Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 5
stefulici spune:
Neata Bob! Sincer, cand vad scurgerile alea ma cam deprim... imi trece pofta de test...
Ma gandesc ca-mi vine...
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefulici Neata Bob! Sincer, cand vad scurgerile alea ma cam deprim... imi trece pofta de test... Ma gandesc ca-mi vine... |
Mda, cat de bine te inteleg. Eu nici acum nu zic z1. Sambata se cam intrecea cu gluma spottingul meu, Barza era negativa (apropo, nici acum n-a facut linie de uscare, minune!! ). M-am tot "testat" cu betisor de ureche si duminica bejuliul s-a facut crem deschis, s-a tot "curatat". Azi de dimineata m-am sters galben-galben, ca smiley astia Am o senzatie apasatoare de rece si umed, ca si cum imi vine ... Nu pricep absolut nimic... sunt z29 si astept miercuri, daca mai apuc sa stric surecheckul...
Wishing for rainbow baby dust !
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Mda, cat de bine te inteleg. Eu nici acum nu zic z1. Sambata se cam intrecea cu gluma spottingul meu, Barza era negativa (apropo, nici acum n-a facut linie de uscare, minune!! ). M-am tot "testat" cu betisor de ureche si duminica bejuliul s-a facut crem deschis, s-a tot "curatat". Azi de dimineata m-am sters galben-galben, ca smiley astia Am o senzatie apasatoare de rece si umed, ca si cum imi vine ... Nu pricep absolut nimic... sunt z29 si astept miercuri, daca mai apuc sa stric surecheckul... Wishing for rainbow baby dust ! |
Suna bine la tine... e bine ca nu mai e bejuliu...
Si io ma incurajez ca de la roz e bej...
mrenescu spune:
Buna dimineata si de la mine fetele. Sa aveti o saptamana usoara si cu doua liniute, acolo unde s-au planificat testari
Eu, conform calculatorului de pe net azi incep perioada fertila. Ieri insa am avut o secretie din aia alba si pastoasa. Nu e nimic neobisnuit dar vroiam sa va intreb daca e o regula sa ovulezi mai repede de 14 zile de la z1 sau e posibil sa ovulezi mai repede, la fel cum e posibil sa ovulezi mai tarziu? De ovulatie intarziata am mai auzit, de ovulatie "grabita" parca n-am citit.
Si o a doua intrebare: voi prestati in fiecare zi a perioadei fertile sau lasati "pestisorii" sa se refaca pentru ca am auzit de un mit conform caruia daca in fiecare zi, scade calitatea ?
Cat mai curand
stefulici spune:
Stii ce cred io cu berzele astea ?
Ca au vrut sa le faca prea sensibile si sa aiba o liminta mult prea joasa.
Stiu ca la o concentratie de 20-30 HCG nu esigur ca e sarcina
De abia peste 25 e sigur...
S-ar putea ca barza sa aibe sensibilitate de 20... de aia sa dea eroare...
mrenescu spune:
citat din mesajul lui mrenescu Buna dimineata si de la mine fetele. Sa aveti o saptamana usoara si cu doua liniute, acolo unde s-au planificat testari Eu, conform calculatorului de pe net azi incep perioada fertila. Ieri insa am avut o secretie din aia alba si pastoasa. Nu e nimic neobisnuit dar vroiam sa va intreb daca e o regula sa ovulezi mai repede de 14 zile de la z1 sau e posibil sa ovulezi mai repede, la fel cum e posibil sa ovulezi mai tarziu? De ovulatie intarziata am mai auzit, de ovulatie "grabita" parca n-am citit. Si o a doua intrebare: voi prestati in fiecare zi a perioadei fertile sau lasati "pestisorii" sa se refaca pentru ca am auzit de un mit conform caruia daca in fiecare zi, scade calitatea ? Cat mai curand |
Daca e o regula sa ovulezi la fix 14 zile de la z1, vroiam sa spun...Scuzati mesajul alambicat
Cat mai curand
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
Daca e o regula sa ovulezi la fix 14 zile de la z1, vroiam sa spun...Scuzati mesajul alambicat Cat mai curand |
Nu e nici o regula.
Din cate stiu io poti sa ovulezi si mai devreme si mai tarziu, insa nu cu mult mai devreme ca sa poata creste foliculul suficient catsa se sparga! Singura regula e ca la 14-15 zile de la ov vine menstruatia... dc nu esti gravi . Pup!
irmaria spune:
Buna dimineta dragele mele!
Eu m-am intors aseara, dupa 11 ore de mers cu masina de la Manastirea Petru Voda la Craiova. Am prins pe drum tragicul accident de la Sibiu si a fost groaznic
La Manastire m-am rugat pentru voi si am lasa un acatist cu toata listuta de pe prima pagina. Sa dea Domnu sa ne vedem visul indeplinit si sa ne tinem bebelusii in brate.
Eu sunt Z9 DPO. Eu nu mai astept pe bebe luna asta. M-am linistit destul de tare dupa ce l-am vazut pe Parintele Iustin Parvu.
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
miky82 spune:
Neatza fetelor!
Imaria multumim pentru acatist.
Fetelor este un frig la mine la munca de nu mai pot, sper ca de maine sa dea drumul la caldura
Voi ce ati mai facut?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
citat din mesajul lui mrenescu Buna dimineata si de la mine fetele. Sa aveti o saptamana usoara si cu doua liniute, acolo unde s-au planificat testari Eu, conform calculatorului de pe net azi incep perioada fertila. Ieri insa am avut o secretie din aia alba si pastoasa. Nu e nimic neobisnuit dar vroiam sa va intreb daca e o regula sa ovulezi mai repede de 14 zile de la z1 sau e posibil sa ovulezi mai repede, la fel cum e posibil sa ovulezi mai tarziu? De ovulatie intarziata am mai auzit, de ovulatie "grabita" parca n-am citit. Si o a doua intrebare: voi prestati in fiecare zi a perioadei fertile sau lasati "pestisorii" sa se refaca pentru ca am auzit de un mit conform caruia daca in fiecare zi, scade calitatea ? Cat mai curand |
Mie dr mi-a zis sa prestez din 2 in 2 zile, dar parerile sunt impartite, daca sotul tau are o spermograma foarte buna poti presta si in fiecare zi.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop