Brumarei de nov-dec 2011 (72)Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 5
Laura_Craita spune:
si acum fugim sa ne uscam la par si apoi in pat ca maine avem intalnire la eco...si am ceva emotii, nu stiu bine de ce dar sunt emotionata tare..cred ca pentru ca nu e sotul cu mine..noapte buna si usoara, vise placute si sominc pufos
Laura 31 saptamani Alesia Ioana
MoniQQ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 Apropo de frig - n-am haine de gravida pt. toamna-iarna. Pe caldura am scaldat-o eu cu rochite si camasute baby-doll. Da' acum nu stiu ce-o sa ma fac. Si n-am chef sa investesc in asa ceva. Pantaloni "cu burta" am. Nu stiu cum o sa rezolv la capitolul geci-paltoane. Mi-e si frica sa le probez pe ale mele... 28+ |
Exact! Eu ma gandesc la plovere largi si furat hanorace de-ale sotului.
Alta problema e cu incaltarile. Singurele chestii care ma incap acum sunt niste papuci din aia "tanga" - nici o pereche de pantofi, adidasi si nici macar bocancii care erau largi nu ma mai incap. Si nu stiu daca dupa nastere picioarele o sa revina la un "normal" sau raman asa sau undeva la mijloc. N-as prea vrea sa port 41...
corina_s spune:
laura te asteptam cu vesti bune maine de eco
nici eu nu sunt tocmai pregatita pentru vreme urata..am niste pantaloni de gravida care sper sa ma mai incapa, mi-am luat un plovar tricotat mai lung inchis cu nasturi care imi acopera burta si e calduros.. si sper sa mai gasesc din cele vechi unele mai largute
dar geaca sau ceva de genul nu am..si parca nici nu as vrea sa cumpar pentru 2 luni
trebuie sa mai probez o pereche de adidasi, poate am noroc, dar nu cred asa ca ceva de incaltat tot trebuie sa imi iau
30+
alinuknuknuk spune:
hop si eu dupa o dupa-amiaza de dormitat.
stomacul a mai trecut dar doar dupa ce am vomitat. bine ca acum ma simt mai bine. sper ca maine sa nu o iau de la capat.
am renuntat si la Ikea azi si la farmacie...mi-era prea rau ca sa ies din casa.
a inceput si ploaia, numa bine de dormit!
arleza marti vb cu pechi despre nastere, noi (eu si dr. vrem naturala) dar sa vedem daca pozitia lui bebe permite, ori ba.
si cu prajiturile alea.....ma fac io bine, sa recuperez si eu cu papatul, ca de gatit gateste maicamea
32+ Luca Eduard
carola spune:
neata si o !
eu sunt treaza de la 6:20 si ii astept pe ai mei sa vina cu mancarea.
34+
www.flickr.com/photos/carola456
luny spune:
neatza!
cafea mai e?..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Wildorchid spune:
Neata, burtici, o duminica frumoasa sa aveti
A venit toamna, la munte chiar iarna cu ninsori.
Ma gandesc ca a mai ramas asa putin si rand pe rand o sa ne impartasim emotiile nasterii. :)
Carola, poate venirea alor tai iti va aduce mai multa liniste.
Luny, dau si eu o cafea cu laptic la fetele matinale.
Emma 31 saptamani
aris26 spune:
neata....sau brrrrrrrrrr
cine pune o cafea proaspata la facut ar fi o intrebare ca eu de abia am avut putere sa o incalzesc pe aia de ieri
acush se trezeste si domn' sotz si o sa aiba o surpriza ca nici macar din aia de ieri nu gaseste
ieri ati vorbit numai de dulciuri. sa va fie rusine. noroc ca dimineata nu imi puteti face pofta de nimic, mai putin de o cafea
cu hainele eu va sfatuiesc sa va luati doua perechi de colanti, pe astia o sa-i folositi si dupa nastere si daca gasiti prin casa sau prin magazine una-doua rochite tricotate. le luati masura voastra normala. acum o sa va vina ca niste bluze mai lungi si dupa nastere le purtati ca ce sunt ele-rochii.
geci, paltoane nu se merita sa va cumparati. mai bine gasiti voi prin alea vechi ceva, chiar daca nu se incheie peste burta, ca nu cred ca ajungem la minus 10 grade.
iar la incaltaminte eu va sfatuiesc macar pe cele din bucuresti sa treceti pe la c&a au niste cizme tip ugg la 34.99lei. merita sa le luati pt iarna asta. picioarele nu revin imediat la dimensiunile dinainte de sarcina si oricum o sa va fie greu sa va aplecati sa inchideti fermoare sau sireturi si da, cine intreba- picioarele raman un pic mai mari...eu am castigat sarcina trecuta 0,5cm. acum in schimb nu am crescut deloc numarul.
oricum nu va zgarciti sa va luati ceva de imbracat gen rochii tricotate pt ca o sa le purtati pana in martie cand se aseza toate la locul lor(kilograme, oasele bazinului..etc) si sunt chiar practice, mai ales cu o pereche de cizme si colatin sau dresuri groase
mama de mic +s31+
luny spune:
aris mi-ai amintit ca am 2 rochite tricotate, numa bune ptr acum, ca se intind.. abia astept sa scot hainele de iarna din pod!! si eu subscriu, colantii rulzzzz
eu plec pe la ai mei, nu am chef, ca incep cu intrebarile, comentariile, ref la casa, dar nu am ce face, ca tre sa scot nitel Mateiul din casa, ca de cand e bolnavior nu a iesit si e ca leul in cusca!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Neata!! MA servesc cu o cafea, portie dubla, merci!!
Si eu sunt un pic in plop cu hainele ... eu am haina (pe aia n-am dat-o), da' n-am altele pe dedesupt. Adica pantaloni, mai exact. Niste rochite si pulovere mai largi mai gasesc ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!