Nasterea la Arcadia - Iasi(22)
Raspunsuri - Pagina 20
AlynaB spune:
Noi iesim afara cam de 2 ori pe zi, chiar daca este asa urat si frig.Noi stam la curte si chiar daca ploua, tot iesim putin.Asa l-am invatat...cand vede usa vrea afara.
Ei i-am luat papucei f draguti de la deichmanm.... parca sunt niste labute de urs.Mi-au placut f mult.....de la targ nu am apucat sa iau k era super aglomerat aseara si am trecut doar asa fugitiv
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna Fetelor noi am scos leganutul Antoniei la vanzare.Poate e interesata vreo proaspata mamica de el: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33448&n=Leagan-Love-u-Zoo-Cradle-n-Swing---Fisher-Price Am voie? Antonica mea azi se simte mai bine.Cred ca in doua zile scapam de raceala.Azi a tusit foarte putin. |
Ma bucur ca e mai bine, chiar la tuse se poate da la bebe ceai de ceapa??
DadaIna spune:
Eu i-am dat ceai din cojite(numai coji)am dat primul invelis de ceapa jos, apoi restul cojilor de la 3 cepe potrivite le-am fiert in 200 ml apa.S-a facut rosu-portocaliu ceaiul.Am pus in biberon un plic de baby calm, am pus 50 ml ceai peste el, am lasat 5 minute asa, scos plicul, pus ceaiul la racit si i-am dat sa bea caldut asa aseara. Rau vad ca nu i-a facut insa indoit cu ceiut baby calm ca cel de ceapa e oribil la gust.Mai ales ca e asa de mica si miere nu putem inca pune, zahar nici atat...Combinat cu baby calm a supt vreo 30 ml.Putin insa mai bine decat deloc.Daca eu pana acum nu i-am dat ceiut nu prea e invatata.
Eu nu am apucat sa ajung la targul asta.Poate reusesc maine.Nici nu stiu cat tine macar...Azi pe ploaia aia eu alergam spre farmacie sa iau rezerve la aspiratorul nazal ca ramasesem fara.Si cum la raceala primul lucru ce trebuie avut in vizor e curatirea cailor respiratorii a trebuit sa cumpar...Sunt mai scumpe rezervele decat aparatul
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui DadaIna Azi pe ploaia aia eu alergam spre farmacie sa iau rezerve la aspiratorul nazal ca ramasesem fara.Si cum la raceala primul lucru ce trebuie avut in vizor e curatirea cailor respiratorii a trebuit sa cumpar...Sunt mai scumpe rezervele decat aparatul |
Te referi la aspiratorul vibrocil? Oricare ar fi eu cam asa am facut: Spalat bine cu apa fierbinte si detergent lichid cu un betisor de urechi. Am pus apoi toata aparatul in solutie de sterilizare la rece de la chicco. In locul filtrelor pun vata. In consecinta eu nu am cumparat rezerve. Mi-a vandut pontul farmacista
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor
DadaIna spune:
Da Ionela.De Vibrocil e vorba.Ne impacam tare bine cu el.Batista bebelusului mi se pare prea brutala pentru bebe si zgomotul facut deaspirator.Cu astea ne mergea super. Eu am vrut sa le bag la sterilizator insa mi-a fost frica sa nu se topeasca.Uite ca nu mi-a trecut prin cap sa le sterilizez la rece ca am solutia de la chicco pentru sterilizare.O folosesc pentru jucariile care se topesc (am stricat vreo 2 rontaiotare ca le-am pus in aparatul de sterilizat si s-au inmuiat
De acum mai am 8 rezerve ca le-am luat insa o sa am grija cu ele si o sa fac cum mi-ai zis.Eu credeam ca buretelul ala are oarecum si rolul de a tine putin etans capatul ala.Se poate trage cu gura daca infund capatul ala cu vata?E bine de stiut.Eu mai curatam cele 2 rezerve care erau in cutiuta cand am luat aparatul cu alcool sanitar, mai dadeam cu Dettol.Bureteii erau inca curati ca nu se murdarea decat varful rezervei.
Chiar am sa incerc ce mi-ai scris si iti multumesc de pont.
LenaC spune:
Am un gel pt vergeturi de la mustela http://www.onlinepharma.ro/ingrijirea-corpului/388-mustela-vergeturi-actiune-intensiva.html
Eu l-am folosit si mi-au disparut 80% din vergeturile care mi-au aparutin timpul sarcinii.
Am folosit cam 10% din el. E foarte eficient si se absoarbe repede.
Il vand cu 50 ron . PM daca va intereseaza
Lena - de Maia
Bebe Maia - 8 oct 2011
madline82 spune:
citat din mesajul lui DadaIna Da Ionela.De Vibrocil e vorba.Ne impacam tare bine cu el.Batista bebelusului mi se pare prea brutala pentru bebe si zgomotul facut deaspirator.Cu astea ne mergea super. Eu am vrut sa le bag la sterilizator insa mi-a fost frica sa nu se topeasca.Uite ca nu mi-a trecut prin cap sa le sterilizez la rece ca am solutia de la chicco pentru sterilizare.O folosesc pentru jucariile care se topesc (am stricat vreo 2 rontaiotare ca le-am pus in aparatul de sterilizat si s-au inmuiat De acum mai am 8 rezerve ca le-am luat insa o sa am grija cu ele si o sa fac cum mi-ai zis.Eu credeam ca buretelul ala are oarecum si rolul de a tine putin etans capatul ala.Se poate trage cu gura daca infund capatul ala cu vata?E bine de stiut.Eu mai curatam cele 2 rezerve care erau in cutiuta cand am luat aparatul cu alcool sanitar, mai dadeam cu Dettol.Bureteii erau inca curati ca nu se murdarea decat varful rezervei. Chiar am sa incerc ce mi-ai scris si iti multumesc de pont. |
eu folosesc batista bebelusului, dar capatul care trebui montat la aspirator il folosesc eu si trag cu gura:)), e mult mai super asa
DadaIna spune:
Da Mada e mult mai blanda asa manevra.Vibrocilul pe care il folosim noi functioneaza tot asa.Se trage cu gura.Cu sprayul cu apa de mare de la Humex si cu Vibrocilul noi ne impacam de minune.
ionelamaria spune:
MA BAG SA FAC CAPITOL NOU, CHIAR DACA TUDOR NU VINE LA CAP 23.
ce trebuie sa modific???
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor