Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Am si eu o intrebare:
ce fel de cereale dati la bebe voi? Din acelea speciale pentru bebe, gen nestle, milupa, etc; sau se poate da deja fulgi din aceia expandati de care se gasesc la magazinele naturiste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata! Noi suntem la fel . Daca aseara am sperat la mai bine ca nu a mai facut febra, dimineata avea 39,6. Am sunat doctorul si ceea ce mi-a dat e foarte asemanator cu ce fac deja de o saptamana: ser la greu, aspirat, dat picaturi Garasone de 3 ori pe zi (asta e noua), seara Vibrocil si daca tuseste Ambroxol. Nurofen la 8 ore si Panadol tot la 8 ore, intercalate. Daca la o ora de la antitermic are peste 39, sa dau jumatate de supozitor Novocalmin.
Treaba e ca de la 5 nu mai reusesc de loc sa il desfund cu nimic si e super nervos si plangacios. Picaturile astea, garasone (care au antibiotic) trebuie sa ma duc sa le cumpar dar nu stiu cum ca a zis sa nu il scot din casa si nu am cu cine sa il las.
Pana una-alta am gasit un articol interesant pe tema asta: http://www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/racelile-repetate-la-copii-probleme-de-imunitate-sau-boala-de-fond~ni4mm3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rmbbc eu ii dau cereale cu lapte inclus (ca sa nu cumpar si lapte formula sau sa ma mulg) d ela Milupa sau Hipp sau Humana.
De alea de oameni mari, d ela plafar poti da, numai ca treb sa te uiti atent pe eticheta ca TOATE alea au sare si zahar, alte chestii gen arome, nu mai vorbesc. Poti gasi insa pe net idei de "evitare" a cerealelor la cutie, tot de la plafar poti lua diverser cereale gen faina de orez, faina de mei, ovaz...si le folosesti tu cum vrei. Alea de genul porumb expandat, extrudat nu ti-as recomanda, din motivele scrise deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!

ce misto ca incepem sa ne vedem si in alte combinatii! dar vorba MIRELEI, acuma iarna ne-apuca si pe noi

IRINUKA, condoleante pt bunica!~ Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei!

TUNDE - ce haioasa esti cu captuseala, si blana, si tati- bufnita

LORI - normal ca-ti dau ok-ul. si buna ta prietena la fel. oricum, ai facut istorie - povesteste pe unde apuca / ca a cunoscut o fata (uneori adauga ca e o fata-mamica) cu parul frumos

ANGIE - sa porti cu placere, mei-taiul + copilul! l-ai primit la fix de saptamana bebelusilor purtati
e excelent pentru spate, iti zice o hodoroaga care abia se apleaca sa-si lege sireturile...

revin

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Ok, m-am prins, mersi frumos Lori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mada l-a ascultat dr la pamnani? Cautat in gat? Ca nu-mi palce atata febra. Nu pot sa cred ca nu se desfunda cu o pic-doua de vibrocil. Hmmm...va pup, dragii de voi!

ziki am expediat poza, dupa primirea ok-ului S-avem bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata si multumim de cafeachiar o beau acum
in primul rand sanatate tuturor bebeilor,sa avem o saptamana linistita
Ziki..mercichiar il port cu placere,e super..imi vine sa dorm cu el de gatla cat ma chinuia caruciorul lui Tudor

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neata si de la noi!

si multa cafea ca am avut multe treziri...asa-i cand doarme mult ziua...noaptea da-i scandal.

tunde ce frumos se joaca ei acolo...mi-ai facut pofta de doi...da-mi trece repede:))...deocamdata.

mirela, madalina - sanatate la bebelusi!

va pup si va doresc o saptamana usoara!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetele,eu nu mai pot accesa contul comun..s-a schimbat parola ceva?

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna dimineata!
Simt si eu nevoia de o cafea, eu care nu beau de obicei . E tare frig afara. BAte vantul, aer rece.

Nu mi ati mai spus daca ati auzit de crema asta MERCURIALIS SALBE?

Madalina multa sanatate la puiut, e tare greu cand sunt bolnaviori.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput