Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Buna seara...
Strumf..ai dreptate cu scrisul,iti dau dreptate 100 %.Tb sa imi gasesc timpsio sa reusesc.Momentan inca scriu pe jos,nu merge wirellesul si inca nu am ajuns sa cumparam altul..dar urmeaza!!!
Am fost la medic si urmeaza sa mergem iarasi joi si vineri...sa facem unele investigatii!!!In fct de asta vedem daca tb operatia sau nu..cam naspa...Nu mai zic ca a tras de putza lui Dav de am murit acolo de mila...cred ca asta a insemnat decalotare!!!Urat moment!!
Cu diversificarea stateam bine,azi am stat prost..nu a vrut deloc legumele asa ca am sarit peste!Plangea si nu vroia...asa ca i-am dat titzi!!!Maine bag si cartoful...ne constipam,David plange ca nu reuseste si ma doare inima...Azi am reusit cu marul,dar maine nu mai stiu...
Cam atat despre noi!!Va pupam si sper sa intru zilnic!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
eu am intrat sa va dau o veste mare
a facut di fiimea de 3 ori azi kk de cand exista pe lumea asta
sunt tareeeeeeeeeeeee fericita ahahahhahahaha
pana acu abia facea
si de cele mai multe ori ajutata
asa ca ultima chinuiala m-a facut sa las totul deoparte si sa bag para dimineata
azi e a doua zi de para
si a facut de 3 ori
tare
deci nu e deranjata sau altceva
sunt super incantata
si antonia a facut
de la prune
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia eu am intrat sa va dau o veste mare a facut di fiimea de 3 ori azi kk de cand exista pe lumea asta sunt tareeeeeeeeeeeee fericita ahahahhahahaha pana acu abia facea si de cele mai multe ori ajutata asa ca ultima chinuiala m-a facut sa las totul deoparte si sa bag para dimineata azi e a doua zi de para si a facut de 3 ori tare deci nu e deranjata sau altceva sunt super incantata si antonia a facut de la prune ![]() |
felicitari pentru reusita Petrei
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
madutza_bra spune:
pisuc..ma gandeam azi la tine...ca nu folosesti microunde..cum ai alespana la urma sa incalzesti mancarica lui petru?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Hello ladies!
Sa stiti ca sunt la zi cu cititul, dar nu am reusit sa scriu.
Eu nu stiu cum aveti voi timp de toate! Pe mine ma ingroapa rufele de calcat si spalat. In permanenta livingul nostru e plin de hainute, jucarii, recipiente de mancare etc. Si am doar un copil!!! Nu stiu cum reusiti voi, cele cu 2-5 copii.
Sau poate sunt eu cam lenesa; doar i-a zis soacra-mea fiului ei cand a plecat la facultate: "numai moldoveanca sa nu-ti iei ca sunt lenese!". Bineinteles ca eu nu sunt de acord cu afirmatia asta. Eu ca eu, dar o avem ca dovada pe Strumph ca nu e adevarat :)
Sau doar sunt ineficienta cu treburile in casa. Dar sincer saptamana asta nu am facut mare lucru prin casa. Uneori am impresia ca m-am saturat atat de tare de dezordinea asta, ca imi vine sa le las pe toate asa!
Dar sa trecem la altele mai vesele: vineri plecam la Sinaia!!! E ziua sotului si am inchiriat o vila unde mergem cu prietenii (14pers vom fi). Sper sa nu fie foarte greu pt mine. Doar noi si finii nostri avem bebei. Ceilalti sunt tineri si dornici de distractie. Sper sa inteleaga ca muzica trebuie lasata mai incet, vorbitul la fel!
Apoi duminica plecam la Poiana Brasov, doar noi 3. Si stam pana miercuri. La un hotel fitos, sa ne rasfatam si noi!
Daria tot putintel mananca (60-70gr la fiecare masa, fructe sau legume). Dar nu mai cere mancare 3 ore, presupun ca se satura. Ea oricum e micuta: 7kg la 6 luni.
Maine (de fapt azi) ne ducem la vaccinul de 6 luni. Sper ca va fi ok.
Azi i-am pus unt in legume si le-a acceptat mai bine. Sper ca nu i-am dat prea devreme unt (legumele le-am introdus de sapt trecuta).
Madutza si Daria a avut o noapte foarte agitata seara trecuta. S-a trezit la 23.30 si a mai adormit abia la 1.30 dupa ce am luat-o cu noi in pat. De oboseala nu am mai dus-o la ea si pana dimineata s-a tot foit si ne-a dat picioare si maini peste fata...
Am plecat la somn ca iar striga sotul dupa mine. Eu reusesc sa va citesc doar dupa ce adoarme Daria.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Iar s-a trezit mandrutza! Dar i-am pus suzeta si a adormit la loc. Sper sa nu-mi faca la fel ca aseara, ca acum chiar mi-e somn!
Roxi, Pisuc, fetele care mai alaptati si sunteti mai avansate cu diversificarea, vi se intampla ca bebe sa va refuze sanul? Mie imi cam refuza, trebuie sa o pun de mai multe ori, pana sa-l ia. Se agita, se intoarce, nu vrea si, dupa o lupta, accepta si mananca bine.
Azi voiam sa-i dau de sete san, dupa vreo ora de la masa de fructe, ca sa o si adorm de pranz. Si nu a vrut. Dar cand i-am dat bibe cu ceai, l-a apucat imediat si a baut destul. Nu inteleg de ce nu-i mai place.
Aaa... si azi am incercat BLW (autodiversificare). Faceam o salata orientala pt noi si fiindca ea se agita, am pus-o in scaunul de masa si i-am dat un sfert de cartof fiert. A fost incantata. L-a strivit, a mancat din el, s-a manjit toata, il plimba pe tavita, l-a scapat peste tot: in cap, pe jos, pe ea, sub ea; peste tot era numai cartof!!! Un sfat: Don't try this at home! daca nu aveti caine care sa faca ordine dupa :)))
Acum chiar plec la somnic.
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Neatza,
am trimis trupetii, i-am pus Ilinca-i un Mozart la cafeluta si acum ma bag rfapid la un dus.
Revin
era sa uit
Ce urat e afara, e mai cald dar ploua.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
cami oare de asta face al meu de 6xzi ca papa aproape zilnic para??? bravo petra!!
irinuca, eu ieri i am dat o jumatate de banana in manuta....
somleac buna dimi. cica azi o sa fie cald... de maine pazeaaaa...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
fiu'miu de cand mananca asa binenu mai prea vrea lapte... doar 150ml/masa si are 3-4 mese de lapte. cred ca acopera necesarul zilnic nu??? 450-600ml/zi.
la multi ani luca de alina!!!!!!!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Ce-o starneste Mozart pe fica-mea, canta si ea cat o tin puterile.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011