Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Neata dragelor!
Va scriu inainte de a ma apuca de una alta...
Cami bravo pentru succes, de ieri a sosit si peste noi constipatia, Petru care facea de minim 3 ori/zi cand era doar la san, si a facut f bine si in prima sapatamana de dive, cred ca i-a venit marul de hac... asa ca de ieri am bagat para si azi ii dau numai para, maine bag si pruna... ieri nu a facut deloc, azi dimineata a "nascut" un guguloi ca de om mare... mi-a fost asa mila de el, ca a avut si cateva firicele de sange pe capatul guguloiului ca la omul mare constipat care face efort...
Sper sa scapam de asta daca scoatem o vreme marul si scad si morcovul.
Madutza - incalzesc piureul la bainmarie (cel pe care il fac ptr a doua zi) - e rapid si f usor
Irinuca, cred ca si eu as fi depasita de situatie, dar eu spal totul la masina (asa cum se vede si in poze mereu am rufe intinse...), dar ptr bebe nu calc (decat camasute), iar pentru mine si sot calca doamna care ne ajuta la menaj asa ca am scapat de grija. Singura mea adevarata grija e gatitul pentru bebe, si pentru noi in WE. Si evident ordinea si mentinerea curateniei.
Strumpfi, muuuulta bafta azi, tin pumnii!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi fiu'miu de cand mananca asa binenu mai prea vrea lapte... ![]() la multi ani luca de alina!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si fi-mea tot cam atat lapte bea la o masa dar are doar 2 mese de lapte..dimineata si seara
![](icon_smile_big.gif)
nici acum nu s-a trezit pitica ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-buna dimineata!
- eu ieri am introdus iaurtul. si spre diferenta de celelate alimente pe care le-am crescut brusc, le-am dat toata cutia de 375g amestecata cu 4 cupe cereale.din acelea care au si ele lapte. s-au saturat ptr 2,5 ore, le-am dat la 18.30 si apoi laptele la 21.dar baiatul s-a cam foit dupa ce l-am asezat in pat la 21.30, si cand il luam in brate cam ragaia usor..sa fi fost de la iaurt? le-am dat cam mult? m-am gandit ca dc mananca legumele si fructele 200-230g, asta sa fie cantitatea si de iaurt..cat iaurt mananca ai vostri? si ianfara de combinatia cu cereale,si fructe, cu ce sa il mai dau?am inlcuit deci a 3-a masa de lapte, si am ramas cu 2- dim si seara.dar nu e cam putin? ca dc mananca 210-240 pe masa, ori 2, nu ies 600 ml lapte/zi. sa dau completare lapte dupa iaurt? sunt bulversata..
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/
madutza_bra spune:
Buna dimineata!!!
azi m-am trezit la 7:15 minute. Si stiti de ce? Azi e prima zi de gradi a lui Crisati S-a comportat exemplar, s-a trezit frumos, s-a spalat, imbracat mancat, si-a luat ghiozdanelul si a plecat cu tati la gradi
Acolo a mers sa faca pipi, s-a asezat la o masuta, a inceput sa se joace si a fost mereu atent ce la spune d-na educatoare (asta vedea sotul de pe geam ). Nu a avut nici o pb sa ramana acolo. Acum voi vedea cum il gasesc la pranz ...ma duc sa-l iau la ora 12...abia astept sa-i vad reactiile
fug ca se aude Cata
PS: Somleac, baga si la mine vre-o 2 cani din alea de cafea ca aseara nu am avut somn de griji si emotii pt azi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Ufff ce distractie am tras cu cantareata mea.
Irinuca super tare faza cu cartoful. Repet-o mami cat mai des si n-ai sa ai probleme cu Daria sa o inveti sa manance singura. Eu intotdeauna i-am lasat sa bage mana in farfurie, le-am dat cate-o linguritza in mana si la un an deja mancau singuri. Mizeria care se face se spala, se zugraveste, asta e, doar pregateste terenul pentru picturile cu acoarele sau carioci pe pereti.
Apropo eu deja am pictat un perete in living si n-a fost cu intentie ci din greseala.
Am vazut ieri pozele cu Andra de Ailed, o scumpete ochioasa. Cel mai mult mi-a placut aia cu caciulitza mov, Doamne ce bine o prinde, ii scoate ochii in evidenta. Pruncilor mei le-au placut pozele de la baie.
Strumf tu ii mai faci baie piscoatei cu colacul cela? Aseara de doua ori si-a tras Ghighi colacul de pe cap si s-a dus balbalac la fund.
Felicitari Petra pentru reusita, tine-o tot asa.
Zic si eu ca Lavi, Doamne ce bine ca am avut copii kkciosi.
Ailed, Dea fetele voastre nu au probleme privind meseria pe care sa si-o aleaga? Daria de cateva zile ma inebuneste cu treaba asta. Cred ca i-a intrebat la scoala sau nu stiu de ce , dar imi induce o stare de stres maxima ca nu prea stiu ce sa o sfatuiesc. Ea ar vrea sa se faca educatoare ca ii plac copii.
Mama mia ce inaintati sunt bebeii vostri in toate celea, Ilinca mea nici nu papa nimic, nici nu sta in fund singurica, dar e frumoasa si canta tare
Azi am program de gradi. Ma duc sa-i ajut sa transporte copii ca ii duc la pompieri. E ziua portilor deschise.
O zi frumoasa
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -buna dimineata! - eu ieri am introdus iaurtul. si spre diferenta de celelate alimente pe care le-am crescut brusc, le-am dat toata cutia de 375g amestecata cu 4 cupe cereale.din acelea care au si ele lapte. s-au saturat ptr 2,5 ore, le-am dat la 18.30 si apoi laptele la 21.dar baiatul s-a cam foit dupa ce l-am asezat in pat la 21.30, si cand il luam in brate cam ragaia usor..sa fi fost de la iaurt? le-am dat cam mult? m-am gandit ca dc mananca legumele si fructele 200-230g, asta sa fie cantitatea si de iaurt..cat iaurt mananca ai vostri? si ianfara de combinatia cu cereale,si fructe, cu ce sa il mai dau?am inlcuit deci a 3-a masa de lapte, si am ramas cu 2- dim si seara.dar nu e cam putin? ca dc mananca 210-240 pe masa, ori 2, nu ies 600 ml lapte/zi. sa dau completare lapte dupa iaurt? sunt bulversata.. - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/ |
asa m-a sfatuit si pe mine pediatra, ca masa de iaurt sa o introduc pe toata odata. Mie Cata la inceput mi-a mancat cam 150-180 gr iaurt cu 2 lg cereale, de vre-o 2 zile imi papa 200 gr..adik tot iaurtul.
De lapte nu stiu ce sa zic...nici Cata nu papa cant recomandata dar nici nu as mai avea cand sa-i dau ca e satula. Decat sa-i inlocuiesc o masa solida cu lapte
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
...gata, am schimbat-o , a papat si s-a culcat la loc
![](icon_smile_big.gif)
..oare ce o face cozonacelul meu la gradi....
![](bibe.gif)
madutza_bra spune:
irinuca uite un slogan pt tine,,mie imi place mult
"Dirty dishes prove I feed my family, full trash cans prove I clean up after their mess, messy floors prove that I let my children have fun, piles of clean laundry prove I keep my family in clean clothes, a wet bathroom proves that I bathe my child. So next time you walk into my house & see a mess, think twice before you judge. Keep this going if you're a parent!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/persi/persi.jpg)
persi spune:
Buna dimineata!!!
Servesc si eu cafeaua cu voi!!
Raduca a adormit iar eu in loc sa-i pregatesc branzica stau pe net...
Denaturata mai sunt...
Sa va spun cate ceva despre noi...
Motatul meu deja se ridica in picioare pe marginea canapelei si e bucuros nevoie mare,o sa pun ceva poze sa vedeti ce atleti suntem...
De mancat,mananca orice ii dau.
Noi suntem inca la supa si fructe nu i-am bagat nici iaurtel,nici carnita...cred ca o sa ii introduc de sapt viitoare,e destul de maricel, zic eu,pt carnita si iaurt.
Probleme mai avem cu somnul de noapte...cand am zis ca am scapat de masa de noapte m-am trezit cu vreo patru,apoi trei si acum doua treziri...
Nu stiu ce s-a intamplat cu el dar,m-a zapacit...
Pupici pentru toate mamicile si toti piticii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-multumesc madutza. deci, fara sa vreau, am procedat corect
- mi-ati raspuns referitor la ulei, dar unt, smantana ati introdus?
- dc le pun 2 cupe de persoana cereale in iaurt, si inca 2 respetiv 3 in laptele de seara o fi mult? sonia e mai pufosica, de fapt mai mult la bulanase in rest e mai mult constitutional,a fost de la nastere mai bazata
- desi ai mei mananca tot ce le dau- nimic nu au refuzat pana acum,si eu ii las cand ii vad tentati sa cerceteze castronul de fructe/ legume.dar mai mult pe margine cand e plin, si in interior cand e mai goluneori dc scapa din lingura pe masuta mai multa cantitate, sergiu se apleaca si o linge cu gura
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/