Brumarei de nov-dec 2011 (72)Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s ca sa mai completez si eu lista de dulciuri: azi am facut o prajitura cu blat de biscuiti, crema de vanile si glazura de ciocolata..nu stiu daca mai ramane ceva pana maine 30+ |
sa nu-mi zici ca despre asta e vorba!!!
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2011/10/prajitura-cu-blat-de-biscuiti.html
o urmaresc pe Miha mereu, p-asta trebuie s-o fac cat de curand!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
ai, ai, ai ... alta (prajitura) pe lista "de facut"!!
Pe miha o cunoastem bine, e in odiseea Silviei si a lui Raducu (cristina).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
cristi07 spune:
la mine a fost sotul la cofetarie...
si mi-e pofta de sampanie....
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)
carola spune:
de ce n-ati pomenit si voi ieri de crema de zahar ars? mie cine imi mai face acum? uffff...
34+
www.flickr.com/photos/carola456
cristi07 spune:
cine isi facea mustrari de constiinta legate de dulciuri?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)
luny spune:
eu pe miha am 'cunoscut-o' pe bucataras, apoi am auzit ca are cont si aici:)) unde punem amandoua retete, e ceva fata asta! am facut mai multe retete din ce am vazut la ea, super toate!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
brindusa76 spune:
anna si mariucas si tot ce va doriti
Ma prezint si eu repede la torturi-prajituri ... niste inghetata nirvana, cineva?
Noroc ca vine frigul si o s-o las mai moale cu inghetata... Chiar uitasem de crema de zahar arssss
Apropo de frig - n-am haine de gravida pt. toamna-iarna. Pe caldura am scaldat-o eu cu rochite si camasute baby-doll. Da' acum nu stiu ce-o sa ma fac. Si n-am chef sa investesc in asa ceva. Pantaloni "cu burta" am. Nu stiu cum o sa rezolv la capitolul geci-paltoane. Mi-e si frica sa le probez pe ale mele...
28+
Laura_Craita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 anna si mariucas si tot ce va doriti Ma prezint si eu repede la torturi-prajituri ... niste inghetata nirvana, cineva? Noroc ca vine frigul si o s-o las mai moale cu inghetata... Chiar uitasem de crema de zahar arssss Apropo de frig - n-am haine de gravida pt. toamna-iarna. Pe caldura am scaldat-o eu cu rochite si camasute baby-doll. Da' acum nu stiu ce-o sa ma fac. Si n-am chef sa investesc in asa ceva. Pantaloni "cu burta" am. Nu stiu cum o sa rezolv la capitolul geci-paltoane. Mi-e si frica sa le probez pe ale mele... 28+ |
si eu am aceeasi problema..noroc ca am primit o pereche de pantaloni cu burta si mi-am mai cumparat si eu o pereche de blugi cu elastic un pic marisori care acum imi vin bine...dar restul nu stiu ce sa fac...geaca sau palton pentru iarna nu am si nici pentru toamna nici o geaca nu-mi mai vine..dar trebuie sa rezolv cumva si aspectul asta ca nici eu nu vreau sa investesc prea mult in ele
Laura 31 saptamani Alesia Ioana
Beatrice1982 spune:
arata bine prajitura............
eu chiar nu ma abtin de la dulciuri..papa muuulttttt
asta e...
asta e tortul meu
simplu si bunn
gata am montat patutzull..Ivan e calare pe el..........ioi ce ii face
normal ca vrea numai in el sa stea
sper sa ii treaca intr-o luna
o noapte linistita va doresc!!!!!!!
_