Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 18

ailed_dota spune:
Neatza si de la noi!
Andra a fost tare maraici azi noapte se ineca si tusea de la muci, la 5 i-am bagat un laptic cald si a adormit... cred ca o trec si pe antiinflamatoare ca numai picaturile nu fac fata
. Am dormit nu
... Am atata treaba si nu am putere... ceea ce ma ingrijoreaza este ca ma duc la baie noaptea de doua ori si imi e frica sa nu-mi fi crescut glicemia..
de azi am scos zaharul... incerc sa tin cat de cat regimul de sarcina...adevarul e ca am facut excese
..
Somleac multam frumos pt aprecieri... si mie imi place cum ii sta cu caciula... din cauza caciulii i-am luat si jacheta (de la Z), barbata-miu e si el incantat cum fac la dus(eu tot zic ca e un copil mare); maria vrea sa se faca dr veterinar sau dentist sau cantareatza(a treia varianta e putin probabila pt ca nu are aptitudini)
mada imi vine sa pun citatul tau mare deasupra usii de la intrare....
yasmy , cu prima ocazie iti pun poza cu mine... acum n-am ceva recent si sincer nu-mi prea arde acum sa fac... nu sunt intr-ale mele..daca vrei sa vezi o epava iti dau camera pe mess
irinuk, mai bine sa pape singura...am visat ca veneam in vizita la tine la tarasa stii ca si eiu ma uit la o albie de plastic in mijlocul sufrageriei plina cu rufe... tb sa fac paturile,sa scot vasele din masina,etc...
strumph , bafta cu para, o sa-i placa... desi maria care e berbec nu vroia fructe deloc.. nici acum nu vrea
deea te pup si zii Annei sa vb cu Andra sa pape si ea la fel...
va las ca ma doare capul...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

bb_yasmi spune:
mada, viss deci nici bebeii vostri nu papa mai mult lapte! bunn..dar totusi noi avem 3 mese de lapte (uneori 4 ) + 3 mese solide!! (plus ce mai prinde cand papam noi
)
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bb_yasmi spune:
mada nici nu ma asteptam de la cristi sa reactioneze altfel!! bravo lui!!! tre sa fi atenta insa in urmatoarele zile. pt ca de maine/poimaine stie deja unde merge, nu mai e o noutate/un necunoscut pt el. dar la cat de simpatic si cuminte/linistit/bland este sunt sigura ca o sa fie totul fffff bine.

madutza_bra spune:
viss, eu variez la piure unt sau ulei sau smantana..in ficare zi in functie de inspiratie si de ce este mai la indemana.
cereale pun 2 cupe in iaurt (sau 2 biscuiti Hipp..sunt micuti) si 2 cupe cereale in laptele de seara.
Si cata e pufosica, dar de vre-o 2 sapt parca a inceput sa se mai subtieze la picioruse..cred ca a si cresut in per asta mai mult..burtica inca ramane dolofana, la fel si funduletul, la fel si soldurile pe care le-as manaca in continuu sunt asa delicate si cu o forma asa frumoasa si finuta
Mare diferenta intre fetite si baietei chiar si acum la varste asa fragede. Cristi era mai zvelt, mai batos..mai barbat
Oare ce se intampla daca nu bea lapte ca la carte? eu oricum ii dau lunar calciu la indicatia dr-itei.

bb_yasmi spune:
pai mada, suplimentezi necesarul de calciu cu branzica/iaurt/unt/smantana/somon, brocoli/spanac/telina/ceapa verde.
lipsa calciului duce la rahitism, osteoporoza.

strumphitza spune:
Morning si-o cafea !
E o vreme numa buna de stat sub plapuma, nu ploua dar nici mult nu mai are si eu ca o moldoveanca lenesa ce sunt , Irinuca mi-a placut aia a lu` soacra-ta
am venit sa mai palavragesc oleac ca poate imi vine si cheful de treaba nu numa de trancanit, desi mare lucru nu am, decat de pus la spalat niste rufe si o alta la uscator ca e spalata de aseara si am uitat sa le pun si la uscat
Astept sa ii fac marul la 10, o sa i-l blenduiesc azi, nu ii schimb fructul ca abia azi e a 3a zi si daca nu ii place nici azi asamai cu pulpa nu numai suc, atunci maine ii dau para sau piersica sau pruna, oi vedea ce oi gasi la magazinul bio
Mada mi-a placut sloganul suna ca de pe la englezoi, ca asa cam sunt casele pe aici cum le zice in slogan, nu le doare pe ele englezoaice prea tare nicaieri daca e mizerie si dezordine, dar na... fiecare neam cu uscaturile lui nu ?
eu de exemplu inainte de a naste ma aplecam si frecam fiecare coltisor si lambriu, innebuneam daca vedeam praf pe undeva si daca chiuveta avea un vas murdar sau pe aragaz o picatura de mancare ceva
m-a calmat bebe, da tare nu asa... acum sunt relaxed, sau laid back cum ar spune englezu, imi place curat , fac, mai face si menajera dar nu ma mai crizez deloc daca vad o scama, imi spun, eh lasa ca nu mai e mult pana vine menajera
Sincer prefer sa stau cu Sophia , sa ne jucam, sa iesim afara, sa mergem in parc, sa ne plimbam, decat sa stau sa frec la podele sau sa calc prosoape
eu niciodata in viata nu am calcat mai mult decat strictul necesar... nu calc prosoape si nic lenjerii, le pun la uscator si de acolo el iau frumos fara nici o cuta
doar daca nu le uit in uscator si cand le iau sunt toate crete, dar in caz de accident de asta le mai pun in masina, le dau o clatire si el bag iar la uscator
gospodina moldoveanca ce sunt io
Ailed, cum de a resuit Andra sa faca muci ? ai scos-o afara pe frig si ploaie ? Hai pup sa treaca repede si sa nu va mai chinuie si la noapte la somn
Ia sa imi beau cafeluta si sa ma duc sa pun rufele la spalat si celelate la uscator Vineri e sarbatoare mare, deci aveti grija, faceti de azi trebshoara, e Cuvioasa Parascheva e hram in sat la mama, face cozonac, sarmale, racituri... cand am vorbit cu ea duminica la telefon imi spunea ca se pregateste de hram, eu si uitasem, dar imi aduc aminte ce frumos si ce mancare buna se face cu ocazia asta, as manca si eu o racitura de cocos
Iar vorbesc mult, ma duc la ale mele
O zi frumoasa va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

strumphitza spune:
tot eu a am uitat sa spun ceva
lparpala, am vazut de ieri minunea mica si dulce cu ochi migdalati [l] e asa dulce si scumpa, sa va traiasca si tu mami sa treci mai des pe la noi , poate data viitoare ne-o arati si pe mami in poze
Mada abia astept impresii cand se intoarce Cristi de la gradi
Fiica-mea e asa somnoroasa, tot cade intr-o parte eu o pun in fund ea se duce ca mamaliga intr-o parte , azi nu stiu ce are, am gasit-o dimineat ain patut rodea la amandoua manutele in gura, iar e mofturici din cauza dintilor, sa ma duc sa ii dau niste Camilia poate ii trece sau macar o mai lasa saracuta , tot ce prinde baga in gura
baleste la greu si dimineata m-a muscat de tziti
i-am spus ca daca ma mai musca mult nu mai primeste nimic, sa astepte pana la urmatoarea masa poate ii trece cu muscatu
Ma duc sa droghez copchilu cu niste homeopate
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

AllyLaur spune:
Buna ziua!
La noi parca s-a mai incalzit putin vremea si asta ma bucura enorm ca pot sta mai mult cu Duracell afara,la aer semi cald.Aseara a coborat sotul patutul cu o treapta mai jos si nu va zic ce suparat este Eddy ca nu mai poate roade din marginea aceea
.Se ridica in continuare la fel de des si se uita in sus de parca ar fii intr-o alta camera.Aseara s-a trezit la 4 ore, nu la 3 cum ne obisnuise de 3-4 saptamani in coace...Merg sa bag la spalat ca am 2 masini si revin sa citesc ce ati mai facut....Mamaaaaaaaaaaaa ce ma trage de parrrrrrrrrrr
.
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

miki1979 spune:
neata
madutza felicitari pt reusita lui cristi, cu asa baietel cuminte nici nu se putea altfel pana la urma l-ai dus la stat sau la particulara? vlad ieri n-a plans deloc si aiz s-a imbracat frumos fara scandal, am ajuns acolo l-am schimbat tot frumos..si cand sa intre in sala s-a pus pe un jelit de nu-mi venea ssa cred..e, asta e, se mai descarca si ei
madutza,viss si cine mai zicea cu lp.. pai la laptele de dimi si seara se adauga si iaurtul si branzica ca doar si ele sunt lactate..deci se ajunge la limita necesara..
viss eu ti-am mai scris o data dar poate ai omis sa citesti..de ce folosesti cereale cu lapte inclus si le adaugi in lapte/iaurt ? e ca si cum ai da un lapte de 2 ori mai concentrat..eu sitam ca da constipatie dar chiar daca nu e cazul la viu tot mi se pare prea mult, sa nu le fortezi ficatul sau mai stiu eu ce..acum asta e parerea mea, tu faci cum crezi..
irinuca sa stii ca si la mine e casa vraiste tot timpul chiar daca eu fac curat mereu..dar cu stivele de jucarii imprastiate peste tot niciodata nu e de ajuns..dar mie imi place asa, parca are viata casa oricum primul lucru dupa ce scapam de cheltuielile cu casa ca inca mai avem o multime de facut o sa-mi iau menajera..cum zicea si strumph e pacat de timpul petrecut la smotru in loc sa-l petrecem cu bebelusii nostri dragi, ca timpul nu se va mai intoarce si momentele acestea nu le vom mai retrai..hai ca devin melancolica
revin ca maraie pitica...

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi pai mada, suplimentezi necesarul de calciu cu branzica/iaurt/unt/smantana/somon, brocoli/spanac/telina/ceapa verde. lipsa calciului duce la rahitism, osteoporoza. mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
daa, din astea are zilnic in meniu. ma zgandesc ca la fiecare masa are ceva lactate si se compenseaza. la fructe pun mereu branzica iar in piureu unt/ulei/smantana