Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna fetele!

Irina - condoleantepentru buni si Dumnezeu sa o odihneasca!

Tunde - brrrrr ce zici tu acolo...zapada deja...nici aici nu-i grozav dar nici zapada nu e ...aseara in graba iesii in maneca scurta si lumea cu geci...cine mai era ca mine...nu ca n-am avea toti trei muci..da trec ei sper:)

Rmbbc - insanatosre grabnica apropo esti braileanca de-a mea

Mayane - spor la teme...esti tare daca mai ai timp sa si inveti!

Mada - pup bebe sa-i treaca ..sper sa aveti o noapte mai linistita!

Roxx - ti-am trimis cerere de prietenie si pe FB si ti-am lasat si mesaj la buburuze acolo. In fine, io-s Daniela Comanescu asa ca daca e adauga-ma tu...poate oi fi trimis io aiurea.

Mirela - si i-a calmat nea politistu cat timp va mustruluia pe voi? ca io-i puneam in brate pe amandoi:)))

Noi am avut un weekend plin...ieri fu-i la piata sa iau 10 kile de vinete si 1- de ardei capia...pe care le-am si copt pana acu...acu m-am asezat, deci deseara garantat cad lata..tot ieri am dat spanac cu ou la piscotel si mi-a vomat in jet de vreo patru pri si tot incercA sa mai vomite si nu mai iesea nika...am rezolvat-o pana la urma...acu e bine..dar fu groaznic cum se chinuia si era alba ca varu...acu vine intrebarea cum faceti voi spanacu? ati dat la bebei? a fost ok?...io am facut o indigestie de la spanac de Pasti de n-am mancat trei zile...o fi avand ceva spanacul asta?

In rest prin casa ca afara nu prea-mi vine sa mai ies...is obosita si e si frig...as doooooormi...aseara a dormit tati cu mandra si io am dormit lemn pana la 6 si apoi pana la 9...cica s-a mai trezit ptr suzeta da io nik n-am auzit. Si erau langa mine...

Va pup si sunt prin preajma...va astept sa votati piscotelu la linkul de la semnatura...avem nevoie de sustinerea voastra ca sa castigam...

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

aaaaa...si cu pestele ala si retetele alea m-ti bagat in boale...vreau si io peste...Angie - arunca cu un cap incoace acolea de pofta

Missmj - bravo tie ca te tii de sport...care e secretu' ca nu reusesc deloc sa ma mobilizez sa mai fac si io ceva pe acasa dar sa ma duc si la sala undeva...de fapt cred ca daca m-as duce as face mai multa treaba decat acasa...

Doloress - bun venit acasa

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Piscotel, am votat.

Eu spanacul il fac asa:
L-am fiert mai de mult si l-am impartit in portii si l-am bagat la congelator. Apoi cand vreau sa-i dau spanac scot de acolo. Sotez in putin unt fara sare jumatate de dovlecel si adaug si spanacul si un catel de usturoi. Le las putin sa se patrunda si mai adaug si jumatate de pahar de apa. Cand sunt patrunse bine opresc focul. Adaug si o lingura de iaurt. Separat fierb un ou. Adaug galbenusul in combinatie si asta e tot. Lui Tudor ii place.

Maine vreau sa incerc si eu pastele. Sper sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Mersi PISCOTEL, si la mine sa stii, cred ca tot de la spanac mi se trage indigestia (mai exact de la placinta cu spanac). Barileanca sunt, dar prin adoptie.... sotule e barilean get beget, io... mai asa mai de la oradea :) dar acum ca locuiesc aici, pot sa spun ca sunt de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Uitati un articol despre alimentatia copilului: http://www .prokid.ro/alimentatie/alimentatie_copii/ce_nu_trebuie_sa_lipseasca_din_alimentatia_copilului_-956/ (pauza dupa www).
Ceea ce am retinut e ca grasimile (unt, ulei) trebuie date crude, adica adaugate in mancare dupa ce se opreste focul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna mamici si bebici!
tunde eu pt alegerea bonei as pune cateva intrebari psihologice sa vezi cum reactioneaza
de ex am gasit pt tine:

1.De ce doriti acest loc de munca?
Sunt doua lucruri esentiale care trebuie sa reiasa cand veti pune aceasta intrebare: ca este foarte motivata si ca iubeste copiii.
Atentie daca vorbeste prea mult despre bani sau daca se stramba cand veti anunta ca este vorba de doi copii sau vor fi intr-un viitor apropriat doi copii.

2.Cum vedeti organizarea unei zile de lucru?
In maniera sa de a expune lucrurile, veti vedea imediat daca se gandeste la esential si daca isi planifica activitatile din cursul zilei sau daca prima ei preocupare este micutul dumneavoastra. Fiti vigilenti cu cele care vor sa va impuna metodele lor sau cu cele care vorbesc numai despre ele si despre exigentele lor.

3.Copilul meu nu se opreste din plans. Ce faceti?
Oare s-a gandit sa-l schimbe? Sa-i dea de mancare? Sa-l legene? Oare va va suna daca nu reuseste sa-l calmeze? Daca bona va precizeaza din prima ca este impotriva leaganatului si ca este important sa lasam bebelusii sa planga, fiti siguri ca rabdarea ei este destul de limitata!

4.Copilul meu se plictiseste cu jucariile lui. Ce-i veti propune sa faceti?
Testati-i imaginatia, inventivitatea si reflexele. Este bineinteles mai bine sa gaseasca altceva decat sa-i propuna televizorul! Nu este nevoie de multa imaginatie sa va spuna ca i-ar canta, s-ar duce la plimbare, l-ar lua un pic in brate sau i-ar citi o poveste.

5.Copilul meu va sfideaza sau refuza categoric sa va asculte. Ce faceti?
De exemplu: isi arunca farfuria pe jos, refuza sa se duca la culcare, va scapa din mana pe strada.
Aceasta intrebare va permite sa testati simtul ei de siguranta si sa detectati o bona un pic violenta sau care pedepseste fara nici o explicatie. Raspunsul ei este foarte important si trebuie sa fie adaptat intrebarilor: nici prea laxista, nici prea autoritara.

In rezumat, dupa ce ati discutat despre alegerile ei, intrebati-o de ce a ales aceasta meserie, pentru a afla mai multe despre motivatiile ei reale. Nu uitati sa o intrebati cum si-ar organiza o zi cu copilul dumneavoastra si daca cunoaste regimurile alimentare ale copiilor si ritmurile biologice ale unui bebelus. Puteti sa tineti cont de asemenea de personalitatea ei, o persoana vesela si energica fiind preferabila. In sfarsit, lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l aveti in vedere: vigilenta in ce priveste siguranta, mai ales cand copilul incepe sa mearga. Intrebati-o ce ar face in caz de accident domestic (in casa)?

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Buna seara!
Ne-am intors si noi azi dintr-un week-end mai prelungit. Am fost plecati de joi la munte. Daca vineri am stat in tricou, sambata am pus geaca de iarna pe mine, noroc ca am avut haine groase pentru Bubulin. Am citit pe sarite asa ca nu sunt la curent cu mare lucru
Irinuka Sincere condoleante. Dumnezeu sa-o odihneasca in pace pe bunica ta

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Iriss;mersi
am emoti pt maine
prima data am sa sun la cablu sa fie luat anuntul pt ca m-au zapacit azi...n-am f altceva decat sa raspund la telefon
am ajuns sa selectez 8 persoane din 30..
Maine ar trebui sa le vad personal..ma gandesc cum sa fac
Nu le-as chema pe toate deodata..dar nici sa ma intalnesc cu ele pe rand !mu-mi permite programul..n-am cand
Nush...imi fac problema numai intr-o singura privinta;-sa aleg persoana cea mai potrivita[panica]..am selectat femei intre 34-55 de ani..\mai mult as prefera sa fie de 35-40 de ani..asta pt ac sa fim de varsta apropiata..de ce nu si prietene bune?
La mine au avantaj cei care;
-sunt mamici deja
-au copii mai mici de 15-16 ani(asta sa nu fie iesite din ritm)
-vorbesc romaneste(din pacate ne confruntam si cu aceasta problema in zona noastra)
-sunt nefumatoare
-stau in zona apropiata
-au mai facut asa ceva si la alte familii(curatenie/supraveghere copii/calcat haine..etc)
- -sa fie simpatice,placute ca persoana

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Iriss;mersi
am emoti pt maine
prima data am sa sun la cablu sa fie luat anuntul pt ca m-au zapacit azi...n-am f altceva decat sa raspund la telefon
am ajuns sa selectez 8 persoane din 30..
Maine ar trebui sa le vad personal..ma gandesc cum sa fac
Nu le-as chema pe toate deodata..dar nici sa ma intalnesc cu ele pe rand !mu-mi permite programul..n-am cand
Nush...imi fac problema numai intr-o singura privinta;-sa aleg persoana cea mai potrivita[panica]..am selectat femei intre 34-55 de ani..\mai mult as prefera sa fie de 35-40 de ani..asta pt ac sa fim de varsta apropiata..de ce nu si prietene bune?
La mine au avantaj cei care;
-sunt mamici deja
-au copii mai mici de 15-16 ani(asta sa nu fie iesite din ritm)
-vorbesc romaneste(din pacate ne confruntam si cu aceasta problema in zona noastra)
-sunt nefumatoare
-stau in zona apropiata
-au mai facut asa ceva si la alte familii(curatenie/supraveghere copii/calcat haine..etc)
- -sa fie simpatice,placute ca persoana

Doamne ajuta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

apropos de varsta sa stii ca asa gandeam si eu pana acum doi ani cand mama si-a rupt o mana si eram teminata. am gasit printr-o cunostinta o pustoaica de 20 ani care iubeste copii la nebunie si in urma ei era bec,,,ce sa mai o bomboana,, am recomandat-o unei prietene bune ..are un an de cand e la ea si este super super multumita
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

buna seara fetelor ! a intrat sotul in concediu 10 zile ! bagam filme in seara asta !
am citit rapid si mi-a sarit in ochi faza cu spanacul ! gabrielaromt am citit undeva ca spanacul daca il gatesti si nu il servesti imediat isi pierde din proprietati...nu mai stiu unde am citit, o sa caut articolul din nou. si eu vroiam sa fac la fel si m-am razgandit. dar inca congelez mar copt, pilaf, ciorbita ! marti cand ma duc la dr o sa intreb !
piscotel ma tin de treaba in primul rand pt ca vad rezultate, si pt ca am cu cine sa il las pe andrei 1,5 ore.

paaaaaa ma bag la filmeeeeeee

Mergi la inceput