Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
se elimina mai repede de 17 zile,mergi sa faci un beta.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
Eu sunt cam aiurea, cm nu a venit, test n-am facut, poate maine refac. Aseara m-am repezit in Sc sa vad daca s-a uscat si arata ceva, dar nu, era alb. Deci ieri eram cu capu' clar.
Toata ziua n-am vazut nimic si seara m-am pomenit c-o secretie cremoasa, caramizie. Am facut un dus mai fierbinte cu gand sa stimulez circulatia sangelui si cucu. Nimic. Ma agaseaza situatia. Saptamana asta iau salariul, poate ma duc direct la beta si rezolv o treaba.
Wishing for rainbow baby dust !
Bob_Pixel spune:
Stefulici, nu stiu sa-ti raspund clar de Pregnyl, dar si eu cred ca 17 zile sunt arhisuficiente ca sa se elimine efectul
Wishing for rainbow baby dust !
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Stefulici, nu stiu sa-ti raspund clar de Pregnyl, dar si eu cred ca 17 zile sunt arhisuficiente ca sa se elimine efectul Wishing for rainbow baby dust ! |
Io-s chimista si cum am gasit timpul de injumatatire , gata am si calculat... atata doar sa nu fac exceptie de la regula...
Sunt tare stresata ptr ca ma doare burta si ptr ca am avut scurgerea aceea maronie... sper ca s-a oprit...
Ms -Bob de raspuns...
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
gabyv spune:
Buna dimi,
Eu iar sunt pe drumuri de dimineata.
Nu stiu despre Pregny, dar Ovitrellul se elimina in 10 zile, asa mi-a zis dr. Ma punea sa fac test si beta din z12 dupa ovitrell.
Fa un beta, eu pregatesc fetitele cu moate, acum ca sunt incalzite.
Va pup
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefulici
Io-s chimista si cum am gasit timpul de injumatatire , gata am si calculat... atata doar sa nu fac exceptie de la regula... Sunt tare stresata ptr ca ma doare burta si ptr ca am avut scurgerea aceea maronie... sper ca s-a oprit... Ms -Bob de raspuns... SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s. |
pai ia repede niste utrogestan pe gura,pana ajungi la medic.
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi, Eu iar sunt pe drumuri de dimineata. Nu stiu despre Pregny, dar Ovitrellul se elimina in 10 zile, asa mi-a zis dr. Ma punea sa fac test si beta din z12 dupa ovitrell. Fa un beta, eu pregatesc fetitele cu moate, acum ca sunt incalzite. Va pup |
Pai la mine au trecut 17 zile... n-ar mai trebui sa influenteze, nu?
Cred ca ambele contin tot HCG...
ancadragoman spune:
daca vreti sa ne vedetiti pozele la concurs..ac1 si ac2 http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara+2011+amintiri+de+vacanta
poze si filmulete
povestea nasterii
stefulici spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai ia repede niste utrogestan pe gura,pana ajungi la medic. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 |
Am avut un presentiment si am luat utrogestan... chiar mai mult decat mi-a recomandat medicul... aveam scurgeri asa ca am bagat... dublu: ori la bal ori la pital, ori imi vine acum ori deloc..
Pup...
ancadragoman spune:
poti sa iei pana la 800 mg pe zi ,deci 8 pastile de 100 (nu stiu la ce gramaje se mai gasesc acum,asa erau pe vremea mea maica )
poze si filmulete
povestea nasterii