Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,

Ioanar_2005 hai cu II
Bettercy mi-a iesit o zacusca de milioane(asta e verdictul Ursului).Si aici e frumos.Chiar am facut o mica plimbare cu masina ieri,o minunatie de culori prin parcuri,pe marginea autostrazii.De vis.
Cine spunea ca merge la SF Paraschiva la Iasi?Multumesc din suflet daca pui acatist acolo.
O luam si noi la picior prin parc.Va pup,o seara placuta in continuare alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu sunt iar rupta de oboseala, trista....de toate

sunt z 1 si eu asa ca iar nu e bebe, deja nu mai stiu ce sa fac, unde sa mai caut ca totul pare ok

si eu ii simt tare mult lipsa lui bebe

ce a fost ciudat luna asta....spotingul a tinut foarte putin, doar o zi cand in ultimele luni a durat cam 4-5 zile oare de ce?

sunt foarte descurajata si dezamagita

ma bag la nani ca sunt rupta si maine iar de dimineata intru

ne auzim maine dupa amiaza

noapte buna

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna fetelor,

Azi sunt in z2. Imi facusem si programare la medic, dar am anulat-o.

O seara buna,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara,fetelor!
Scuzati ca dau buzna,am o intrebare legata da testele de ovulatie.Maine sunt z10 si am zis ca pot deja sa incep testarea.Pot sa le fac cu urina de dimineata?,si in al doilea rand,scrie ca urina trebuie sa fie la temperatura camerei...daca temp mea bazala e peste 36...ar insemna sa astept si sa estimez cand ajunge la 30?vai ce aiurea suna Cu serviciul meu ar fi ideal sa pot sa le fac cu prima urina,acasa.Multumesc de raspunsuri,maine mai intru la cafea,acuma fug in pat ca sunt lesinata de somn.va pup

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ideal testele de ov se fac intre orele: 10 si 20, cu 2-3 ore de consum minim de lichide.
Eu le fac asa: in jur de ora8, dar nu e primul pe zi, ci al doilea.Si nu astept ca sa se "raceasca", ci direct.

In rest nimic nou la mine.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Gaby,multumesc,o sa fac la fel si eu,dimineata,dar nu prima urina.
Eu am intrerupt branca,luasem din z2,cate-o pastila pe zi,dar cred ca nu-mi prieste,cm mi s-a terminat in z5,apoi am avut spotting zilele 6 si 8,plus dureri de ovare de atunci intr-una...foarte ciudat.
Sper din suflet sa nu am de asteptat asa multe luni ca data trecuta.
Apropo,si eu am ovare micropolichistice,dar dr mea a zis ca nu ar trebui sa ma influenteze foarte mult...

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Kimmy dar tu la munca nu ai pauza de masa? Ai putea sa-ti faci testul de ovulatie atunci.
Si eu fac ca Gaby, nu astept sa se raceasca si bag repede stickul.
Eu le fac la ora 17.
Facusem intr-o zi 2 teste. Unul la 12, altul la 17(cum am obiceiul). Doar cel de la ora 17 era pozitiv.

Dana, durerile de sani poate aparea si la cresterea brusca a TB(progele marit) dar si la scaderea brusca a TB (progele mic).
Scaderea brusca a TB are loc ca de obicei inainte de a veni rusii, dar si cu 1-2zile inainte de ovulatie. Si atunci dor un picut sanii(mai degraba sensibili)asa la mine am observa. Nush cum e la altele.

V-am pupat pe toate

Lore imi pare rau pt ziua 1. Chiar speram macar tu sa pleci la odisee.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Haideti la cafeluta!
Imi pare rau ptr z1.
Eu ma prezint cu intepaturi in ovarul drept,dureri surde de picioare, sani durerosi si umflati si niste scurgeri maronii ( aseara erau roz).
Eu am luat progesteron 100 mg/zi din ziua 17 ,insa sambata seara(z28) am fost la o nunta si am uitat sa iau , asa ca am luat cand mi-am adus aminte: duminica pe la 12( am luat 200 mg)... si duminica seara- scurgeri roz.
O sa continui cu 200 mg/zi-pana vad rosu in fata ochilor!
Nu prea mai sunt sanse luna asta la ceva...dar eu tot sper!
Va pup!
Ylary sau/si Ioana salvati voi turma!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ce pustiu e pe-aici!
Chiar nu-i nimeni?

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
Iau eu cafeluta, nu prea multa, am dormit binisor weekendul asta.

Lorena inca mai ai 2 ferestre dupa HSG, in care sansele de sunt mai bune.
Ylari... ?
Stefulici, multa bafta ! Un test impingi azi-maine?

O saptamana frumoasa sa aveti! Si haideti sa facem ceva, titlul asta neschimbat de saptamani ma sacaie

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput