Brumarei de nov-dec 2011 (73)Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 8
Wildorchid spune:
Neata, scumpi...
Pai cum sa reactionez? Mi-a cam picat fatza, iti dai seama ca nu i-am dat nimic.I-am raspuns foarte politicos ca nu cred ca o pot ajuta si cu toate astea m-a si sunat ulterior de vreo 2 ori, luase numarul din fisa, ca poate o ajut cu o suma mai mica... :)))
Emma 31 saptamani
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scumpi Luny da supozitoare pt. nas, adica se baga in fund, dar desfunda nasul , sunt cu diferite ierburi. |
tu si cu emma m-ati facut sa rad de dimineata ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
aris26 spune:
scumpi, ambramburika - merci o sa incerc sa stau linistita. ma enerveaza si drumul la gradi, am o portiune de 50m pe care nu s-au invrednicit sa o asfalteze edilii asa ca dupa ploile astae merg pe niste hartoape de nu iti vine sa crezi. ca sa aleg alt drum ar insemna sa prelungesc traseul cu peste 20 de min.
ma duc repede sa fac niste adeverinte pentru angajati si apoi revin la pozitie orizontala sau ma rog, oblica
wild - daaa...clar a ta bate orice record
cand revin supun la vot variantele pe facebook ca acolo am si nume de familie si tot
mama de mic +s31+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Merci pentru cafea!
Am schimbat semnaturaaaa!! yupii ...deci daca e sa nasc la fel ca la Emily mai am vreo 6 -7 saptamani ...daca nu vreo 10
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor in cautare de nume... Pot sa pun pariu ca majoritatea suntem in cautare de nume de baieti .. pt fetite tot aveam la nume...
Ma bag un pic la munca ...iar am inceput sa numar zilele pana la concediu ...mai am 2 sapt si 3 zile
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 30+
Lia73 spune:
neata si de la mine
o cafeluta?
ma simt tare nasol
nu am scaun de 3 zile
mi-a cumparat al meu duphalac sa vedem daca are efect
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim
dana n. spune:
Neata!
Nici noi nu avem nume De fapt mie imi place Sebastian sau Darius...sotul vrea Lucas. La David a fost 100% decizia mea (stiam ca vreau un David sau o Maria)...mai ma gandesc, poate il las pe el sa decida de data asta.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 33+ cu
luny spune:
citat din mesajul lui Wildorchid Neata, burticilor, va uram si noi o zi buna si va pupam. In materie de medici de familie, eu cred ca o am pe cea "mai tare".M-am inscris la ea pentru ca era clinica foarte aproape si dupa ce m-a vazut de 2 ori a iesit dupa mine la plecare si mi-a zis sa ii dau si ei 2.000 de euro imprumut ca are niste probleme.Nici nu cred ca imi stia numele bine :)))) Emma 31 saptamani |
omg!!!
neatza!
plecam la doctori iar, am programat Mateiul la 11 la medlife la orl,apoi la pediatru si eu la dr de familie ptr medical/prenatal..
sunt infernali mucii aia grosi, cred ca ii are de 3 saptamani...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aris26 spune:
mada - chiar asa, vad ca mamele de baieti au dificultati. si eu ash fi avut ceva variante pentru fata.
felicitari pt schimbarea prefixului. poate ca mai ai undeva la mijloc...ce zici de vreo 8 sapt? suna bine, nu?
mama de mic +s31+
dana n. spune:
citat din mesajul lui Lia73 neata si de la mine o cafeluta? ma simt tare nasol nu am scaun de 3 zile mi-a cumparat al meu duphalac sa vedem daca are efect Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim |
Uff Lia, ai mare grija...cu prune uscate ai incercat sau o cafea? Din fericire sarcina asta am scapat de problema asta...dar la David am suferit cumplit.
dana n. spune:
citat din mesajul lui Wildorchid Neata, burticilor, va uram si noi o zi buna si va pupam. In materie de medici de familie, eu cred ca o am pe cea "mai tare".M-am inscris la ea pentru ca era clinica foarte aproape si dupa ce m-a vazut de 2 ori a iesit dupa mine la plecare si mi-a zis sa ii dau si ei 2.000 de euro imprumut ca are niste probleme.Nici nu cred ca imi stia numele bine :)))) Emma 31 saptamani |
doar 2000?