Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 8
aleesicoo spune:
Scuzati de offtopic
Aplic unghii false cu gel 45 ron, intretinere 30 ron, gel pe unghie naturala 35 ron! Modele sunt incluse in pret! Produsele sunt profesionale si de buna calitate! pt detalii id piticutza_piticutza sau pe facebook:ale alexandra roxana!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Ylari m-ai dat disparuta?
Azi am fost la aeroport dupa o prietena de-a mea cu fetita ei de 4 luni care cat de curand o sa devina finuta mea si a fost super.Sunt rupta de oboseala dar e astupata de bucuria de a le vedea si a sta un pic cu ele.Am condus de dimineata de la 7 pana la 21 incontinuu.
Finuta e super frumoasa si cuminte, nu a plans mai deloc mititica, a mancat, a dormit si a vorbit cu noi, un pic a plans la mine dar e normal nu m-a vazut niciodata.
Eu intru la somn si vorbim maine ca azi nu mai stiu ce am citit a ba da:
Lore fii tare ca vine bebe, mai ales acum daca muncesti nu o sa te mai stresezi.
Ylari maine vreau un test pozitiv de la tine ca de mult timp nu a mai fost nimeni la titlu.
Maria multumesc de acatist
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
elenusht spune:
YLARI iti multumesc pentru gandurile tale bune! Eu maine ma voi intalni cu avocata sa-mi spuna ce acte am nevoie ca sa bagam actele de divort...Trebuie sa fac si pasul asta, nu mai merge asa!
va pup pe toate fetelor si aveti credinta in Doamne Doamnea ca o sa vina si bebele mult dorit!
DenyAnd spune:
Sunt si eu pe aci, dar stau in "culise"
Va citesc zilnic, doar ca... nu am nimic de raportat.
Astept si eu cu speranta minunea sa vina si la mine.
Pana atunci stau linistita si cumintica.
Ma uit si la Grey's Anatomy ca sa treaca mai repede timpul (am ajuns la sez5).
Ylari tin pumnii pt maine la test.
Pup toate fetele
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
YLARI spune:
Pentru Mihaela si pentru toate fetele mele dragi: Testul este POZITIV!!!!!!! Am reusit, am plans in hohote, a fost asa haios, am executat pipi, am pus testul deoparte si ma spalam pe dinti si ma benoclam la test, vedeam linia de test cum apare si imi ieseau okii din cap! Am inceput sa plang in hohote l-am speriat pe socramiu ca eram cu testul in mana si el credea ca e termometru si ca are fata febra...
Va fac poza cand ajung la sv dar nu stiu cum sa o pun acolo mai bine o trimit pe mail puuup!!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht YLARI iti multumesc pentru gandurile tale bune! Eu maine ma voi intalni cu avocata sa-mi spuna ce acte am nevoie ca sa bagam actele de divort...Trebuie sa fac si pasul asta, nu mai merge asa! va pup pe toate fetelor si aveti credinta in Doamne Doamnea ca o sa vina si bebele mult dorit! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
De ce, Elenusht, nu vrea la notar? Naspa ca platesti tu cheltuielile, mi se pare, eu sigur le-am platit cand am divortat dar nu stiu si daca le-as fi putut recupera. Te pup mult. Sa ramai cu noi ca suntem prietenele tale!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
SS-Tzuky spune:
Ylari, felicitari!!! Brava !
Sarcina usoara si bebel sanatos si mincacios!
Tare faza cu socrul, LOL.
Nu amina, fuguta la medic pentru tratament de sustinere, ok ?
Ce veste buna, asa de dimineata!
Hai fetele ca uitati ca se poate.
Eu ieri am fost la control, prichindelul are 2,5 cm, da din manutze si din capusor, bate inimioara ca la iepuras si e tare dulcutz. Peste doua saptamani avem transparenta nucala si vine si tati sa ne vada.
Ylari felicitari inca o data!
O zi frumoasa tuturor!
10+ Doamne ajuta !
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui YLARI Pentru Mihaela si pentru toate fetele mele dragi: Testul este POZITIV!!!!!!! Am reusit, am plans in hohote, a fost asa haios, am executat pipi, am pus testul deoparte si ma spalam pe dinti si ma benoclam la test, vedeam linia de test cum apare si imi ieseau okii din cap! Am inceput sa plang in hohote l-am speriat pe socramiu ca eram cu testul in mana si el credea ca e termometru si ca are fata febra... Va fac poza cand ajung la sv dar nu stiu cum sa o pun acolo mai bine o trimit pe mail puuup!!!!! |
Bravooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!
Felicitari, Ylari, ma bucur foarte mult ca ati reusit !!!!!!!! Sarcina usoara si la termen !!!!
Wishing for rainbow baby dust !
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui SS-Tzuky Eu ieri am fost la control, prichindelul are 2,5 cm, da din manutze si din capusor, bate inimioara ca la iepuras si e tare dulcutz. Peste doua saptamani avem transparenta nucala si vine si tati sa ne vada. |
ooo, ce frumos !! felicitari pentru iepuras ! Sa stea la vizuina inca ~7luni!
Wishing for rainbow baby dust !
valicutza spune:
neata fetelor,
felicitarii ylari!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma bucur enorm pt tine!!! sa ai o sarcina usoara si cat mai frumoasa!!!sa ne tii la curent de evolutia lui bebe
eu din pacate am ratat si luna asta, azi declar z 1 , dar sunt f multumita ca m-am reglat, am fost ceas , la 32 zile , in ultimele 3-4 luni, fata de un cm de 41-43 zile in prima parte a anului, si mai mult ca sigur asta datorita naturistelor , mladite de zmeur si branca ursului, o sa continui cu ele.
va pup , o zi cat mai usoara
in curand