Clasa I * 2011 - 2012 * [9]
Raspunsuri - Pagina 5
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmina_p "Eu credeam ca domnu-i taran ca zice chenar in loc de penar ca doar taranii zic chiftea in loc de piftea" No comment!!! |
Super haioasa fetita ta !! ... am ras cu lacrimi ...
antoemma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Am gasit si am comandat culegerea de mate pe site-ul www.depozitdecarte.ro dar, desi pe site era afisata numai editia 2010-2011, mie mi-au trimis editia noua 2011-2012 , cea de care zice flaviutza ca este repetitiva si plictisitoare ... nu reusesc deloc sa vorbesc cu cineva de acolo sa-mi "rezolve" problema ... Dar ziceti ca se gasesc si in librarii ? editia buna 2010-2011 ? ... o mai caut. |
Si eu mi-am cumparat cartea de mate, tot editia de anul acesta, pentru ca zicea vanzatoarea ca le-a returnat pe cele de anul trecut. Ea mi-a spus ca sunt aceleasi exercitii dar in alta ordine. Fetele de aici zic ca sunt alte exercitii...
Am gasit culegerile si aici, mai ieftine, dar ar trebui verificat inainte ca sa nu se repete povestea:
http://www.librarie.net/carti/156009/Matematica-Competente-performante-exercitii-probleme-jocuri-teste-clasa-anul-2010
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
flaviutza spune:
Sunt totalmente diferite Antoemma, cu autori diferiti chiar. Mate 2000 si Limba Romana varianta 2010-2011 au ca autori pe Daniela Berechet, Florian Berechet , Maria si Florin Gardin. Mate 2000 si Lb Romana varianta 2011-2012 , autor Mariana Mogos.
Limba romana, varianta trimisa de Faby asta este , am cumparat-o azi din librarie :
http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=190
E o intreaga gama de auxiliare, culegeri etc pentru primara scrise de acesti 4 autori, mie imi plac , e ceva oarecum diferit...putin mai complexe ce-i drept.
PS. limba romana, am luat-o azi din librarie cu 10 lei, pe site e 12
antoemma spune:
Noi suntem la litera "i" si ma astept ca maine sa inceapa litera "m". Vad ca stau cam o saptamana la o litera.
Vaccin o sa faca dar nu stiu in ce zi... De maine merge la inot si mi-e teama sa nu raceasca acum, pentru ca eu vreau sa faca la scoala vaccinul.
Noi scriem numai cu creionul, nu cu stiloul. Acasa i-am mai dat stilou si a fost OK.
Mami de 2004 si 2010
antoemma spune:
Flaviutza, au cautam varianta asta a culegerii:
http://www.depozitdecarte.ro/carti/matematica-competente-si-performanta-exercitii-probleme-jocuri-teste-clasa-i.html
despre care zicea ochi verzi ca e buna. Vad ca asta are acelasi autor cu cea pe care o am eu.
Probabil ca si vanzatoarea facea comparatie intre culegerile Marianei Mogos, din ani diferiti.
Acum observ din linkul tau ca mai e o varianta cu alti autori.
Cu siguranta ca si asta: http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1024 e buna dar nu am vazut-o in librarii.
O folositi vreuna?
Mami de 2004 si 2010
flaviutza spune:
Anto, eu o am toata , trasa la xerox de la cineva, dar nu pot lucra pe ea pentru ca e deja completata de alt copilas. e varianta 2009 . Nu, nu e autor Mariana Mogos ci acestia. sotii Berechet si sotii Gardin. Pe asta o cautam. Acum am remarcat si eu, marind poza din linkul tau, ca de fapt varianta 2010 e tot varianta 2011, tot Mariana Mogos.
O sa incerc sa pozez maine prima pagina din ce am eu si ce caut. pupici la toata lumea.
flaviutza spune:
DA, Antoemma, asta e,astia sunt autorii , ultimul tau link, il repet
http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1024
Mersi mult, o sa incerc sa o comand
antoemma spune:
In cazul in care o comanzi, ne spui si noua daca are exercitii mai dificile? Vad ca editura asta mai are o culegere cu exercitii grele:
http://www.librarie.net/carti/158256/MATEMATICA-PENTRU-CONCURSURILE-SCOLARE-CLASA
Teama mi-e ca daca ii dau ceva prea greu o sa urasca scoala... O sa facem deocamdata chestii mai usoare si cu timpul, daca vad ca le face prea usor, trecem la nivelul superior.
Mami de 2004 si 2010
eveline spune:
Iuhuuu, am scapat de vaccin...imi statea pe creier. A zis Bia ca ea l-a facut ultima pt ca ii era "putin frica". Au fost in cabinetul scolii cate 4 elevi si am inteles ca doamna dr i-a tinut de vorba (pe ea a intrebat-o in ce clasa e, la ce litera a ajuns, alea alea....) si d-na asistenta ii intepa...buna strategie...
SOLEIL - la noi ieri au facut vaccinul clasele I A si B, azi altele si tot asa...parerea mea e ca-i poti crede pe toti......posibil sa nu faca toti in aceeasi zi.
COSMINA - Cat despre vaccinul facut fara acordul parintelui ... e inadmisibil. La Bia toti ce nu au avut hartiuta semnata (uitata sau fara acord) n-au facut. Poate un copil l-a facut separat la cabinetul dr de fam, ce fac astia i-l mai fac odata??!!
Bia probabil azi va face "o" insa asta urmeaza dupa carlig (semnul ala ca un 1, de fapt codita de la p de mana). La ce pag e grupul de care zici?? Nu cred sa fi sarit a mea peste vreo tema insa nici nu stiu sa fi facut chestii "legate" deja.
Bia pare ca incepe sa se descurce mai bine, si la scris (nu foarte insa nici nu mai e catastrofa) iar la fise vine zilnic cu cate un FB acasa. Mai sunt si zile cand mai omite cate ceva (a avut o fisa cu recunoasterea sunetului "e" si stiti voi, trebuia sa coloreze bulina ce semnifica sunetul . Si erau bulinele sub o imagine cu o vulpe...nu a colorat pt ca nu si-a dat seama daca e pisica sau catel, si un fluture nu l-a incercuit pt ca l-a pronuntat fluturas si dom'le nu avea "e"...si uite asa nu a fost perfecta fisa). Joi vor avea primul test "adevarat" la mate care se va solda cu transcrierea calificativului in catalog si carnet. Sper sa se concentreze, la mate i se par extrem de simple exercitiile...
Eu nu mai inteleg...pana la urma culegerea primita pe mail e sau nu cea ce o vroiam noi, editia 2010-2011? Si, pana la pag 50 imi mai da cineva mail, please..ca tot nu am..
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Alizee spune:
La noi, inca nu s-a ajuns la litere. Inca mai fac bastonase si alte semne grafice.
Despre vaccin nu stiu nimic.
Fii-mea isi face lectiile singurica la after si, exersand, scrie din ce in ce mai frumos.
Cam atat, despre noi.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.