Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mikka cicatricea de la vaccin se masoara la 3 luni. Mai e timp destul sa apara urma, nu te stresa.

Eu astazi am facut schimb de bebei la alaptat cu vara-mea. Bebele ei s-a nascut la o sapt dupa Caterina, insa prematur. Este micut si nu prea are forta sa traga lapticul, si mamica are sanii foarte mari si greu de manuit si vine si lapticul mai greu. Asa ca l-am pus pe bebele ei la mine la san sa vada si el cum e sa vina lapticul usor, sa nu mai oboseasca atat la san. Si pe mica mea piranha a alaptat-o ea ca sa-i mai desfunde canalele, ca a mea trage nu se joaca. Am facut claca de alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Mikka tu esti in braila acum?
Ca mi-ai spus pana cand stai dar nu si de cand esti aici.
Maine o sa sun sa-ti fac prgramarea in functie de ce-mi spui.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Da Camady sunt in Braila acum, am ajuns aseara

Bujo ce frumos!

sei cam asa doarme si a mea ziua...fata ta a dormit la fel de putin si cand avea 3 saptamani? In seara asta ma uitam la ea si avea cearcane sub ochi de oboseala...nu mai stiu ce metoda sa gasesc sa o adorm. Doarme doar daca o scot afara, dar cum vremea e infecta, azi nu am reusit. Si m-a rupt cu plansul, azi plangea din cand in cand si cu sanul in gura, cred ca o doare rau burtica...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
ne a dat debridat , sa incercam si cu asta , are colici rau de tot , urla toate ziua

de ce nu incercati cu protectis¿ zicea Marina ca le-a mers bine gemanasilor ei...eu sunt in proces de cautare a picaturilor astea, sa le am preventiv in casa. Felicitari pt greutatea pusa, sunteti niste mancaciosi, iar mancaciosii sunt mai colicosi decat ceilalti...cred.

ionela pe mine ma mananca-n palma sa-ti scot motzatele

zubi or fi crampe¿

lena cum sunteti¿

oare ancaroro a nascut¿¿ avea dpn alaltaieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutare!

Avem o problema cu aerul uscat din camera noastra. Vrem sa ne luam umidificator. Voi ce marca aveti/recomandati, cu aer cald sau rece?

Asteptam cu interes raspunsurile voastre!

Fericita mamica de iubita Maria Clara, nascuta pe 20 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex2011

Salutare!

Avem o problema cu aerul uscat din camera noastra. Vrem sa ne luam umidificator. Voi ce marca aveti/recomandati, cu aer cald sau rece?

Noi avem DeLonghi si suntem multumiti de el. E cu aburi calzi. Nu stiu de ce, dar am impresia ca aburii calzi umidifica mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

nu stiu cum ajung sa scriu numai pe la ore d-astea, tarzii in noapte cand deja mamicile si bebicii sunt la somn sau "in focuri" cu ei si nici vb sa fie pe forum, normal, de altfel
vroiam sa va intreb cateva lucruri mai urgente sa zic asa, urgente pt mine mai mult ca stiti cum sunt eu si ma panichez ca ori nu fac eu bine ceva ori ceva sigur nu merge cum trebuie din vina mea +soarta+ + +....un cumul de factori mai mult sau mai putin fabricati de mintea mea paranoica
1. Petru are pleoapele cam inflamate, NU rosii, nu e iritat, ochii nu curg, nu sta in curent, cum se vede si in poza de la avatar insa....e cam "buhait" cum se zice la pleoape, atat cele de sus cat si cele de jos. De la ce o fi?
2. El a scazut 200 gr in maternitate, deci de la 3350 a ajuns la 3150 si de acolo a luat pana la 4000, la o luna fix. Cei 750 gr/luna ca medie de unde se calculeaza? plec cu masurarea de la greutatea minima atinsa in scaderea pe care a avut-o sau cu greutatea de la nastere? Dr a zis ca a luat cam putin in prima luna...eu explicatie am, si e una cat se poate de logica zic eu. El este un mare mare puturos, trage la tatica sau biberon (stiti ca dau si completare lp pt ca nu se satura cu laptele meu ) ff bine in primele 2-3 minute dupa care...adoarme si nici cu tractorul daca treci peste el nu e chip sa il mai trezesti. . Ce as putea face ca sa ia mai bine in greutate luna asta?
O intrebare pt toate fetele, ai vostrii ingerasi la 1 luna cati ml de lapte consuma la o masa? El la bib trage 50-60ml si adoarme, sigur asa face si la tatuca, numai ca acolo nu curge ca la bib deci....daca timpul ramane la fel si difera doar debitul, trag concuzia ca la san mai mult de 30-40 ml nu ia. Offf...ce greu e!
3. Vigantol ii dau si eu cate 2 pic/zi, i-am dat si calciu gluconic 10 zile, acum sunt in pauza de 30 zile. Dr i-a prescris asa, insa nu mi-a dat multe explicatii (de ce a considerat ca este nevoie de Ca)
4. Voma am rezolvat-o, scoatem aerul la fiecare masa si nu mai vomeaza asa cum o facea. De fapt, de atunci doar 1 data a mai vomat, in rest doar regurgitari normale
5. Sunt din Bucuresti, nu mai stiu cine ma intreba. Si DA, vreau pe vreme buna (adica nu ploaie, vant, viscol) sa ma intalnesc cu fetele din Buc
6. Ionela, eu nu vad datele tale de contact, asta pt ca nu pot intra pe cont :( Sunt mai "inapoiata" la tehnica asta (nu radeti)

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Da Camady sunt in Braila acum, am ajuns aseara

Bujo ce frumos!

sei cam asa doarme si a mea ziua...fata ta a dormit la fel de putin si cand avea 3 saptamani? In seara asta ma uitam la ea si avea cearcane sub ochi de oboseala...nu mai stiu ce metoda sa gasesc sa o adorm. Doarme doar daca o scot afara, dar cum vremea e infecta, azi nu am reusit. Si m-a rupt cu plansul, azi plangea din cand in cand si cu sanul in gura, cred ca o doare rau burtica...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mikka da face asa de cand o stiu, nu mai stiu exact daca la 3 sapt sau o luna , insa niciodata nu s-a incadrat in tiparele de somn..
Poate plangea si de oboseala... eu cand vad ca e f obosita o las in patutul ei, ma sriga vreo 5 min si adoarme.. ma oare sufletul insa in brate imi doarme pana o pun jos, la san nu mai adoarme ( am separat masa de somn ), si am obs ca asa adoarme bustean, insa aca trec mai mult de 5 min, si strigarea se trensforma in plans , o iau si ma plimb prin casa cu ea, ii vb o mangai, ii citesc...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

umor de dimineata..

Before sex....you help each other get naked
After sex....you only dress yourself
Moral of the story: in life no one helps you once you're fucked

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici si burtici !!!

Ce faceti? Eu am fost pe aici,dar nu am avut ce sa spun,asa ca am stat cumintica.

Hellena
1. Poate asa are el pleoapele ,mai grosute, daca nu sunt rosii,nu ii curg ochii,nu e somnoros inca atunci cand te uiti tu, este foarte posibil sa nu aiba nimic.
2.Dr-ii astia merita batuti... daca ia copilul 850 gr de la scaderea fiziologica zic ca e "cam putin",daca ia 1.5 kg fac crize ca devine obez copilul. E un semn de intrebare daca ia mai putin de 500 de gr in prima luna ,sau chiar deloc,dar nici atunci nu e sigur ca are ceva copilul.Stai linistita,a luat Petru foarte bine in greutate. Pune-l cat mai mult la san, si daca tot ii dai supliment, ii dai la aceeasi masa,intai lapte la san,apoi supliment?Sau sunt mese distincte?
Nu calcula asa cat ar suge la san, copilul are un stil propriu de a suge,a mea de exemplu, suge un minut mai incet,maxim un minut , apoi cateva minute( de multe ori doar 2-3 minute) suge cu pofta, repede,se aude si cum maraie si inghite , iar apoi ma mai tzocaie si pana la jumatate de ora, uneori dormind si doar miscand usor din buzite . Deci e foarte posibil sa suga la san mai mult decat cei 60 de ml cat papa la biberon.
Cat sugea Teodora la o luna nu iti pot spune,pentru ca nu am facut proba cantarului niciodata ,si din maternitate nu a pus gurita pe lp.
3.Si noi dam vigantol 2 pic pe zi, calciul nu i l-am dat, desi dr a recomandat 10 zile pe luna.Se da preventiv,fara nici o analiza de cele mai multe ori, nu pentru ca i s-ar parea la dr ceva.
4.Felicitari pentru rezolvarea problemei! Ai vazut ca te descurci?
5.Si eu as vrea sa ma intalnesc cu mai multe mamici .
6.Vrei sa intri in grup? La aia nu te pricepi? Hai mami ca nimeni nu s-a nascut invatat. Intra pe linkul de pe prima pagina ,si urmezi pasii scrisi acolo.Poate iti explica maii bine fetele care au "cheile" grupului .

Bujo ai fost foarte tare cu "claca de alaptat". Si ce a zis verisoara? I-a desfundat canalele "piranha" ta?

Seidana ,foarte adevarata ultima fraza din umorul tau de dimi.
Oana sa treaca hemangionul piticei . Parca i-ati facut eco sa vedeti daca nu are si pe intestine hemangioame,nu? De unde aceasta teama? Ce sunt aceste hemangioame? De ce au iesit? Grija mare la metoda,sa fie una sigura de reparare a pielii,ca imi aduc aminte de o colega de la patiserie cu o pata pe fatza,cu par,destul de intinsa. A spus ca la nastere era doar o pata mai maronie , si dupa tratament i-a crescut si par,si s-a si intins ca suprafata. Sper din tot sufletul sa nu fie vorba de acelasi tip . In afara de aspect mai aduce si alte neplaceri acest hemangiom ? Ca spuneai de efecte adverse.Complexe nu ar avea decat daca i-ati forma voi unul.Pana la urma se poate transforma in atu un semn din nastere. Sora mea mijlocie are un loc pe soldul stang unde i se vad vinisoare subtiri , roz-mov , parca ar fi o garofita acolo,si culmea, primavara,cand infloresc garofitele, se vad vinisoarele mult mai bine decat in restul anului,asa ca ea zice ca ii infloreste floricica acolo.

Ma speriasem si eu cu "floricica" de la vaccin,ca la fata mea nu se vede aproape nimic acolo,e doar un punct putin mai roz decat restul pielii.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput