Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete dragi!
Ce veste frumoasa am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!
Ylari felicitari mamico!
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos si la termen !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Pentru Mihaela si pentru toate fetele mele dragi: Testul este POZITIV!!!!!!! Am reusit, am plans in hohote, a fost asa haios, am executat pipi, am pus testul deoparte si ma spalam pe dinti si ma benoclam la test, vedeam linia de test cum apare si imi ieseau okii din cap! Am inceput sa plang in hohote l-am speriat pe socramiu ca eram cu testul in mana si el credea ca e termometru si ca are fata febra...
Va fac poza cand ajung la sv dar nu stiu cum sa o pun acolo mai bine o trimit pe mail puuup!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

Ylary...FELICITARI!
Nici nu-ti imaginezi cat ma bucur! Mi-au dat lacrimile!
Acum mai putem spera si noi!
La mine s-a terminat cu scurgerea bejulie... mai am in schimb din cand in cand dureri de burta. Sanii sunt si mai durerosi... daca nu-mi vine pana maine bag si io un SC!
Ylary- tu mi-ai dat curaj!
Bob- imi pare rau ptr z1...Pup pe toata lumea!

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Ylary...FELICITARI!
Nici nu-ti imaginezi cat ma bucur! Mi-au dat lacrimile!
Acum mai putem spera si noi!
La mine s-a terminat cu scurgerea bejulie... mai am in schimb din cand in cand dureri de burta. Sanii sunt si mai durerosi... daca nu-mi vine pana maine bag si io un SC!
Ylary- tu mi-ai dat curaj!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

neata fetelor,

felicitarii ylari!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma bucur enorm pt tine!!! sa ai o sarcina usoara si cat mai frumoasa!!!sa ne tii la curent de evolutia lui bebe

eu din pacate am ratat si luna asta, azi declar z 1 , dar sunt f multumita ca m-am reglat, am fost ceas , la 32 zile , in ultimele 3-4 luni, fata de un cm de 41-43 zile in prima parte a anului, si mai mult ca sigur asta datorita naturistelor , mladite de zmeur si branca ursului, o sa continui cu ele.

va pup , o zi cat mai usoara

in curand

Valicuta- sorry ptr z1... cel mai probabil e ca ma alatur si eu curand celor cu z1... Dar nu stiu exact ce ma face sa mai sper...

Mergi la inceput

Ylary... nu mai faci un test azi... cu urina de peste zi?
Sunt curioasa care e diferenta de intensitate...
Si fa-le si o poza... Sper ca nu te superi ca te rog asta... un experiment de dragul aspirantelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutarre fetelor,
ylaru ce sa zic decat .....ieieieie.....bravooooo sa fie sanatos gandacelul si sa nu te lase noaptea sa dormi.....sa intri si la endo sa adaugi reusita pe prima pagina...
deci urmeaza bob "la taiat"...adica testat
ce sa zic de mine minunatul ciclu a tinut foarte putin, dar macar a cusr ceva rosu si abundent, deci ma declar multumita...au fost 3 zile de spotting inainte , 2 cu sangerare si ieri tot un fel de spotting...deci inca mai sunt tanara si am ciclu....oricum nu mai am chef de dr deloc, deja stiu placa si discursul...si cat m-as tine eu de tare tot ma darama cand imi zice ca's varza...asa ca inca n-am facut programare la eco, stimulare nu mai fac , iar cu hag-ul ce sa mai zic nu am apucat sa-mi recoltez analizele inainte de ciclu, acum cred ca ies fff tarziu si nu mai apuc sa fac pana in ovu pe care eu o am devreme in z10 sunt la doc si de obicei in z 11deja sunt gata...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Toate bune si frumoase...dar inca nu declar z1. Ieri am gasit o mica pata rosie (cam asa, cum omori un tantar si te manjesti ) si apoi NIMIC ! Am facut si eu surecheck-ul de dimineata. E negativ. Nu mai am spotting. Mi-e un frig de crap, dardai la birou cu 2 bluze pe mine si-o vestuta = asta e semn de CM

Mai astept 2 zile si repet testul. Sunt z13 dpo, poate n-am convins surecheckul. Nah, inca trag nadejde ca n-o las pe Ylari singurica tocmai acum!!

Edit. dupa alea 10 min (cred) ma tot uitam la el si imi imaginam o linie invizibila. Daca-l sucesc cumva, vad locul unde ar trebui sa iasa lina. Ma intelege cineva? Stiu ca e cu bataie EXTREEEEEM de lunga, dar... sunt nebuna,, ce sa-mi faceti?!! L-am pus in sifonier, vreau sa-l vad diseara cand ajung. Fac si eu experimente, Stefulici

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

bob mii de scuze acum am citit de z1, mi-a luat ochii partea scrisa cu majuscule din mesajul lui ylari si n-am mai citit tot din urma...
oricum exista o luna viitoare pt forate multe dintre voi, eu va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Ylari ce veste frumoasa ne-ai dat in dimineata asta!!!

FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!
Rugaciunile noastre au fost ascultate si avem deja o prima veste buna!

Ylari pentru acatist eu am copiat lista am sters din ea nickname-urile si am scos-o la imprimanta. Asa am dus-o la manastire si am scris pe ea ca toti din lista isi doresc un bebe doar ca bebicul se lasa asteptat.

Doamne ajuta!

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

bob eu sunt zaopacita cu totul, am o dimineata proasta ....n-am baut inca licoarea magica, ma scuzi iarasi

Mergi la inceput