Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)
Raspunsuri - Pagina 9
florintunde spune:
Ce ma enervezi tu Carmen!!!!!!!!!!
-filme
-kangoo
-sot care sta acsa 10 zile...ce sa mai..????ma enervezi si gata!
ocsanica80 spune:
buna seara, brrrrrrrr ce frig este afara, aproape ca m-a luat depresia ca vine iarna ;
Mada am vazut ca intrebai pana la cate kg se poate folosi mei tai-ul, eu in seara asta am comandat unul si tipa de acolo, Ancuta (foarte draguta) mi-a spus ca: "Mei Tai Bebe este cusut pentru a-l putea purta incepand de la 4-6 luni – atunci cand isi poate tine bebe spatele singurel, si pana la 3 ani chiar! Daca e sa ne raportam la kilograme, dar fara sa omitem sa tinem seama de criteriul de mai sus (cel care ne spune ca bebe trebuie sa aiba controlul spatelui inainte de a incepe sa fie utilizat mei tai-ul)se poate purta incepand cu 6-7 kg si pana la 23 kilograme";
va si o seara calduroasa va doresc;
Roxana mami de Maria-Sofia
florintunde spune:
Ocsanica;raportez si Eu 2 grade amarate afara
Acu am fugit sa iau lapte..mi-a inghetat fundu!
Maine merg si Eu la posta sa-mi scot mei taiul!!!!!!!
Abia astept sa ne luam in brate cu Soniuc si sa mergem la plimbare!
Am pus poze noi
aici
SI UN FILMULET aici
blue_night spune:
Tunde, Angie, cele care mai folositi diverse esarfe, mei-tai-uri si altele, puneti si voi cate o poza la (concurs), ca e pacat - poate castigati o manduca sau altceva! Nu trebuie sa fiti din Bucuresti ca sa participati, sa stiti...
Eu abia acum am intrat 5 minute si am citit din urma... Si ma duc la nani, ca e tarziu.
Condoleante, Irinuka, sa se odihneasca in pace.
ocsanica80 spune:
neata, multa la toata lumea; s-a trezit fata mea de la 6 urland, cred ca a visat urat;
am si eu o intrebare, imi amintesc ca s-a mai discutat dar nu mai stiu exact unde , fetita mea are un fel de umflatura tare ca o pietricica la una din tate (numai la una), o fi vreu motiv de panica si mers la doctor?
o zi buna la toata lumea ;
Roxana mami de Maria-Sofia
mirela2 spune:
neata si de la noi
madalina, RAzvan al meu sa se ia de mana cu al tau
e plin de muci, si urla, sta numai agatat de mine, e treaz de tot de la 6, dar de la 4 e pus in scoica, nu pot sa i scot mucii, una ca n am BB si 2 mi a pitit frasu furtunelul de la dracia aia de tras cu gura
zici ca moare cand ii pun picaturi in nas
plange cu niste lacrimi uriase si se umple la loc cu mucozitati
i am dat niste nurofen sa l calmez si vad ca se joaca cu frasu care s a trezit si el la 7
off
are vreuna din voi salvata lista lui fragrant??
pupi si sanatate la pici
ps Iri, condoleante pt bunica
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
rmbbc spune:
Buna dimineata!
Mirela uite aici lista:
Iata lista:
1. Arsenicum album ch 30 ( pt diaree + varsaturi =gastroenterocolita) 7 granule x4/zi
2. Podophyllum ch 30 (doar diaree cu scaune urat mirositoare) acelasi mod de admin.
3. Ipecca ch 30 (doar varsaturi)
4. Apis ch 30 (ucrticarie, alergie)
5. Phytolacca ch 30 (orele 8, 14, 19) + Mercurius solubilis ch 30 (orele 11, 17, 22) de 3 ori din fiecare/zi, 3 zile in caz de febra si faringoamigdalita.
6. Eupatorium perfoliatum ch 200 (7 granule x 4/zi) - gripa clasica cu febra mare si stare gen. proasta, dureri de cap.
7. Drosera ch 30 - tuse iritativa
8. Antimonium tartaricum ch 200 - tuse productiva si multe secretii.
9. Cocculus ch 30 (7 granule pe drum daca exista “rau de masina”).
10. Opium ch 5 (7 granule x 4/zi pentru o constipatie “acuta”).
11. Belladonna ch 30 (7 granule x 4/zi pentru insolatie SAU febra mare cu debut brusc fara alte simptome).
Lorich spune:
Neata
si aici e rece... gata, incepe frigul!!!
ocsanica Ana are ambele tzatzuci asa un pic tarisoare acolo si mi-a zis pediatra ca e perfect normal.
Am avut si noi un episod ciudat cu papa - cu sfectala rosie, i-am dar ieri cu curcan, carfof dulce, brocoli, conopida, cate un pic din tot, a ras tot si la cateva ore, vreo doua, asa, a facut un caca rosuuu de te speriai, normal ca si consitenta&miros, dar mi se pare parca prea rapid digferat. Apoi inca unul, in total ieri, vreo 5 bucati. O fi avand niste arderio mai intense de la dintele ala? Care pana l-a urma s-a decis s-o chinuie nitel.
Tunde superbi!!!! Ce ras sueprb are Mario! Bafta sa iei cea mai buna decizie, daca nu..anunt iar si tot asa, nu e sfasritul lumii daca n-o nimeresti.
O zi buna tuturor, sunt in zona!
A, de maine are si tati nostru 5 zile concediu Carmen zi-mi la ce filme ne uitam si de und ele luam.
Relusha spune:
Buna dimineata,
Mirela uite lista:
1. Arsenicum album ch 30 ( pt diaree + varsaturi =gastroenterocolita) 7 granule x4/zi
2. Podophyllum ch 30 (doar diaree cu scaune urat mirositoare) acelasi mod de admin.
3. Ipecca ch 30 (doar varsaturi)
4. Apis ch 30 (urticarie, alergie)
5. Phytolacca ch 30 (orele 8, 14, 19) + Mercurius solubilis ch 30 (orele 11, 17, 22) de 3 ori din fiecare/zi, 3 zile in caz de febra si faringoamigdalita.
6. Eupatorium perfoliatum ch 200 (7 granule x 4/zi) - gripa clasica cu febra mare si stare gen. proasta, dureri de cap.
7. Drosera ch 30 - tuse iritativa
8. Antimonium tartaricum ch 200 - tuse productiva si multe secretii.
9. Cocculus ch 30 (7 granule pe drum daca exista #65533;rau de masina#65533;).
10. Opium ch 5 (7 granule x 4/zi pentru o constipatie #65533;acuta#65533;).
11. Belladonna ch 30 (7 granule x 4/zi pentru insolatie SAU febra mare cu debut brusc fara alte simptome).
monika_bt spune:
Neata!
Vad ca ti-a pus deja lista, Mire!...Multa sanatate!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.