Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 6
cixinica spune:
Salutare fetele!
eu sunt z2, mi-a venit cu 2 zile mai devreme si sunt pe la fundul butoiului
irmaria multumim pentru acatist si ca te-ai gandit la noi
multi tuturor
MeAlex spune:
Sa aveti o saptamana frumoasa, fetelor!
Bob, f interesant ce povestesti tu! Mai incearca o barza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Sa aveti o saptamana frumoasa, fetelor! Bob, f interesant ce povestesti tu! Mai incearca o barza. |
Nu mai incerc nimic. Tocmai am sters un punct rosu...
Pot sa mor?!!! Vreau!! ACUM !!!!!!
Wishing for rainbow baby dust !
miky82 spune:
Hai Bob fi tare, unde este fata puternica pe care o cunoastem noi? poate te mai inveselesc putin.
Si eu sunt cam varza, tocmai ce au inceput sa ma doara sanii si sunt de abia z 13, eu nu mai inteleg nimic, sa fie o ovulatie mai devreme, secretie gen egg am avut aseara dar luna trecuta pe mine m-au durut sani de abia in z18 si cu 2 luni in urma din ziua 16...of... poate ma luminati si pe mine, aaaaaaaa luna asta am avut 2 zile de menstruatie normala iar dupa 2 zile spotting maro inchis, s-o fi produs ovulatia mai devreme pt ca am avut menstruatia care m-a tinut mai putine zile?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
Of, Bob, fir-ar sa fie! Si eu sunt in aceeasi stare...nu stiu ce sa fac, de unde s-o mai apuc...ce analize sa fac...stiti cum e, te duci la medic si ceri tu, ca ei te pun sa mai incerci...ca daca a mers natural pana acum...luna trecuta am zis ca stau linistita, ca iau pauza, as lua si luna asta, dar mi-e frica si ca pierd timpul aiurea.
Zilele astea ajut o prietena sa organizeze botezul fetitei ei. E stresata si agitata. Am facut invitatia, cardul pt dar, meniul, posibil sa facem si aranjamentele florale, mai vedem.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
MeAlex spune:
Miky, cine stie? Nu vezi ca nu mai e nimic sigur...nu sunt reguli. Fa un test de ovulatie, poate iese pozitiv.
pentru
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Miky, cine stie? Nu vezi ca nu mai e nimic sigur...nu sunt reguli. Fa un test de ovulatie, poate iese pozitiv. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Chiar am sa merg sa imi cumpar un test de ovulatie, cu toate ca am zi ca luna asta sa nu mai fac nimic dar sunt tare curioasa sa vad ce iese.
Alex sa sti ca degeaba vrem noi sa luam pauza pt ca tot acolo ne sta mintea, eu una nu stiu daca as putea sa nu mai ma gandesc la bebe, ideea este ca daca tot esti ocupata cu organizarea botezului o sa fi mai ocupata si o sa te mai detasezi un pic, dar din prestat sa nu te opresti
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
Aaaa, pai am prestat si luna trecuta, dar nu m-am mai gandit tot timpul, temperatura am masurat-o cand mi-am adus aminte...nici cu testele de ovulatie nu a mers, probabil ca le-am facut prea tarziu (desi asa stiam eu ca ovulez)...chiar simt nevoia sa o las mai moale pentru ca traiesc doar pentru scopul asta si nu e OK...si sunt cativa ani de cand sunt asa...nu poti sa traiesti in viitor, cu gandul ca voi avea un copil. Ma gandesc si ca e posibil sa nu am niciodata un copil. Cu adoptia nu stiu daca am sanse...noi avem o garsoniera cumparata pe credit si e foarte posibil sa nu ne incadram, sa se considere ca nu ii oferim confort.
pentru
YLARI spune:
Ma doare burta si pe mine deci probabil rushii stau in prag, spotting nexam
Daca maine e tot curat fac maine first responseul
Maria multumim ptr acatist, voi ce treceti pe acatist, ca as vrea si eu sa dau
Bobule fii tare, mergem inainte
Lore pupi si tie
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
lorena_86 spune:
buna fetelor
va era dor de mine?
am ajuns si eu de la munca, de la multa munca....
a venit o colega noua dar azi a plecat si aia dupa 3 zile ca nu a rezistat
si eu sunt tot in butoi, sunt sigura ca e ceva in neregula pe acolo ca altfel nu-mi explic de ce nu raman avand in vedere faptul ca inainte nu am avut probleme de fertilitate
nu mai stiu unde si ce sa caut....
la ciclul asta m-am tinut tare....surpriza mare ca nu am plans, pana acum
aici e asa un frig, se vad muntii plini de zapada
la paltinis a nins, adica la 15 km de mine....deci va dati seama ce ger e
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen