Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-buna fetelor.
-eu azi mi-am adus aminte ca eu nu am bagat ulei in pireul de legume, desi le-am introdus de 1,5 luniazi am pus o lingurita ptr portia amandorura.asa trebuie? voi de la ce varsta ati bagat uleiul, smantana, untul?

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Eu de la 5 luni si jumatate-6 i-am pus o jumatate de lingurita intr-un borcanel cu 200de grame de piure de legume si apoi cate o lingurita, dar din aceea mica de-a lui. Asa scrie in Capraru.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi - m-am crucit!!! daca facea in Romania asa ceva un dr (si nimeni n face asa, macar mimeaza opinii...) cred ca ce era la gura noastra despre sistemul medical romanesc putred - dar acum pe bune, incep sa ma ingrozesc din povestile tale de ala din uk... oricum, uita-te neaparat pe linkul trimis!
Scrish bine ai revenit! cum stati cu diversificarea - la ce ati ajuns?
Viss eu dau de azi cate o lingurita de-a lui la un borcanel de 160 (din care el a papat 100 g). cica cel mai bun e rapita si/sau porumb (din magazine bio)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

mada- de curiozitate, daca s-a trezit Cata la 10 si a papat laptic cand i-ai dat mesele solide?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

la 11 fructele si la 13:30 piureul
Acum la 17:30 ii dau iaurt. a adormit pe la 2:30 si s-a trezit acum la 17:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Yasmi mamica frumoasa. Multumim pentru complimente! Felicitari pentru dintisori, pentru stat in picioare, ce sa mai e un baietel harnic. M-am uitat si eu acum la poze si nu stiu ce sa zic cu ochisorul, E foarte usor sesizabil, dar pentru linistea ta eu m-as duce la un oftalmolog, macar stii exact ceva. Cum mai e Lucas, ce greutate mai are si ce lungime? Eu mereu m-am raportat la voi, ca erati mai dolofani asa ca noi!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

lucas are cam 10 kg! inaltimea nu stiu, dar body-urile sunt mar 80 chiar 86 (depinde de croi).

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

strumf, rasa aceasta canina nu creste asa mare. da o stie ca are un prieten si toata ziua cand il vede se joaca cu el.... bine ea se joaca cu toti cainii de pe strada

delia astept poze cu tine!! fara scuze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sunt socata la fiu'miu ii dau dintisorii "pe banda rulanta" m am uitat acum in gurita si are pocnita si gingiuta de sus care a pocnit in acelasi timp cu inca unul de jos....deci a iesit si al 7 lea dinte avem 3 sus si 4 jos. si se vede fff bine si inca unul de sus....

din cauza asta e asa mancacios are cu ce

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am ajuns de afara!!am inghetatttt ...bbrrrr.... dar mi-am cumparat o merdenea cu telemea si un strudel cu branza si stafide

culc juniorul si revin sa citesc ce ati mai scris...

..dar cm-ul ti-a venit?...

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

=DDAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! [ruga

Mergi la inceput

Citat:

deea, spor la franceza 74 cm cred ca este de 12 luni.

Poze

este pt 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc am avansat asa putin cu diversificarea dimineata la 10 papa mar+banana+avocado si optional + pere/piersica/nectarina, in functie de ce mai avem prin casa. branza nu i-am mai dat ca am vazut k se constipa tare de la ea, o sa mai incerc de sapt viitoare. la ora 14 are supa blenduita din cartof+morcov+telina+pastarnac+piept de gaina sau galbenus de ou. ieri i am dat si 30ml suc de portocala dupa supa, asa cum imi spusese doctorita. i-a placut la nebunie, nu s-a deranjat la stomac, scaun perfect normal. in rest, de maine incep sa "umblu" si la masa de la 18, o vom inlocui cu iaurt napolact 3.5 grasime+2 lingurite rase de cereale. i-am schimbat si laptele praf, am trecut pe nan2. si sunt fericita ca a luat in greutate, a depasit "blocajul" acela.

Mergi la inceput

ally eu ii dau cand sunt pe fuga cu papa. nu ii place nici lui la nebunie dar papa.

am fost la gradi dupa Mina....si lucas a ajuns acasa bocna....nasul rosu..manutele recciii.... doamnneee si cica maine vor fi 23 grade iar poimaine 13!!!

mi se descarca laptopul./...copii se joaca frumos in camera fetitei iar eu am apuc de papa.

ne auzim mai spre seara!!!

va pooop pe toate!!!

Mergi la inceput