sotului!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Anda, am citit si eu ultimul post de pe blogul tau.
Mi-a placut tare tare!

Mergi la inceput