Clasa I * 2011 - 2012 * [9]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fi-mea a avut ieri : de terminat 3-4 randuri mate / abecedar pe caietele de semne si iar cate o pagina pe curat , la romana ovalul si la mate 0,1,2,3. Plus doua trei pagini de fise la romana si iar doua doua la mate. In plus, am realizat, amandoua ca pentru maine avem doua poezii de invatat, una la cunoasterea mediului sau cum ii spune aia cu meseriile si asta , la lectura http://www.anidescoala.ro/articol/ana-si-albina-de-paul-anghel.html
Asa ca ne-am apucat si de astea ca o zi e prea putin.
In total , vreo doua ore.Asta in condititiile in care scrie/completeaza fise repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Gata cu polemica,am intrat de fapt pentru o intrebare:Aveti copii care au fost deja vaccinati in clasa intai pentru ROR?Clasa lor va fi vaccinata martea viitoare si as vrea sa stiu cam cati copii dintr-o clasa au avut reactii adverse la vaccin,mai ales ca acestea pot apare cu intarziere,intre a 5a si a 10 a zi de la vaccinare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Iahim, nu iti mai face atatea probleme. In clasa a II a vor stii cu totii sa citeasca, cel putin la acelasi nivel.
Tin minte ca in clasa a II a eu citeam subtitrarea de la tv si eram tare mandra de mine. Nu se ocupase nimeni sa ma dadaceasca pas cu pas, doar la sfarsit de saptamana, in rest invatatoarea si pedagoga.
Eu ii explic fetitei mele ca tre' sa-si faca temele la after, daca vrea ca seara, cand ajungem acasa, sa se relaxeze fara teme.
Acum, depinde si de puterea de concentrare a fiecarui copil si de varsta la care a fost dat la scoala. A mea are 7 ani jumate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Flaviuta,mi se pare mult ce a vut pentru teme.Invatatoatea lui fii-miu nu-i incarca deocamdata cu teme asa de multe.La tot ce a avut ea,fii-miu ar fi terminat in 2 ore.

Mergi la inceput

Fii-mea nu a avut niciodata cateva randuri de exercitii, ci cate o pagina intreaga si la mate si la abecedar.

allinta

Mergi la inceput

Alinta,al meu are 7 ani si 3 luni(este nascut pe intai iulie ).Dar este un copil exterm de copilaros si nu se concentreaza suficient la scoala.Este usor distras de galagia din jur si-si intrerupe usor orice activitate.Crde ca dada ar reusi sa-si mentina concentrarea mai mult timp si sa fie mai atent ar avea rezultate mai bune

Mergi la inceput

Iahim, puterea de concentrare poate fi afectata si de o vedere slaba. L-ai dus la oftalmolog ?
Intreaba medicul de familie ce poate lua copilul pt a-i stimula puterea de concentrare.

allinta

Mergi la inceput

Fii-miu poarta ochelari de 2 ani.Este dus la oftalmolog regulat Dar,este un copil dinamic,nu hiperactiv,si cand se joaca vorbeste non-stop,singur,inclusiv la masa,daca tace sigur "coace"ceva...inseamna ca nu este sanatos...Imi accept copilul asa cum este,cu temperamentul lui,dar vrea sa aiba rezultate bune la scoala.

In plus,clasa in care invata este destul de mica astfel incat orice copil poate vedea la tabla indiferent din ce banca este asezt.In rest,mofturi parintesti.Al meu sta in banca a treia si nu s-a vaitat pana acum ca nu vede la tabla.

Mergi la inceput

Pt puterea de concentrare este bun atat uleiul de peste, cat si lecitina.
Ti-am scris asta pt a nu crede ca pt a creste puterea de concentrare a unui copil este nevoie de cine stie ce medicamente.

allinta

Mergi la inceput

Allinta,multumesc!Eu cred ca puterea de concentrare a unui copil depinde si de temperamentul lui.Daca copilul este linistit si nu este mereu inr-o miscare browniana atunci este si mai atent si pricepe mai usor notiunile predate!

Mergi la inceput