Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
YLARI spune:
Ok deci sa reiau: ziua 12 test de ovulatie pozitiv si prestat. Ziua 13 test de ov negativ deci mi-a pirit si chefu de prestat. In ziua 14 am mai facut un test de ov care a iesit ca cel din ziua 12 deci iar prestat. In ziua 15 nu mi-a ars nici de test nici de prestat ca a vomitat Eva de m-a zapacit, remember? In ziua 16 am prestat nu stiu de test de ov ca n-am facut. Ioana pai hai cu liniutzele!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Mihaelafalt spune:
Heloo, moni bine ai revenit nu m-am apucat dar cred ca ma apuc luna asta daca imi termina dentistul maine tot.
Ma duc pana la gazin si revin la voi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lauricea2002 spune:
Felicitari, YLARI!
Nu scriu prea des pe aici, insa va urmaresc indeaproape.
Din pacate, eu am test negativ dupa 14 zile de la a 4-a inseminare.
Bob, tot mai sper sa fie cu ochisori.
Mihaelafalt spune:
Ylari tu ai pierdut cu o zi inaintea mea in iunie sunt asa de bucuroasa pentru tine, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si la termen.
Cum a reactionat taticul?
Fetelor eu am avut spoting din data de 5 octombrie dar sange abia pe 7 seara tarziu eu am pus ziua 1 pe 8 si am calculat ziua 13 e pe 20 atunci m-am programat la eco pt monitorizarea ovulatiei e bina?
Eu ovulez cam in ziua 16 dupa teste si dureri dar nu am facut niciodata monitorizare eco, acum o sa fac 3 eco, 1 in ziua 13, una in ziua 17-18 sa vedem daca s-a spart foliculul si una in ziua 26-27 sa vad endometru ca pe unde am fost mi-a zis ca am endometru subtire si chiar vreau sa vad am vorbit azi cu o doctorita si mi-a facut o oferta 3 eco cu 160 ron.E bine asa?
Lamuriti-ma si voi daca nu e bine zilele in care am zis eu.
Moni ce bine imi pare ca ai revenit printre noi, camcris si tie
Lipseste Paula dintre noi, mai stie cineva ceva de ea?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
Miha eu cred ca e ok cum ai pus ziua 1 de ce nu corelezi si cu temp bazala testele ca sa fi si mai sigura de ovulatie?
Cu monitorizarile zic ca e o oferta super!
Pup tare
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Miha eu cred ca e ok cum ai pus ziua 1 de ce nu corelezi si cu temp bazala testele ca sa fi si mai sigura de ovulatie? Cu monitorizarile zic ca e o oferta super! Pup tare YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Ylari teste de ovulatie o sa fac dar cu temperatura nu ma descurc, am incercat de 2 ori si nu imi iese, eu nu am o ora fixa la care sa ma trezesc, ma trezesc ori cu noaptea in cap ori sunt zile incare lenevesc pana tarziu, sunt nopti in care adorm spre dimieata si mi se pare stresant, ma bucur pt cele care pot face dar nu e de mine.
Te pup si iti doresc sa fie o sarcina cu bine pana la capat, m-am bucurat atat de mult pentru tine, de mult timp nu a fost cineva care sa ne dea o veste asa de buna si sa ne bucuram atat de mult, acum asteptam vesti de la bob ca eu sunt sigura ca voi o sa mergeti si de aici incolo mana in mana.
Kimmy spune:
Ylari,felicitari si din partea mea!Ai doua teste foarte mandre.Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu sunt in apropiere de ovulatie.Deocamdata nici un semn...Nu mai e nimeni z10-15?
Va pup,noapte buna!
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
stefulici spune:
Neata fetelor! Am nevoie urgent de ajutorul vostru!
Cam in cat timp se elimina Pregnylul din corp?
Eu am facut Pregnyl 5000 acum 17 zile!
Am facut azi dinineata un test de sarcina si e pozitiv.... Nu stiu dc sa ma bucur sau nu... dc e de la pregnyl?
PLS AJUTATI-MA!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
stefulici spune:
As astepta eu mai rabdatoare, insa aseara am avut dureri mari de burta, urmate de niste scurgeri maronii... Aseara mi-am pus intr-o doara utrogestan, insa dureri tot mai am... parca scurgeri nu mai sunt...
insa mi-e foarte teama ptr ca am mai pierdut 2 sarcini...O s-o sun pe dr. mea azi,insa astept sa se faca o ora mai normala...
Am gasit intr-un prospect de Pregnyl timpul de injumatatire si teoretic s-a eliminat din organism.... vroiam sa stiu voi ce mai stiti?
teoretic se injumatateste la 33 de ore.
16 zile=384 ore, asta inseamna ca se injumatateste de 11.6 ori.
Imi da ca in 10 zile ajung la o valoare de 4... Detectabil e peste 25...
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.