Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ziua buna si de la noi fetele!! Azi este ziua de nastere a iubitului meu sot, Ralph. Face 38 ani!!! La multi ani Ralphos si de la mine si Imogen!!

Eu v am zis ca am o raceala de tusesc ca un magar. Ei bine, luni seara, pur si simplu am ramas fara respiratie, parca ma gadilea pe gatlej si pur si simplu s a declansat vomitatul!! La fel si aseara!! Am vomat, am vomat si iar am vomat!! Si totul din cauza tusii asteia nenorocite!! Azi am decis sa ma duc la doctor dupa ce am avut o discutie cu ea la telefon. La telefon mi a zis ca vrea sa mi dea antibiotic si eu i am zis ca nu as vrea sa iau asa ceva. Cand am ajuns la ea in dupa amiaza asta, m a ascultat si mi a zis ca e o tuse seaca si ca n o sa mi dea antibiotic. Mi a zis ca trebuie sa beau multa apa cu lamaie si miere!! Dar pentru asta nu trebuia sa ma cheme tot drumul pana la ea.... Adevarul ca m am cam lenevit cu plimbarile!! Poate si de la faptul ca s a mai racit!! Dar azi a fost superb afara!! 25 de grade, cu soare, foarte frumos asa ca nu m am suparat ca m a chemat pana la ea!!

A mea domnisoara doarme, caci inainte de a pleca la doctor tare agitata a mai fost, probabil a fost foarte obosita, deci acu isi face siesta dupa ce a mancat inainte de a merge la doctor!! Ceea ce mi da mie un 'break'!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Miha LA MULTI ANI sotului tau.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Mult succes, sa stii ca la Eva a functionat o dracie, Steluta vise placute, dar dupa ce am intarcat-o. Canta, dar nu suparator si mecanic ca majoritatea jucariilor si proiecta niste ursulti in miscare pe tavan.

multumesc pt vot

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Asa e si jucaria asta: o sfera ce proiecteaza pe tavan stelute, si are mai multe melodii, printre care si apa curgand, bataile inimii, etc.
Eu ma gandesc sa fie mai usor cu adormitul dupa intarcat, ca daca se invata sa adoarma la san, ne va fi greu.

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Mult succes, sa stii ca la Eva a functionat o dracie, Steluta vise placute, dar dupa ce am intarcat-o. Canta, dar nu suparator si mecanic ca majoritatea jucariilor si proiecta niste ursulti in miscare pe tavan.

multumesc pt vot

blog

Asa e si jucaria asta: o sfera ce proiecteaza pe tavan stelute, si are mai multe melodii, printre care si apa curgand, bataile inimii, etc.
Eu ma gandesc sa fie mai usor cu adormitul dupa intarcat, ca daca se invata sa adoarma la san, ne va fi greu.

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

de ce sa va fie greu daca adoarme la san? eu am regretat intarcatul din privinta asta. La san adormea dupa 5 minute, dupa intarcare, se foia, cerea n povesti, steluta mergea de doua ori, deci 20 de minute

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Andra am cititi pe blogul tau povestea cu pisica...ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Ireth, vad ca nu i plac bebeului tau pantalonasii!! Ei bine, vreau sa va anunt ca Imi a mea imi urla de parca o tai cand o imbrac in general, nu conteaza cu ce!! Daca s ar putea sa stea doar in putzica goala ar fi cea mai fericita!!! Deci poate e comun la bebei sa nu le placa sa fie imbracati, eu stiu???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Miha LA MULTI ANI sotului tau.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Ancamultumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

MIHA LA MULTI ANI PT SOTUL TAU!!!

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE CARLA -MARIA de Alinaoprea

Mergi la inceput

Mai nou buburuzu meu isi ridica picioruseleacusi ajunge cu el in guritae un scump ..si a inceput sa gangureasca fff mult k nu ma pot intelege cu sotu..tre sa tipam unu la altu cand gangureste el
La mine lapticul inca tasneste ca fantana artezsi ii las Lm cand merg la scoala si il scot cu pompa manuala de la Primii Pasi care am iteles ca e cea mai jaf

Mi se pare ca deja prinde la smecherie si vrea numai in brate..cu greu doarme singur sau in patutul luiVoi cum procedati ca sa ii adormiti?

Mergi la inceput